Bildirim
Sucker Punch (2011) | Zack Snyder (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Az önce extended blurayi izledim... Gerçekten çok sürükleyici ve iyi aksiyon vardı filmde... Sinemalarda 17 dakika daha kısa olanı gösterilmiş ve puanın düşük olması muhtemelen bundandır...
10 üzerinden 7.5 benden... Türü sevenlere tavsiye ederim... Ama mutlaka extended olanı izleyin -
izledim az önce kafamdada hafiften toparladım ve 7.5/10 verdim
ama birisi şu filmin tam olarak ne anlattığını kendinden emin bir biçimde özet geçerse sevinriz -
yuh ya 2. sayfaya bi göz attım filmin yarısında çıkanlarmı dersin sadece aksiyon sahnelerinden oluşmuş gerisi boş diyenlermi dersin bu filmin neden 6.4 gibi bir puan aldığı ortaya çıkıyor böylece -
Sucker.Punch.Extended.Cut.2011.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD indi nihayet.
Akşama ya da yarın izlerim. -
Ya filmi izledim bende beğendim ama sanki filmde birşeyler eksikti içine tam anlamıyla çekemiyor... Sonunuda pek anlamadım desem yeridir... Şu filmi tam anlamıyla anlatabilecek bir babayiğit bekleniyor:) -
film gorsel efekt ve bir suru anlasılmazlıklarla dolu ,zaten pek de basarılı bulunmadı bana gore 10/5 -
Extended versiyonu izledim.Uzun süredir beklediğim bir filmdi.
10/8 veririm..
Not: Sweet Dreams nasıl bir parçadır yahu dinledikçe içesim geliyor
Not2 : Bana Sweet Pea'nin telefonunu bulun laaaannnnn -
quote:
Orijinalden alıntı: afsdfas
Ya filmi izledim bende beğendim ama sanki filmde birşeyler eksikti içine tam anlamıyla çekemiyor... Sonunuda pek anlamadım desem yeridir... Şu filmi tam anlamıyla anlatabilecek bir babayiğit bekleniyor:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
1080p izlemek şart bu görsel güzellikler için.
inan değecek -
Dün izledim güzel bir filmdi. Size önerim 720p'den aşağı izlemeyin
-
İzledimde nesi guzel bu filmin, konusu cok ama cok sacma, kizlara mi kandiniz :). -
phantom_coal nesi saçma:D -
Dans ediyor, ejderlerle savasiyor,samuray geliyor,2.dunya savasinda uzaylilarla kapisiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Dans ediyor, ****rle savasiyor,samuray geliyor,2.dunya savasinda uzaylilarla kapisiyor.
tamam -
-
jena malone a hasta oldum birde baktım donnie darkodaki hatunmuş ordada bitmiştim yahu dehşet bir güzelliği var -
-
Beğenmedim ya sırf şu aksiyon sahneleri yüzünden. Devil May Cry'mı dersin , Resident Evil'mı dersin... -
phantom_coal zaten hepsine gerçek demiyorki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X