Şimdi Ara

suçsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konuyu şöyle anlatıyım makina 1. sınıf öğrencisiyim ingilizce final sınavında arkamda oturan bi arkadaşım bi anda benim kağıdımı alıp kendi kağıdıyla değiştirdi sonra ilerde bir sıraya oturudu ve ben ismi değiştirdi zannettim o boş kalan soruları işaretlemiş ve benim isimim yazılı halde hocaya kağıdı vermiş bende bana verdiği kağıtta kendi adımı yazdım kendim yaptım sınavı ve öyle teslim ettim sınavdan çıkınca öğrendimki ismi değiştirmemiş sonra hocanın yanına gidip olayı anllattı hoca bizi fazla kaale almadı ve disipline gönderdi ama biz sınavdan önce kağıt değişelim diye falan bişey konuşmadık hocayada söyledim arkadaşımda suçunu kabul edecek ve benim çalışkan olduğumu düşünerek kağıdımı alıp kendi kağıdını koyduğunu söylicek savunmada sizce ben ne yapmalıyım bu işten bi şekilde kurtulmam lazım benim bi suçum günahım yok disipline gittim lütfen yardım edin

• Sonuçta yakalanana kadar suça ortak olmuşsun, çıkıp hocam bu vatandaş kopya istiyor dememişsin. Başarılı olsaydı kopya denemesi keza yine ses çıkaracak değildin. Bu yüzden suça ortak olduğundan kınama alabilirsin. Anca arkadaşının seni tehdit ettiğini ve bu tehditlerden korktuğundan ötürü zorla yardım ettiğini söylemen gerek, ve arkadaşının da benzer şekilde seni tehdit ettiğini söylemesi gerek. Fakat bu durum arkadaşının cezasını ciddi şekilde arttıracaktır ve kabul etmez sanırım. Günahım yok diye bir şey yok kopya olayında alan kadar verende sorumludur suçun ortağıdır.
    Kazada Kim Haklı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.