Şimdi Ara

Şükrü Saracıoğlunun Gelecekteki Hali...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Şükrü Saracıoğlunun Gelecekteki Hali...

Şükrü Saracıoğlunun Gelecekteki Hali...

Rakiplerimiz yeni stadlara geçtikce(arena,inönü,timsah) stadımızdaki eksikler daha çok göze çarpar oldu. Ama ben ye staddansa mevcut stadımızın bu hale çevirilmesini daha çok isterdim.

• @Hawkerx Hocam zaten rakiplerimizden önce yeni stada biz geçtik.Şu an stad en son düşüneceğmiz şey olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

@Hawkerx Hocam zaten rakiplerimizden önce yeni stada biz geçtik.Şu an stad en son düşüneceğmiz şey olmalı.

Bizimki yeni stada geçmekten çok kapasitesi arttırılmış bir stada geçmekti. Hala stadımızda ciddi anlamda akustik,loca,bazı yerlerde görüş açısı,çatı sıkıntıları var.
  • Şuanki duruma göre önümüzdeki sezonlarda transfer yapmaya bile paramız olmayacak gibi duruyorken ne stadı geliştirmesi ?
    Kimse demesin zengin yöneticiler var diye, o zenginlerin kendi servetlerinin çöp parası olacak 3-5 milyon euro dışında desteğini göremedik daha.
    En az 100-150 milyon euro zarara uğratan Aziz Yıldırım,Nihat Özdemir gibi isimler o zarara uğrattıkları rakamları çok sevdiklerini iddia ettikleri kulübe ödesinler o zaman düşünelim böyle şeyleri.
    Ki çok açıkça bu olayların kulübe uğrattığı prestij kaybı paralarla düzeltilebilecek birşey bile değil orasıda ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19o7_

Şuanki duruma göre önümüzdeki sezonlarda transfer yapmaya bile paramız olmayacak gibi duruyorken ne stadı geliştirmesi ?
    Kimse demesin zengin yöneticiler var diye, o zenginlerin kendi servetlerinin çöp parası olacak 3-5 milyon euro dışında desteğini göremedik daha.
    En az 100-150 milyon euro zarara uğratan Aziz Yıldırım,Nihat Özdemir gibi isimler o zarara uğrattıkları rakamları çok sevdiklerini iddia ettikleri kulübe ödesinler o zaman düşünelim böyle şeyleri.
    Ki çok açıkça bu olayların kulübe uğrattığı prestij kaybı paralarla düzeltilebilecek birşey bile değil orasıda ayrı.

Hocam şu kadroyu transfersiz oynatsak başarısız mı oluruz ? Kadromuz çok geniş. orta saha ve defans (ucuza sağ bek yedek alınırsa ) kadro derinliği açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Serdar kesimal vardı biz bu adamı puyol ilan etmiştik adam ayağını düzgün kullanıyordu nerde ? Her şey Ersun Hoca nın eline bakıyor. Bu kadroyla max 34 maç + ziraat maçları var. Başarı rahatlıkla sağlanmalı diye düşünüyorum.

@Hawkerx Loca sayısı artırılabiliyorsa (hiç sanmam) artırılsın güzel olur ama şuan çatı kapatma vs. işi boş olarak görüyorum. Dediğin şeyler çok doğru ama şuan zamanı değil

• Evet şuanki kadronun şampiyon olma ihtimali var,buna yeterli denilebilir. Ama riskli bir şampiyonluk ihtimali,normal bir sezona avrupayı düşünmüyorsan böyle girebilirsin onda sıkıntı yok.
    Ama rakibin almış başını gidiyor,eğer 1-2 sene daha bu düzeni bozamazsak bir daha ipin ucu kolay kolay gelmez. Şampiyonluğu riske edecek durumda değiliz.
    Serdar Kesimal konusu ise,umuyorum ki Ersun Yanal'ın elinde kendini bulacaktır. İddia ediyorum bize değilde Gs'ye gitmiş olsaydı şuan milli takımda Semih Kaya ile birlikte oynuyordu ve çok çok iyi bir ikili oluşturmuş olurdular.

@ahmetinho06
  • Stadı geliştirmek için devlet varken bizden para neden çıksın.Tüm Türkiyeye stad yaptılar yakında bizde yaptırız 80 bin kişilik

Bu olimpiyat için denize sıfır yapılıcak Kadıköydeki stadın projesini biraz değiştirip 65-80 bin kişilik olucak şekilde kullanımını biz alabiliriz.Oraya stad yapıp boş kalmasındansa güzel bir arazide stad olmuş olur.İleride Stadlar takımlara verilirse İnönü ile birlikte arsası en pahalı olan stada kavuşmuş oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben Ersun Yanal'dan sonuna kadar umutluyum. Şuanki kadromuzda şampiyonluk için hangi bölgede hangi oyuncu eksik diye düşünüyorum kendim bile yazamıyorum. İleri 3lüde stoch-sow-kuyt ı oynatırız. Orta sahaya oyuncu yazmak zor maça sadece orta sahadan çıkma ihtimalimiz bile var. Defans a gg-egemen(bekir serdar)-alves(yobo)-kadlec(hak). Görüldüğü gibi kadromuz çok derin bu sezonki sorunumuz Kuyt formdan düşebilir geçen seneki sahanın en genç Kuyt'ı bu sene olamayabilir gibi geliyor bana. Stoch geçen sene oynamadı bu sene oynarsa en çok verim alacağımız 2.oyuncu olacaktır.
  • Kulüp babalara gelmiş, stad diyen var...
  • @Hawkerx
    Gs usulü şampiyonluk sırrı vermişsin hocam
    @ahmetinho06
    Ersun Yanal sayesinde beklenen seviyede olmayan ama önümüzdeki sezon çok verim alabileceğimizi düşündüğüm 4 oyuncu var.
    Stoch,Salih,Recep,Serdar Kesimal.
    Örn Serdar,potansiyeline yakışacak futbol oynamaya başlarsa Bruno Alves'in yanına taktik ve Alves'in olumsuz yönlerini gidereblecek en uyumlu oyuncu olur. Bunu da Ersun Yanal yapabilir diye düşünüyorum.
  • Biz niye para harcıyoz la. Devlet yapsın istediğimiz gibi. Herkese stat yapıyo bize 2 3 koltuk ekletip 3 5 şey yapınca mı fazla oluyo.
  • 5 yıl sonra filan oradaki araziden çıkıp şöyle 65bin kişilik ultra modern stad yaptırırız aceleye gerek yok
  • Şampiyonlar ligi bayrakları olmamış
  • oradaki kenan evren lisesinin arsası alındı diye biliyorum çünkü 4 okul + 1 spor salonu yapıldı spor salonuda dibimde hatta inşaat tabelasında işveren Fenerbahçe SK yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Şampiyonlar ligi bayrakları olmamış

Onu bile kıskanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

oradaki kenan evren lisesinin arsası alındı diye biliyorum çünkü 4 okul + 1 spor salonu yapıldı spor salonuda dibimde hatta inşaat tabelasında işveren Fenerbahçe SK yazıyor

Evet orayı satın aldık bu yaz yıkılacak diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araziyi devlet alırsa deniz kenarı bir yer vereceklerini mi sanıyorsunuz şehir dışına yakın bir yer verirler.
  • Kenan Evren lisesini alıp oraya alışveriş merkezi ve otel yapacağız

Fenerbahçe stadın hemen yanındaki Kenan Evren Lisesi arazisinin devrini bekliyor. Bu okulun arazisini alabilmek için 3 okul yaptırma sözü vermişlerdi. 2 okul bitirildi ve bakanlığa devredildi. 3. okul ise Eylül ayında tamamlanacak. Devir işlemleri ise bitti. Şimdi Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arazisinin kendisine devredilmesi için gereken son imzanın atılmasını bekliyor. Bu yapıldığında lise arazisi üzerine bir alışveriş merkezi ve yaklaşık 80-100 yataklı bir otel projesi yapılacak.
    İkinci önemli yatırım planı ise Ataşehir'de. Salon arazisinin yakınlarında yine Ülker Grubu ile ortaklaşa bir rezidans-otel projesi için anlaşma imzalandı. Bu proje ile Kenan Evren Lisesi üzerine yapılacak inşaatların aynı zaman diliminde başlaması öngörülüyor. Bu iki inşaat projesi bittiğinde hedeflenen tahmini geliri milyar TL. Yaklaşık 2.5-3 yıl sonra da bu iki proje; Topuk Yaylası Tesisleri ve Ankara Gölbaşı Tesisleri'nin de içinde bulunduğu bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kurulacak. Ve Fenerbahçe GYO en uygun aşamada halka arz edilecek. Bu plan tamamen hayata geçtiğinde gelirin 1.5 milyar TL'nin üzerine çıkacağı öngörülüyor.
    İşte Fenerbahçe; Kenan Evren Lisesi arazisi ile Ataşehir arazisi üzerine yapılması planlanan inşaatlara kaynak olsun diye mevcut hisselerinin yüzde 15'ini daha halka açmak için izin aldı.

Bayern Münih gibi 0 borç sabit gelir getiren bir takım olacağız.Bunu görenler operasyon yapma peşinde ama bu eninde sonunda olucak

Ab serbestliği kararınıa 2 3 yıl sonraya aldırdık mı?

Tokmakla yapıcaz Türkiyede

• geçekten çok güzel duruyor bir gün görürüz İNŞALLAH böyle birşey
  • Yeni stad için kadıköyden vazgeçmeyi düşünen fenerliler olması çok kötü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.