Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rachel'ın ergenlikleri artık aşırı rahatsız ediyor. Trevor sıknıtı olabilecek tek kişi onu da bulmuş savcı. Soloff'tan beklenmeyen hareketler. Keşke savcının açığını bulsalar da keyiflensek

5x14

• Efsane bir bölümdü.

• Gibbs'den her bölüm daha da nefret ediyorum, her şeye bir karşılık veriyor kadın Trevor çok fena sattı, Donna'dan beklenmeyen hareketler. Louis de yine satışları oynayacak galiba.

5x15
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gibbs bence Louis'e giderek hata yaptı bizimkiler Louis üzerinden bir oyun yapcaklardır diye düşünüyorum.Harvey efsane avukat bu arada Trevor'un bütün konuşmaları doğru olmasına rağmen herifi yerin dibine soktu
  • WISDOM kullanıcısına yanıt

Donna'ya bunu yaptırmaları ters olmuş bence. Dizideki en zeki kadın. Bugüne kadar o imajı oturttular, herkes yalan söylerken onun söyleyememesi saçma olmuş. Benim bildiğim Donna kadını zor duruma düşürürdü, böyle altta kalmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 19 Şubat 2016; 1:11:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5*14

Harika bir bölümdü. Sezon sonuna doğru dizinin kalitesi iyice arttı.

Harvey ve Mike'ın şirkette ki sözde duruşması efsaneydi. Harvey'nin Rachel'a yaptıkları hoş değildi ama Harvey'nin bu hamlesi, Mike'a karşı istediğini almasını sağladı.

Gerçek duruşmaya gelirsek... Harvey, Gibbs'in çok güvendiği Trevor'ı alt etti, ama buna karşılık Gibbs de Mike'ın, "Harvard mezunu olduğunu" söylediği Jimmy'i alt etti. Bunları izlerken ben bile gerildim.

Donna'yı tüm dizi boyunca çok zeki ve ne yaptığını bilen biri olarak gördük ancak karşısındaki savcı da öyle yabana atılacak cinsten biri değil. Zaten Harvey de bölüm sonunda Mike'a kendisi savunması gerektiğini söylerken savcının hakkını vermişti. Kısacası Donna'nın bu duruma düşmesi çok ters bir durum değil.

• Şaka maka 2 bölüm kalmış. Sezon sonuna doğru tempo iyice yükseldi. Her bölümü zaten güzel olan dizi bu aralar ayrı bir güzel.
  • 5 sezona yeni başlayacağım, bir bakayım güzel devam ediyormu dedim ve burdan bilinçli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hiç spoiler yemeden dizinin güzel devam ettiğini öğrendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x14

Harvey nası çakıyo öyle yaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av. Harvey Specter -- 23 Şubat 2016; 20:38:27 >
  • yeni bölüm bugün çıkıyorr
  • çok iyiydi bölüm. final baya güzel olucak

gelecek sezon onayını aldı mı bu arada dizi?
  • 5x15 sanırım '' 5x10 Faith'' isimli bölümle beraber dizinin en iyi bölümüydü. Tabi bu sezonun finali de bu bölümler arasında olacaktır bu gidişle.
    Artık geri dönüş olmayacak ve haftaya dizi tamamen değişecek gibi hissediyorum.
  • 5x15
    efsane bölümdü haa, dizi müthiş ilerliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diyecek birşey yok ://
  • abovv

Harvey ağladı vay be bunu da mı görecektik Louis satışlara devam. Mike dayanamadı en son kabul etmeye koştu ama sezon finalinde ne olur bakalım

haftaya sezon finali

• Promoya bakılırsa haftaya kesin birisi hapse girecek.
  • Aga daha yeni başladık haftaya sezon finali veriyoruz, diziyi inanılmaz seviyorum. Diyaloglar, jestler, mimikler, müzikler, kıyafetler her şey on numara da got'u geçti be kardeşim.
  • Sezon finaline doğru çıtayı iyice yükseltti dizi.
    Dizide son zamanlarda eksik olan bir şey vardı o da müzikti. Bu bölümle eksik olan kısım da tamamlanmış oldu.
    Artık merakla sezon finalini bekliyoruz
  • Çok fazla dizi izliyorum ve son zamanlarda izlediğim en iyi sezon finaline doğru giden bir seri izledim

15. bölümün sonu çok fena ama insan insana bunu yapmaz ( yönetmen bize spoiler yok yani )
  • çıksa da izlesek hemen ya
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.