Şimdi Ara

Subway Surfers X Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
21.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazıları x30 felan diyor anlamadım ne bu x nasıl x30 olur ben hep x12 deyim x2 yi alınca x24 oluyor x30 nasıl olur ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Subway Surfers X Nedir ve Puan Katlayıcısını Nasıl Artırırsın?

Subway Surfers X, Subway Surfers oyununun en son sürümüdür ve heyecan verici yeni özellikler ve geliştirmeler içerir. Bunlardan biri de puan katlayıcısıdır.

Puan Katlayıcı Nasıl Artırılır?

Subway Surfers'da puan katlayıcını şu yollarla artırabilirsin:

• Manny'nin Havalı Hilesini Kullan: Manny karakterini seç ve "Havalı Hile" özelliğini kullanarak ekstra puan kazan.
    • Puan Katlayıcı Güçlendirmelerini Topla: Oyunda, puan katlayıcını geçici olarak artıran güçlendirmeler bulabilirsin.
    • Subway Surf Puan Katlayıcı Yükseltmesini Al: Mağazadan, puan katlayıcını kalıcı olarak %5, %10 veya %20 artıran yükseltmeleri satın alabilirsin.
    • 2x Puan Katlayıcısını Aktifleştir: Oyun esnasında, puan katlayıcını ikiye katlayan 2x Puan Katlayıcısı sembolünü bulabilirsin.
    • Özel Görevleri Tamamla: Belirli özel görevleri tamamlayarak ödül olarak puan katlayıcı yükseltmeleri kazanabilirsin.

Puan katlayıcını artırmak, Subway Surfers'da daha yüksek puanlar almana ve daha uzun süre hayatta kalmana yardımcı olur. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, puan katlayıcını en üst düzeye çıkarabilir ve oyun deneyiminden en iyi şekilde yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

arkadaşlar bazıları x30 felan diyor anlamadım ne bu x nasıl x30 olur ben hep x12 deyim x2 yi alınca x24 oluyor x30 nasıl olur ?

kardeşim missions bölümünde yazılı görevleri yerine getirdikçe artar. x burada çarpan anlamında (multiplier). ne kadar yüksek olursa puanın o kadar fazla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

quote:

arkadaşlar bazıları x30 felan diyor anlamadım ne bu x nasıl x30 olur ben hep x12 deyim x2 yi alınca x24 oluyor x30 nasıl olur ?

kardeşim missions bölümünde yazılı görevleri yerine getirdikçe artar. x burada çarpan anlamında (multiplier). ne kadar yüksek olursa puanın o kadar fazla olur.

eyvallah kardeş sağolasın
  • Subway Surfers 'X' diyince ne o yeni oyunu mu çıktı dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel oyundur
  • quote:

quote:

en fazla kaç x oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpsndkci

quote:

quote:

en fazla kaç x oluyo?

30x max ama oyundayken 2x alinca 60x oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.