Şimdi Ara

Şükrü Ergün: 'Volkan Haddini Bilecek'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri derbide yaşanan olayların maçın önüne geçmesi için çalışıldığını savundu.

Ergün, derbilerin genelde gergin geçtiğini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu derbiler her zaman gergin geçiyor. Bunu herkes niye tuhaf buluyor anlamıyorum. 'Olaylar maçın önüne geçti' deniliyor. Olayların maçın önüne geçmesi için özel bir çaba vardı, onun için geçti. Benim gördüğüm kadarıyla bu olayların gündeme getirilmesi, skorun önüne geçme çabasıdır. Bu, Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek için sahneye konulan beceriksizce bir oyundan ibarettir. Bugün açın spor sayfalarına bakın, Galatasaray galibiyetinden çok manşetlerde maçtaki sözde olaylar gündeme gelmiş" diye konuştu.

"Melo'nun değil, Emre'nin olayı vardı"
    Şükrü Ergün, karşılaşmada Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı karttan sonra futbolcuları Felipe Melo'nun gösterdiği tepkinin sportmence olmadığını, ancak yeşil sahalarda benzer olayların yaşandığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Bence orada Melo'nun olayı değil, Emre'nin olayı vardı. Kırmızı kartı gören Emre'ydi. Yaptığı hareketlerden dolayı önce Emre'ye tepki gösterilmeli, ondan sonra isterseniz Melo'yu kınayabilirsiniz. Ama bu yeşil sahalarda görmediğimiz hareketler değil. Biri kırmızı kart gördükten sonra karşıdaki futbolcu 'hadi çık dışarıya' diye hareket yapıyor. Sportmence olduğu pek söylenemese de oluyor. Ancak maçın geneline baktığımızda karşı takımın kalecisinden başlayarak sportmenlik dışı hareketlerin hepsini saymamız lazım."

"Volkan Demirel haddini bilecek"
    Şükrü Ergün, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in maçın ardından yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Aslında o seviyede bir oyuncuya benim cevap vermem doğru değil ama sadece haddini bilmesi gerektiğini söylüyorum. Volkan bir futbolcudur, futbolunu oynayacak. Kimseyi tahrik etmeyecek. Aklının ermediği konularda ahkam kesmeyecek, haddini bilecek" diye konuştu.

Karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratlarda bulunması nedeniyle seyircisiz oynama cezası alacaklarının hatırlatılması üzerinde Ergün, "İstenmeyen bazı tezahüratlar oldu. Her ne kadar adilane bir kural olduğunu düşünmesem de şeriatın kestiği parmak acımız" ifadesini kullandı.

"Selçuk İnan bu muameleyi hak etmemiştir"
    Şükrü Ergün, maçta taraftarların tepkisi üzerine oyundan alınırken formasını çıkartarak tepki gösteren futbolcuları Selçuk İnan'ın böyle bir protestoyu hak etmediğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün Selçuk ile görüşmedim, kimsenin de görüştüğünü zannetmiyorum. Selçuk böyle bir protestoyu hak etmeyen bir oyuncu. Bizim çok değerli bir oyuncumuz. Taraftarımızın Selçuk'u bağrına basması lazım. Her oyuncunun kötü günü olabilir. Selçuk bu muameleyi hak etmemiştir. Çok duygusal bir çocuk, dolayısıyla böyle şeylerden etkilenebiliyor. Hak etmediği zaman böyle bir şey olursa tepkisi bu şekilde ortaya çıkmış olabilir. Doğrudur demiyorum ama anlayışla karşılamak gerekir."

• Bu adamın laf sokmak için yönetimde tutulduğunu düşünüyordum, artık emin oldum.
  • melo da haddini bilecek mi şükrücüm
  • Aklının ermediği konularda ahkam kesmeyecek, haddini bilecek

Kısa ve öz Volkan haddini bilecek yoksa Sabri boynundan tutar ona gerektiği gibi davranır akıllanmazsa Sneijder tokatına mağruz kalır yada takımı sırayla Sneijder elinden geçer..
  • Melo sütten çıkmış ak kaşık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamı asıl geren bu ve bunun gibi konuşmasını bilmeyen yöneticiler. İki kulüptede bu tip yöneticiler olduğu sürece ve futbolcularda buna yağ sürdüğü sürece adam akıllı futbol izleyemeyiz. Suçu emre'ye atmış ama maçın başından beri emre'ye sert bir şekilde girip tahrik eden melo'yu melek ilan etmiş şükrü efendi.Tabi buna çanak tutan hakemi de atlamamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

adamlıktan bahseden isim volkan
    ne büyük bir ironi bu arkadaş

ne trolledin be arkadaş. yemin ediyorum forumda sen büyük provokatör yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terime Taş (Mancini)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hay Allah'ım ya Galatasaray'da nasıl barınıyor bu adam hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

melo da haddini bilecek mi şükrücüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya bak lan adamdaki

"Bence orada Melo'nun olayı değil, Emre'nin olayı vardı. Kırmızı kartı gören Emre'ydi. Yaptığı hareketlerden dolayı önce Emre'ye tepki gösterilmeli, ondan sonra isterseniz Melo'yu kınayabilirsiniz. Ama bu yeşil sahalarda görmediğimiz hareketler değil. Biri kırmızı kart gördükten sonra karşıdaki futbolcu 'hadi çık dışarıya' diye hareket yapıyor. Sportmence olduğu pek söylenemese de oluyor. Ancak maçın geneline baktığımızda karşı takımın kalecisinden başlayarak sportmenlik dışı hareketlerin hepsini saymamız lazım."
  • Ne melo be sanki sadece emreye yaptı tüm camiyayı çökertti 3 kişiden 2 si melo diye ağalıyor adam iyi ayar vermiş
  • harry potter
  • Felipe
    Melo'nun gösterdiği tepkinin
    sportmence olmadığını, ancak yeşil
    sahalarda benzer olayların
    yaşandığını anlatarak

• Bu adama bir türlü ısınanamadım.Sebebini ben de tam olarak bilmiyorum..

• Bu adam çok konuşuyor ama hep boş konuşuyor.
  • quote:

Hayır, sen haddini bileceksin. Galatasaray forumundasın.
    Zaten insanları tahrik etmek için yapmadığın yok da yöneticilere bırakalım onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Melo sütten çıkmış ak kaşık

Evet aynen öyle.
  • quote:

Onu cevabını en iyi Emre bilir şuan da sanırım

• Az bile söyledi. Volkan çok daha ağır lafları hakediyor gene adam kibarmış Sen kimsin GSli futbolcuların adamlığını sorguluyorsun volkan efendi. Bu memlekette şike yapan takımlar ceza almıyor, bu adam gelmiş sütten çıkmış akkaşık gibi bizi kötü şeyler yapmaya sürüklüyorlar vs., tanımayan da volkanı iyilik sembolü sanar.

Ntv başta olmak üzere fener medyası, maçın skorundan tutun da gsnin bir tek pozisyon vermemesine, fenerbahçenin kötü futboluna, emrenin takımını nasıl bilerek, KASTEN İSTEREYEK 10 kişi bıraktıgını sorgulamıyor. Varsa yoksa melo. Volkanın yaptığı kaç tane provakasyonu hiç bukadar büyüttümü ntv ve fb medyası. Hayır ve hiçbirzaman. Üzüldüğüm nokta ise bazı gsliler bile uykuda, medyanın bu linç kampanyasını göremez olmuşlar.

Bİrşeyi sorgulamak istiyorsa, araştırmak istiyorsa medya Türkiyede neden genel manada bir fb nefreti var, onu sorgulasın. Sivasa gidiyor "şike yapsana" deniyor, trabzona gidiyor maç devam ederken yarıda kalıyor, dünkü olaylar malum. SİZ fb medyası, madalyonun tek tarafına baktığınız sürece bu memlekette futbolda şiddetin önüne geçilmez, volkan gibi adamlar da çıkar GS camiasına ALENEN hakaretleri sıralar.

• Boş teneke çok ses çıkartır .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.