Şimdi Ara

subwoofer hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar renault 12 sw var subwoofer takmayı düşünüyorum şuan aklımda sony xplod 1000w kabinsiz alıp tüp kabin yapmak var sizinde görüşünüzü almak istedim yardım olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leaxyy -- 4 Ağustos 2014; 20:52:55 >

• Tüp kabin hakkında pek bilgim yok ama amfiniz var mı wooferi beslemek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaxyy

arkadaşlar renault 12 sw var subwoofer takmayı düşünüyorum şuan aklımda sony xplod 100w kabinsiz alıp tüp kabin yapmak var sizinde görüşünüzü almak istedim yardım olursanız sevinirim

Hocam bende alpine tüp bass 300 Rms sonyden daha iyidir, Fiyatı 230 TL Sıfır, faturalı
  • şimdilik amfimim yok ben subwoofer alırsam amfide en kısa zamanda gelir
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    fiyat bana pahalı gelir daha amfide alıcam buda sony nin linki

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-XS-GTX121L-1000-W-Ara%C3%A7-Subwoofer,103452,502992,1033837.html?langId=-14

birşey dikkatimi çekti bunların orjinal kabinlerinde hava çıkışı yok hemen hemen tüm subwooferlarda hava çıkışı var nedenini hala bulamadım
  • quote:

fiyat bana pahalı gelir daha amfide alıcam buda sony nin linki

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-XS-GTX121L-1000-W-Ara%C3%A7-Subwoofer,103452,502992,1033837.html?langId=-14

birşey dikkatimi çekti bunların orjinal kabinlerinde hava çıkışı yok hemen hemen tüm subwooferlarda hava çıkışı var nedenini hala bulamadım

DB kazancı için + subwoofer in sogumasına yardımcı olsun diye.
    +3 db kazancı portlu kabinlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akyurt kullanıcısına yanıt
    db kazancı ve soğuması portlu kabinler için mi geçerli ? bide gösterdiğim bası tüp kabine alsam iyi olurmu ? veya başka tavsiyeleriniz varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    Amfi tamiri hakkında yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

db kazancı ve soğuması portlu kabinler için mi geçerli ? bide gösterdiğim bası tüp kabine alsam iyi olurmu ? veya başka tavsiyeleriniz varmı ?

Tüp bass portlu olmak zorunda, portsuz tüp bass olmaz. Portsuz kabinler her zaman daha çabuk ısınır. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyurt kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.