Şimdi Ara

Sultan papağanı + prinç kafes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 aylık bir sultan papağanım var. satmak istiyorum nedeni ise kızım rahat bırakmıyor
    prinç kafes + sultan papağanı + 15 TL lik yemi yarısı duruyor. 2 adet yemlik 1 adet sulut 1 adet altına konulan bezden kuş çok sağlıklıdır.

resimler temsilidir. ama herşeyiyle aynı resimlerin akşam eve gidince orjinallerini çekerim.. Hepsini beraber 160 TL ye vereceğim. istanbul içi elden teslim olur diğer yerlere yollayamam..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2. ele aç hocam
  • çok tatlı yaa kuşlar süper istanbulda olsaydım kesin alıcı olabilirdim :)
  • abi dursaydı, sabahlaı güneş doğar doğmaz ötüyor ne güzel...
  • ya dursun durmasına benden yana sıkıntı yok bizim kıza bıraksak tüylerini yolup fırına verecek neredeyse

• Kargoya verip Kayseri'ye yollarsan alabilirim ama yolda kuş heba olursa paramı geri isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 25 Mayıs 2010; 13:40:40 >
  • o yüzden istanbul içi elden teslim diyorum :) hep görürsünüz kuşumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan papağanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizimkilere söyledim hdd alma o zaman diyor yardım edin diyorum yarısını ben vericem, olmaz. ama alıncada benden çok severler
    bu arada
    alıcam kuşu vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı
  • 50 kafes (sıfır)
    90 sultan papağanı(yavru)
    toplam 140tl yemi ilacı 150tl

malzemeler kafeste mevcut zaten

demek istediğim madem zor durumdasın çocuk için neden fiyatı düşük tutmuyorsun hemen satılması için petshopa götür vereceği para 70tl en fazla
    sen 120 yap maksat parası fazla olmayan kişiler bu hayvanı alıp hayvan sevgisinin ne olduğunu anlasın .Zaten bu fiyata alacak kişi ise gider petshopa istediği gibi kafes ,renk farklı papağan alabılır

• fotoğrafın yanında video'da istiyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANGEL1983

50 kafes (sıfır)
    90 sultan papağanı(yavru)
    toplam 140tl yemi ilacı 150tl

malzemeler kafeste mevcut zaten

demek istediğim madem zor durumdasın çocuk için neden fiyatı düşük tutmuyorsun hemen satılması için petshopa götür vereceği para 70tl en fazla
    sen 120 yap maksat parası fazla olmayan kişiler bu hayvanı alıp hayvan sevgisinin ne olduğunu anlasın .Zaten bu fiyata alacak kişi ise gider petshopa istediği gibi kafes ,renk farklı papağan alabılır

sanırım kafesleri karıştırdın senpirin kafes diyorum ve uzun yuvarlaklardan diyorum.. ve sultan papağanlarıda 80-90-100 Tl den başşlıyor hesabını yap.

• Hocam o resimdeki iran pirinci bir kafes çinden geliyor mergenin kafesi olsa diyecem 100 tl ama bu kafesler 3 boydur ve en buyuk boyun fiyatı 70 tl bu orta boy onun fiyatı ise 50 tl
  • tamam hadi bakalım sana inat 130 TL alıcımısın

• işte bu seni taktir ediyorum bu davranışından dolayı
    Şimdi bekliyelim bakalım alıcı çıkacakmı

Arkadaşlar bu papağının özelliği insana çabuk alışması uzun ömürlü olması ve konuşma özelliği olması bir aralar grisini beslemiştim kafasını kaşıttırırdı hep sonra bir arkadasıma hediye verdim işlerimin yoğun olmasından dolayı
    not: ilgilenmesseniz strese giriyor ve tüylerini döküyor
  • ısırır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

ısırır mı?

tecavüz etmediğin sürece bir şey yapmaz

• 160 TL'mi naptın hocam sen yav? Ankara'da kafes + kuş + yem dahil 99 lira üstelik albino sultan papağanları senin kafes ölçüleri kaç? Küçük gözüküyor 50tl etmez. Kuşun özelliklerini de yazsaydın keşke evcil mi, konuşur mu, ele gelir mi? Bunlar önemli bilgiler ama 130tl bile çok ben söyleyim sana eğer evcil değilse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PooHCoMMaNDo

160 TL'mi naptın hocam sen yav? Ankara'da kafes + kuş + yem dahil 99 lira üstelik albino sultan papağanları senin kafes ölçüleri kaç? Küçük gözüküyor 50tl etmez. Kuşun özelliklerini de yazsaydın keşke evcil mi, konuşur mu, ele gelir mi? Bunlar önemli bilgiler ama 130tl bile çok ben söyleyim sana eğer evcil değilse tabi

tamam senide kırmayayın bedavaya vereyim olur mu ? gidin alın aarkadaşlar o paraya bulduysanız o zaman.

• Arkadaşım saçma sapan cevaplar vermek yerine dediklerimi yazsaydın ya evcil mi, konuşabiliyor mu vs normalde bir sultan papağanı bu kadar etmez diyorum ben sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: PooHCoMMaNDo

Arkadaşım saçma sapan cevaplar vermek yerine dediklerimi yazsaydın ya evcil mi, konuşabiliyor mu vs normalde bir sultan papağanı bu kadar etmez diyorum ben sana

kaç para eder 10 TL mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.