Bildirim
SUCU ARABASINA MODIFIYE ?? :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bunlar sanırım 100 bgdi tipi zaten cok güzel valla hertürlü modifiye gider bence abartmadan... ama bu kasasını ilk defa gördüm koltukları falan süperdir bu arabaların -
Tatlımııss!! -
modifiye yaparken mümkün olmayan araba yok yeter ki paran olsun sen paradan bahset biz söyleyelim ne yapabilin ama ilk olarak modifiyenin kuralı olan jant takmaktan başlayabilirsin sonra herkesin yaptığı gibi bir açık hava filtresi sonra eksoz . . . fln fln
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power Of The Renault -- 23 Aralık 2006; 23:54:09 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Power Of The Renault
modifiye yaparken mümkün olmayan araba yok yeter ki paran olsun sen paradan bahset biz söyleyelim ne yapabilin ama ilk olarak modifiyenin kuralı olan jant takmaktan başlayabilirsin sonra herkesin yaptığı gibi bir açık hava filtresi sonra eksoz . . . fln fln
-
valla güzel olmuş bencede -
fotoşopcu arkadaşlar bir el atsın bu kardeşimizin işine hiç değilse modifiyeden önce nasıl olacağını görürsün -
VALLA MUKEMMEL OLUR VARSA YAPABILEN COK SEVINIRIM..PHOTOSHOP OLAYINI.. -
Ben o kadar iyi anlamam bu işlerden ama idare edin artık .
Ben yardım etmeye çalıştım
-
durduk uğraştık birşey deyen de yok -
eline saglik dostumda bi jant yapmissin -
ilk bulduğumla denedim dostum idare et artık -
eyvallah saol yinede..hava filtresi ve egsoz degistirdim..Bi 15" jant bulsam iyi olucak arkalarida film yapicam..Ama aracin boyasi gidik sonucta 400 € aldim..Olsun o kadarda :D -
quote:
Orjinalden alıntı: Power Of The Renault
Ben o kadar iyi anlamam bu işlerden ama idare edin artık.
Ben yardım etmeye çalıştım
güzell olmuş gerçeye yakın eline sağlık
-
sacmaaaaaaa -
SACMA OLAN NE DOSTUM ?? -
pek anlamam photoshop falan ama bu arçların hastasıydım bir zamanlar umarım işine yarar.saçma gelenlerde başka konulara baksın,forumda konu çok....
http://img401.imageshack.us/my.php?image=3ys1.jpg
resmi bi türlü koyamadım linke tıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakudaaa -- 28 Aralık 2006; 0:29:44 > -
photoshop tan moto shop tan anlamam ama ornek resim koyabilirim.....
umarim bi fikir verir.....
-
quote:
Orjinalden alıntı: ondoganay
photoshop tan moto shop tan anlamam ama ornek resim koyabilirim.....
umarim bi fikir verir.....
güzel yapmışlar
-
abi cok tatlı ya cokda temiz duruyo kac aldın sen bunu özellikleri neler..
Benzer içerikler
- esan akü yorum
- rolantide kayış sesi
- kameralı park sensörü tavsiye
- arabanın arka koltuk su alıyor
- cam filmi nasıl sökülür
- a101 elektrikli araba
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X