Şimdi Ara

Suçsuz yere yediğiniz dayak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçinizde kaldı mı ? Var mı suçsuz yere yediğiniz dayak veya azar ?

• Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tek benim mi var o zaman
  • Var mudur 9.0 şiddetinde tokat attı feleğim şaştı

• Dövdüler.
  • Evet var
    5-6 yaşlarındayken sokakta oyun oynuyoduk bi tane de boş arsa vardı.Orda 40-50 yaşlarinda kadinlar yünle falan uğraşıyodu onların benim yaşlarımda 2 kizi vardi ben arkadaşlarimla birlikteydim.o iki kızla benim bi arkadaşım laf dalaşina girdiler ( sebebini hatırlamiyorum)daha sonra arkadaşım kiza taş atti kizin kolu kan içinde kaldı hep birlikte ordan kaçtık sokağın ilk dönüşünden sola döndük ve hemen oraya oturduk.Daha sonra kizlarin annesi ya da ninesi alt sokaktan gelmiş arkadaşlarimin hepsi birden bağırarak kaçtı (taşı atan dahil) ben ise arkami döner dönmez kadini gördüm
    Kadin ellerimi tuttu ve yumüze çok sert tokatlar atti biryandan da niye taş attin , demek taş atarsın ha ?
    Gibi şeyler söylüyordu ben de ben atmadım diyodum ağlayarak ama yuzüm acidan titriyordu
    Sonra beni birakti
    Bizim apartmanin önüne geldim ağlayarak içimi çekiyodum arkadaşlarim beni orda gördü çocuk akıllariyla ağlamiyim diye uğraştilar ama hala içimi çekiyodum ve ağliyodum çok ağırıma gitmişti haksiz yere yediğim dayak
    Ve en önemlisi sırf annem üzülmesin diye ona olayı anlatmadım
    Bu dayağın üzerinden 10 yil geçti ama hala çok ağırıma gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.