Şimdi Ara

Şubata kadar bu illetten kurtulmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Ttnet firması iyice abartmış ben 2 sene önce yalovaya öğrenci olarak gittim o zaman ailemin ödediği para gayet cüzi paraydı fakat şimdi tatil oldu okul geldim 63 lira yapmışlar ocak itibariyle biz çıkacağız fakat hangi firma iyidir istediğim tek şey 1 mbit ve sınırsız olması bu yeter ve şubata kadar geçirlmem en azından başvurmam lazım şimdider teşekkürler.

Özet:Ttnet harici internet sağlayıcısı önerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabiberci -- 20 Ocak 2013; 13:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karabiberci

Arkadaşlar bu Ttnet firması iyice abartmış ben 2 sene önce yalovaya öğrenci olarak gittim o zaman ailemin ödediği para gayet cüzi paraydı fakat şimdi tatil oldu okul geldim 63 lira yapmışlar ocak itibariyle biz çıkacağız fakat hangi firma iyidir istediğim tek şey 1 mbit ve sınırsız olması bu yeter ve şubata kadar geçirlmem en azından başvurmam lazım şimdider teşekkürler.

Özet:Ttnet harici internet sağlayıcısı önerin

süperonlinekampanyalarıda bu aralar çok iyi ama öncelikle alt yapınızın uygun olması gerekiyor fiber vs

• d-smartnet doping biri hepsini karşılaştır en ucuzunu bulmanı öneririm
  • D-Smart bende öneririm.Evde hd bir tv varsa tv paketiyle birlikte gayet ekonomik bir rakamdan satın alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.