Şimdi Ara

SUBWAY COOKİES TARİFİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
3
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika’nın en meşhur kurabiyeleri bunlardır herhalde. Ben de bayılırım çikolata parçalı kurabiyelere. Yedikçe yiyesim gelir. Özellikle kışın, kendim pişiremediğim zamanlarda Subway veya Starbucks’tan sıcak sıcak alırım.  Bu tarif de tıpkı Subway ve Starbucks’ta satılanlar gibi ortası yumuşak, ağızda dağılan, çok lezzetli kurabiyeler yapmanızı sağlayacak. Kurabiyelerin içine koyulan çikolatayı kolay olması açısından damla çikolata olarak yazdım ama üşenmezseniz damla çikolata yerine bitter çikolata kullanmanızı öneririm. Bunun için, damla çikolata için belirtilen miktarda bitter çikolatayı bıçakla küçük parçalara bölerek kullanmanız gerekiyor. Biliyorum daha zahmetli ama inanın bu zahmete değiyor. Bu kurabiyeler pişerken, mutfaktan evinize yayılan muhteşem kokular eşliğinde kendinize güzel bir film koyun. Sonra fırından çıkarır çıkarmaz, sıcakken sütle birlikte televizyonun karşısına geçin. Offf yazarken bile canım çekti :) Afiyet olsun… Malzemeler:
    * 150 gr yumuşak margarin veya tereyağı (tercihen tereyağı)
    * 80 gr toz şeker
    * 100 gr esmer şeker
    * 2 adet yumurta (oda sıcaklığında)
    * 300 gr un
    * 1 paket kabartma tozu
    * 150 gr damla çikolat
    * 75 gr kırık fındık
    * 1 paket vanilyaHazırlanışı: Kurabiyelerin kabarması için oda sıcaklığındaki yağı şekerle çırparak iyice karıştırın. Karıştırırken yumurtaları teker teker ilave edin.Ayrı bir kapta un, kabartma tozu, damla çikolata ve kırık fındığı elinizle karıştırın.Tüm malzemeleri karıştırın ve hamur yapın. Hamuru streç filme sarıp, 30 dk buzdolabında dinlendirin.Hamuru beklerken fırını 160 derecede ısıtın. Fırın tepsinize yağlı kağıt serin.Kurabiyelerinizin her birinin aynı boyutta olması için dondurma kaşığı ile hamurdan parçalar koparın, elinizle yuvarlak şekil verin ve aralıklarla fırın tepsisine dizin.  Üzeri hafif kızarana kadar (12-15 dk) pişirin.

kaynak: merbakery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neque -- 4 Kasım 2014; 19:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş sen ne ayaksın?

Bunu kimse okumaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bunları okuyacağına dışarı cıkıp subway bulup o cookiesleri bulacak adamlar var.

• Simdi firina yemeği koyuyoruz bayanlara döndü

• Kurabiye basit donut yapiom ben efsane oluyor.

• Konuya bak :D

• eger olursa +rep veririm takip hayatimda yedigim en iyisiydi bidahada ayni tadi alamadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.