Şimdi Ara

'Sübliminal Mesaj & 25. Kare'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir çoğunuz bu konuyu biliyordur derslerde işliyordur ama bilmeyenler icin bi göz atalım ne kadar gercek araştıralım (bilinçaltı mesaj) "elumuneyt"

    Sübliminal meşaş: başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajların insan bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkililiği, kulanım sıklığı konuları tartışmalıdır ve şüphelidir. Doğruluğu ise ayrı bir tartşma konusudur. ve yaptığım kücük caplı bir araştırmada özellikle "Disney" bu mesaj olayını fazlasıyla kullanmakta. sizlere bir kac video sunucam cok güzel bir SS arşivim var ama şuan koymakla uraşabiliceğimi düşünmüyorum size kucuk bi video izletmek istedim buna benzeyen yüzlerce video söyleşi tartışma vb.. var ama şuna bir göz atalım konu hakkında bilgisi olanların paylaşımını bekliyorum : )









    Dilerseniz birde şu 1 dolar'a göz atalım ilk izlediğimde gercekden şaşırmıştım : )














  • Devamı bekleniyor
  • bi bitmediniz
  • Ben insanın baksada o an görmediği görüntülerin bilinçaltını etkileyeceğine inanmıyorum. Bence korteks tarafından alıgılanmayan hiçbir şey bilinç altına ulaşamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snap! -- 23 Mayıs 2012; 12:17:27 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 23 Mayıs 2012; 12:19:22 >
  • üstteki videoda olanların çoğu çizgifilm değil anime animelerde böyle şeyler normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.