Bildirim
şarkıdaki sultan süleyman hangi sultan süleyman?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
şarkıdaki sultan süleyman hangi sultan süleyman?
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2014)
Giriş
-
süleyman peygamber çünkü bir yorumda adam süleyman peygamber yazmy?ty .ddd _____________________________ -
Geçenlerde de arkadaşımla bunu konuşmuştuk, o peygamber olan Sultan Sülayman'ı kastettiğini bende Kanuni Sultan Süleyman'ı kastettiğini iddia etmiştim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Geçenlerde de arkadaşımla bunu konuşmuştuk, o peygamber olan Sultan Sülayman'ı kastettiğini bende Kanuni Sultan Süleyman'ı kastettiğini iddia etmiştim.
senden benden başka ilgilenen de yokmuş
hocam bi de siz dh dışında bi forumda var mıydınız? bi yerden tanıdık geliyor ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 5 Ocak 2014; 19:28:56 >_____________________________ -
Önceleri kısa bir süre Maxicep'te aktiftim, Özgürlük İçin'de de 2008 gibi mesajlarım var. Onların haricinde çoğu sitede aynı isimde kullanıcı adım var ama en aktif olduğum site burası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 5 Ocak 2014; 19:32:43 >_____________________________ -
evet ordan hatırlıyomuşum. vay be
ben de guduwap diye düşünmüştüm. sanırım oyun paylaşımı yapıyordunuz._____________________________ -
-
yanlışın olmasın
uzun yaşayan peygamber: Hz. Nuh için 1000 seneden 50 sene eksik peygamberlik yaptı diyor Kuran ama Hz. Süleyman için 40 küsür sene hükümdarlık yaptı deniyor internet kaynaklarında
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy
yanlışın olmasın
uzun yaşayan peygamber: Hz. Nuh için 1000 seneden 50 sene eksik peygamberlik yaptı diyor Kuran ama Hz. Süleyman için 40 küsür sene hükümdarlık yaptı deniyor internet kaynaklarında
Doğru Nuh ve Adem peygamberlerin de çok uzun yaşadığı rivayet edilir.Aynı şey Sultan Süleyman içinde geçerli 50 yaşlarında öldüğünü söyleyende var 700 yıl yaşadığı da.Eski bir söz Kanuni Sultan Süleyman'ın da en uzun süre Osmanlı padişahlığı yaptığını biliyoruz 46 yıl sanırım.Bana peygamber olan gibi geliyor çünkü dua edilirken Hz. Süleyman gibi ömrün olsun derler._____________________________
-
Ben kanuni icin soyleniyor saniyordum _____________________________ 
bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı