Şimdi Ara

sülük tedavisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kronik orta kulak iltihabı için sülük tutturcam alacağım sülüğün tıbbı olması ve dezenfekte olması gerek..
    dezenfekte nasıl yapılır?

• Takip içerisindeyim. Ben de sülük tedavisine ilgiliyim ve gelecek cevapları merak ediyorum.
  • hacamat yaptırdım...çok iyi oldu..sülükte alıp kendim uygulayacağım ama makalelerde 600 civarı çeşidi olduğu sadece bir çeşidi uygunmuş ayrıca dezenfekte(steril)olması gerekirmiş...

en uygun fiyata nereden temin edebilirim..

arkadaşlar aldığım sülüğü dezenfekte steril nasıl yapabilirim satan yerler gizli bilgi diye anlatmıyorlar...

bilen anlatırmı
    yani sülüğü aldım doğru cins olduğunu ve onu haliyle gölden topluyorlar steril hale nasıl getirebilirim...

umarım bilen ve faydası dokunan bir kardeşim çıkarda beni mutlu eder...
  • Tükürükçü teyzeler anlıyordu galiba.
    Anneannem kanser olmuştu ameliyat ve kemoterapi'den sonra sol kolu şişti. Doktor sülük tedavisi kullanın demişti. İstanbul Avrp. yakasında tahtakale taraflarında bulursun yardımcı olurlar.
  • sünnet diye okudum kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ciddi soruyor sen diyorsun sünnet diye okudum .Eminönündede var sülük.Dezenfekte etmek için permasol kullanılır diye düşünüyorum.Balıkların hastalıklarında çok yaygın aşırı derece bakteri öldüren bir zehirdir permasol.Bi araştırıver tahminimce olur.Balıklarımın hastalığında(nerdeyse her türlü parazit vb.) ve pis yerden alınmış şeylerin dezenfekte etmek için kullanıyorum.İçine balıkları atıyorum sülük atsan bişey olmaz bence.İlaç 17 tl civarında 20 tane sandoz gibi şey var onu suda eriticeksin.Bu arada sülükler ısırıyormu yoksa emiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agmerhamto -- 16 Ağustos 2013; 13:28:08 >

• Çok teşekkür ederim.

adamlar söylemiyorlar ozel bir osyon hazırlıyoruz onun içinde bekletiyoruz üzerindeki zehirleri atoypr öylece gönderiyoruz.çarşı pazarda şişesi 10 tl bunlar tanesini 4 tl ye gönderiyor.

daha deyatlı dezenfekte bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

birde 650 çeşit sülük varmış...sadece dr.suat arusanda en iyisimiş diyorlardı ki,cafer arı diye bir adamın süük satış sitesini buldum aradım adam diyor ki ben dezenfekteden anlamam gölden tutuyorum bahsettiğin suat arusanda benden alır zaten deyince şapka önüme düştü...demekki gelen sülük yeşilimsi renkse...koyu renk değilse(kan dolu olunca haliyle koyu renk olur) bunları ozel losyonda temizleyip seansnı 100 tl ye yapıyorlar...

ama içim rahat etsin diye araştırmaya devam ediyorum...

bizler sebebe yapışıp takrir RABBİMİN.

Balıkesirde satan birini bulamadım...

soru şu bir hayvanın temizliği(steriliği)nasıl yapılır çünkü göl-çamurda yetiştiğinden tedavi amaçlı kullanmak için temiz olması lazım...

üsteki arkdaşın sözünü yazdığı ürünü araştıracağım...

bilgisi olan paylaşırsa hepimiz için hayırlı olur..

çünkü dertsiz kul yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sülükler ısırıyor mu yoksa emiyor mu diye sormuşsun?

sülük raharsız olduğun bölgeye koyuyorsun RABBİM'izin mucizesi işte önce dolanıyor hastalıklı bölgeyi buluyor sivri sinek gibi ısırıyor onu tutuyor ve emmeye başlıyor kanı..emerkende yine mucizevi şekilde 106 farklı biyoaktif maddesi vucuda zerk ediyor...

yani hem kirli kanı emiyor hemde şifalı sıvısını zerk ediyor...

tabi bu bir kerelik olmamalı en az 8 gün yapılmalı...

benim sorularım için yardıma devam bir hayvanın dezenfektesi nasıl olur...daha doğrusu sülüğün...

ve uygun sülük nasıl anlaşılır?
  • babam bacağı için kullanıyor (hala) ilk önce iğne gibi giriyormuş sonra hissetmiyormuşsun..
  • Modern tıbbın çare bulamadığı olaylarda, alternatif tıbba yönelmek ne kadar doğru bilmiyorum.
  • nerden alıyor..eminönü gibi açık yerlerden mi alıyor...zararlı diyorlar.doğru cinisini bulmak ve dezenfekte olması gerekmiş..

bu arada fayda gördü mü baban...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Modern tıbbın çare bulamadığı olaylarda, alternatif tıbba yönelmek ne kadar doğru bilmiyorum.

Doktorlar uzun süre ilaç kullanmanın vücuda zararlı olduğunu söylüyorlar artık çoğu alternatif tıbbı öneriyor ama mordern tıbbı bırakmadan.Eğer doktor kontrolünde uygulanmassa bu sülük tedavisi daha çok hasta edebilir.Eminönünden falan almayın yani.
  • konuyu hareketlendirelim . bulundu mu nasil dezenfekte olacagi.
    ya da istanbulda guvenilir suluk tedavi yerleri nerelerde var ? daha once gidip yaptiranlar tavsiye ettikleri yerler var mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.