Şimdi Ara

Suits izleyenlere sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suits dizisine başladım. fakat anlamadığım bir yer var.

4. bölümde...

bizim herşeyi bilen yakışıklı çocuğumuz ilk davasına çıkıyor ve kaybediyor. bildiğim kadarıyla herhangi bir okuldan mezun değildi, nasıl oluyor da davaya çıkıyor. İskan müdürlüğünde harvey in adını kullanmıştı, mahkemeye de onun adını kullanarak mı çıktı. Amerikan mahkemesi nasıl böyle birşeyi fark etmedi. herhangi bir diploması olmayan birisi nasıl avukat olarak mahkemeye çıkabiliyor ? birşeyler mi kaçırdım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brder -- 19 Nisan 2014; 15:35:15 >

• oradaki sistemi tam olarak bilmiyorum ama avukata stajyer avukatlar vekalet edebiliyor bizim sistemimizde.sanırım sahte bir diploması var ya da olacak.
  • Out_of_Time kullanıcısına yanıt
    sahte diplomasi işi sıkıntı, adamlar şirket olarak milyon dolarlık işler yapıyorlar öyle bir sahtecilik yaparak şirketi riske atmak istemezler. vekalet için de yine de diploman olman gerekmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brder

sahte diplomasi işi sıkıntı, adamlar şirket olarak milyon dolarlık işler yapıyorlar öyle bir sahtecilik yaparak şirketi riske atmak istemezler. vekalet için de yine de diploman olman gerekmez mi ?

ne zaman yapılıyor bilmiyorum ama sahte diploma yaptırıyor mike.stajyer olman gerek davaya girmek için.
  • tamamdır öyleyse teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.