Siyasal hatıralarım isimli kitap gördüm ve Sultan Abdülhamid tahtan indirildikten sonra yazdığı söyleniyor fakat bazı kişiler ,onun kitabı olmadığını ve onun hiç kitap yazmadığını söylüyorlar özellikle o dönem hakkında görüşler almak bilgiler öğrenmek istiyorum acaba kitap onu nmu değilse de önenirmisiniz? öneri olarak başka kitaplara da açığım
Abdulhamit'in hatıralaranın hepsinin palavra olduğu ortaya çıktı...
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon
Teşekkürler,varmı Abdülhamid dönemini veya onu anlatan güzel kitaplar yanlız şey istemiyorum deli gibi öven kitaplar bana sadece o devirdeki olayları objektif şekilde anlatmaya çalışan kitap istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Stewie G.
quote:
Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon
Teşekkürler,varmı Abdülhamid dönemini veya onu anlatan güzel kitaplar yanlız şey istemiyorum deli gibi öven kitaplar bana sadece o devirdeki olayları objektif şekilde anlatmaya çalışan kitap istiyorum
Aklıma ilk gelen Vahdettin Engin, bazı kitapları var Abdülhamit dönemi ile ilgili, ama ben okumadım,daha doğrusu sıra gelmedi kitaplarına...