Bildirim
subwoofer hakkında yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tüp kabin hakkında pek bilgim yok ama amfiniz var mı wooferi beslemek için ? -
quote:
Orijinalden alıntı: leaxyy
arkadaşlar renault 12 sw var subwoofer takmayı düşünüyorum şuan aklımda sony xplod 100w kabinsiz alıp tüp kabin yapmak var sizinde görüşünüzü almak istedim yardım olursanız sevinirim
Hocam bende alpine tüp bass 300 Rms sonyden daha iyidir, Fiyatı 230 TL Sıfır, faturalı -
şimdilik amfimim yok ben subwoofer alırsam amfide en kısa zamanda gelir -
fiyat bana pahalı gelir daha amfide alıcam buda sony nin linki
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-XS-GTX121L-1000-W-Ara%C3%A7-Subwoofer,103452,502992,1033837.html?langId=-14
birşey dikkatimi çekti bunların orjinal kabinlerinde hava çıkışı yok hemen hemen tüm subwooferlarda hava çıkışı var nedenini hala bulamadım -
quote:
fiyat bana pahalı gelir daha amfide alıcam buda sony nin linki
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-XS-GTX121L-1000-W-Ara%C3%A7-Subwoofer,103452,502992,1033837.html?langId=-14
birşey dikkatimi çekti bunların orjinal kabinlerinde hava çıkışı yok hemen hemen tüm subwooferlarda hava çıkışı var nedenini hala bulamadım
DB kazancı için + subwoofer in sogumasına yardımcı olsun diye.
+3 db kazancı portlu kabinlerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
db kazancı ve soğuması portlu kabinler için mi geçerli ? bide gösterdiğim bası tüp kabine alsam iyi olurmu ? veya başka tavsiyeleriniz varmı ? -
quote:
db kazancı ve soğuması portlu kabinler için mi geçerli ? bide gösterdiğim bası tüp kabine alsam iyi olurmu ? veya başka tavsiyeleriniz varmı ?
Tüp bass portlu olmak zorunda, portsuz tüp bass olmaz. Portsuz kabinler her zaman daha çabuk ısınır. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X