Şimdi Ara

suçu hep kendinde arama huyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr de geçinemiyorum şartlar kötü desen hemen, dünyanın lafını sayarlar.üstüne çullanırlar.

forumda adam coğrafya okudum.formasyonum var ama atanamıyorum birtürlü diyor. napayım diye soruyor. millette ingilizcen yoksa işin zor diyor. o da ingilizce biliyorumda geliştirmem lazım diyor. bir kişi de coğrafyacı ingilizceye şart değil demiyor.

Yurtdışındayım 13sene olacak. yurtdışında lise mezunu veledlerin tercümanlık yaparak 1-2yıl içinde mercedes bmw lere bindiklerine şahit oldum. gelişmiş ülkelerde asgari ücretle 3 adet 500dolarlık iphone alırsın.

dünyanın heryerinde altın fiyatı aynıdır. şuan 40dolar civarıdır. ama etiyopyada asgari ücretli adam aylık 100dolara çalışıyor isviçrede 3400dolara çalışıyor. farka bak.ikisi de 6ayda 1aylık maaşını kenara atsa birinin 3400doları olur ötekinin 100doları.

bundan tam tamına 13yıl önce aldığım adidas uzun kollu tshirt hala ilk günkü gibi. hemde yatarken giymeme rağmen. zaten evde giyme amaçlı almıştım.ama aşırı kaliteli. verdiğim paraya değdi. ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye boşa dememişler.

millete göre ise kaliteli mal almak lükse kaçıp israf etmek oluyor ve tüm suçu kendilerinde buluyorlar. mühendislerin durumu ortada.

çok çalışıp etiyopyada doktor olsan ne yazar. ülkenin şartları ve ekonomisi hayat kalitende öncelikli etkendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın derdi ne?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.