Bildirim
Suits (2011) | IMDB:9.0 (93. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Efsane bir bölümdü. -
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 19 Şubat 2016; 1:11:07 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5*14
Harika bir bölümdü. Sezon sonuna doğru dizinin kalitesi iyice arttı.
-
Şaka maka 2 bölüm kalmış. Sezon sonuna doğru tempo iyice yükseldi. Her bölümü zaten güzel olan dizi bu aralar ayrı bir güzel. -
5 sezona yeni başlayacağım, bir bakayım güzel devam ediyormu dedim ve burdan bilinçli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hiç spoiler yemeden dizinin güzel devam ettiğini öğrendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5x14
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av. Harvey Specter -- 23 Şubat 2016; 20:38:27 > -
yeni bölüm bugün çıkıyorr -
çok iyiydi bölüm. final baya güzel olucak
gelecek sezon onayını aldı mı bu arada dizi? -
5x15 sanırım '' 5x10 Faith'' isimli bölümle beraber dizinin en iyi bölümüydü. Tabi bu sezonun finali de bu bölümler arasında olacaktır bu gidişle.
-
5x15
efsane bölümdü haa, dizi müthiş ilerliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Aga daha yeni başladık haftaya sezon finali veriyoruz, diziyi inanılmaz seviyorum. Diyaloglar, jestler, mimikler, müzikler, kıyafetler her şey on numara da got'u geçti be kardeşim. -
Sezon finaline doğru çıtayı iyice yükseltti dizi.
Dizide son zamanlarda eksik olan bir şey vardı o da müzikti. Bu bölümle eksik olan kısım da tamamlanmış oldu.
Artık merakla sezon finalini bekliyoruz -
Çok fazla dizi izliyorum ve son zamanlarda izlediğim en iyi sezon finaline doğru giden bir seri izledim
15. bölümün sonu çok fena ama insan insana bunu yapmaz ( yönetmen bize spoiler yok yani)
-
çıksa da izlesek hemen ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X