Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (547. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.029
Cevap
198
Favori
983.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O muhakkak ben shell katkılı kullanıyorum performans güzel

    Tüketime kafa yormayın bıraktım lastik havası bile etkili

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, maalesef kar görememiş 2 yarı kış kullanılmış halen ölçümlerime göre 7.5-8mm diş derinliği olan yeni gibi hiç patlama delinme tamirat vb. bir işlem görmemiş 4 adet GoodYear UltraGrip Performance Gen1 SUV 225 60 R17 103V kışlık lastiklerim satılıktır. Yeni kasa Subaru XV aracımı satın alınca 2017-2018 kışında almıştım ama kısa süreler içerisinde havalar ısınınca oldukça az km yaparak yazlıklara geçmiştim. Geçtiğimiz ilk baharda araç değiştirince lastikler ihtiyaç fazlası olarak kaldı. Poşetlerinde nemden ve dış etkenlerden tamamen uzakta kendi ofisimde saklanmıştır ve halen yerlerinde durmaktadır.İstanbuldayım. İlgilenenler 5413996595'den iletişime geçebilirler. Herkese güzel, sağlıklı ve karlı kışlar dilerim...
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bir XV alarak aranıza katılma niyetindeyim. Fakat 2. el ilanlarda fazla bir seçenek yok. 2014-2015 model almayı düşünüyorum. Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir araç varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • matgon M kullanıcısına yanıt
    Dostum, ilanlara bakıp ta sana tavsiyede bulunmak zor. Her ne kadar hepimiz kendi aracımıza hakimsek de size tavsiye etmek için araç seçmek zor.
    Ancak istanbulda iseniz size ekspertiz için CADDE motor u tavsiye ederim. Ciddi, personeli iyi eğitimli ve sahibinden teknisyenine kadar tecrübeli bir firmadır.
  • 2019 xv teslim aldik, ilk subarumuz olacak.. ses sistemini kontak kapali iken acamadim, normalde dugmesine basinca veya 3-4 saniye basili tutunca kontak kapali iken dahi calisir diye bekledim ama calistiramadim. Ozel bi tus kombinasyonu mu var acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2012 bir xv sahibiyim araci yazin aldim ve aracin detaylarini yeni yeni ogreniyorum. Aracin malum far yukseklik ayari yok. Gece seyehat ettigimde anladim ki arabanin kisa farlari cok önümü gösteriyor far huzmeleri oldukca düşük. Bununla ilgili oneriniz tavsiyeniz var mı acaba. Bu problemi nasil çozebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a.krts A kullanıcısına yanıt
    Sayın dostum,
    Aslında bu durumu direkt servise danışmalısınız ama aklıma şu faktörler de geldi.

    Öncelikle gece sürüşünde aydınlatma mesafesini yetersiz buluyorsanız ya önceki aracınız ile kıyasladığınızda yada (pek ihtimal vermiyorum ama) düz duvar gibi bir yüzeye uzaktan farları yakınca aydınlatmadığını test ettiğiniz için olmalı.

    Normal olarak arabaların gece kısa hüzme için aydınlatması gereken mesafe belirli ve net bir değer ise ben bilemiyorum.

    Kendi adıma gece Antalya dan İstanbula dönerken hızımı biraz fazla ( 140-160 arası) arttırınca aydınlatma bana da yetersiz geliyordu. Ama gördüğünüz gibi ihtiyacınız olan aydınlatma hız ile birlikte oldukça artar.
    Ben bu durumu karşıdan gelen araç olmadığına eminsem, uzunları kullanarak çözüm buluyordum. Ama tabii karşıdan araç geldikçe habire aç kapa hiç uygun olmuyordu.
  • Aracin ruhsatinin icinde tuvturk muayenesini bulup inceledim. Muayeneden de far huzmeleri düşük olarak hafif kusurla gecmiş. Dediginiz gibi biraz hizli gidince görüş mesafesi gercekten yetersiz geliyor. Birde bu aralar lastik arayisi icindeyim. Malum bizim arabalar iceriye biraz fazla teker sesi aliyor. Aslinda beni en cok rahatsiz eden durum da bu malesef. 68 db sese sahip 2 lastik arasinda kaldim. Umarim lastik sesinde azalma olur. Yada ciddi ciddi ses izalasyonu çözümü arama baslayacagim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. 2014 xv almak istiyorum. Bir araç buldum fakat LPG takılı araçta. LPG'nin bu araca dezavantajı nedir. Bilgisi olan varmı acaba ?
  • a.krts A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2012 model yani 7 yaşında bir araç. Eski sahibi de çok ilgilenmemiş veya ihmal etmişki ampuller zayıflamış olsa gerek.
    Bu araçlarda ampıul zayıf diye muayeneden kusurlu görünmesi olayını ilk defa okuyorum. Ama öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki tüm XV ler öyle. Üzgünüm, bizlerdeki araçlarda öyle bir sıkıntı yok, sizin aldığınız aracın ampulleri sorunlu olsa gerek bence oraya bir baktırın.

    Tabi hızlı sürüşlerde fren mesafesini garantiye almak için, model farketmez her araç uzunları açar, veya önünde giden başka klavuz araç varsa onun peşine takılır.

    Lastik konusuna gelince,araçlarımızın yalıtımı çok kötü. Buradaki XV kullanıcısı bir arkadaş Subigarage isimli bir servis açmıştı. İnstagram ve facebookta çokça resmi var, kapı plastiklerinin içinde hiç birşey yok diyor ve resimlerle de gösteriyor. Bu mükemmel aracın tek sıkıntısı bu diyelim.




  • a.krts A kullanıcısına yanıt
    İçerden yapılan far yükseklik ayarı ikincil ayardır, olmasa da olur. Siz çok önünüzü gösterdiğinden şikayetçi iseniz yapmanız gereken çok basit bir şey - oto sanayide far ayarını kontrol ettireceksiniz, asıl ayar odur.
    Kısa farlar normalde 30-35 metrelik mesafeyi net aydınlatacak şekilde ayarlanır.
  • Herkese merhaba, Subaru alma arefesindeyim. Fakat kafama takılan birkaç soru var. 2014 yılından beri 1.2 seat leon kullanıyoruz.Artık daha emniyetli ve nispeten daha çok hacimli bir araç almak istiyoruz.Düne kadar xv öndeydi fakat xv fiyatlarının ucması ve neredeyse 1-2 yaşında foresterlarla aynı fiyata gelmesi kafamı karıştırıyor. Vergi kısmını bir tarafa bırakırsak 200-220 TL bütçeyle 2018-2019 full paket yeni platform xv mi almak daha mantıklı yoksa 2016-2017 dizel forester mı almak mantıklı. 3kişilik bir aileyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihan1769 kullanıcısına yanıt
    Xv ile forerster ortak platformu kullanır forerster 1.7 ton xv 1.4 ton civarındadır kasa motor ve az değişik şanzıman foresterde farkı yaratıyor ayrıca o fiyata alacağınız forerster eski nesil kabin ve platform kullanır
    Yeni nesil exclusive xv tavsiye ederim hem vergi hem kasa büyüklüğü açısından
    Xv daha eğlenceli ve smart Bi araçtır ufak geliştirmelerle çok sıkıntı yaşamadan zevkle binersiniz ayrıca garanti koruması da cabası
    Yeni nesil xv ye denk gelen foresterler 400 civarındadır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar en sonunda 2015 premium paket XV alarak aranıza katıldım. Şu an yakıt tüketimi dışında olumsuz bir durum yok benim açımdan. Önceki aracım dizel Seat Leon olduğundan belki bana çok gibi gelmiş olabilir. Şu an tek sıkıntım araçta Petlas yazlık lastik mevcut. Bir an önce kışlık lastik temin etmem gerekiyor. Fırsat bulursam hafta sonu aracı karda test etmeyi düşünüyorum. Tabi lastik işini çözebilirsem. Belki geçici olarak bir takım çıkma kış lastiği alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matgon

    Arkadaşlar en sonunda 2015 premium paket XV alarak aranıza katıldım. Şu an yakıt tüketimi dışında olumsuz bir durum yok benim açımdan. Önceki aracım dizel Seat Leon olduğundan belki bana çok gibi gelmiş olabilir. Şu an tek sıkıntım araçta Petlas yazlık lastik mevcut. Bir an önce kışlık lastik temin etmem gerekiyor. Fırsat bulursam hafta sonu aracı karda test etmeyi düşünüyorum. Tabi lastik işini çözebilirsem. Belki geçici olarak bir takım çıkma kış lastiği alabilirim.
    Hayırlı olsun....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matgon M kullanıcısına yanıt
    Dostum, hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

    Subaru XV bir çok aracın aksine kış lastiklerinin hakkını verebilen bir araçtır. Bir çok araçta kış lastiği taktığınızı fark etmezsiniz bile.

    Bu yüzden aracınızı, eğer kontrollü ve tehlikesiz bir ortam ise önce bu lastikler ile test edin. SUBARU XV nin karda yaz lastikleri ile yapabildiklerini bir görün. Sonrasında kar lastiklerini takmak için dayanılmaz bir istek duyacaksınız zaten (daha nasıl olabilir ki manasında)

    Ben aracımı ilk aldığımda üzerindeki fabrikasyon Yokohamalar ile 1 metre karda ve tipide uludağa çıkmıştım. Hey gidi günler.

    Yolda ne müthiş SUV araçlar gördük, bizi seyrediyorlardı zincir takarken.
  • Teşekkürederim arkadaşlar. Kış lastiği için fiyat olarak uygun bir lastik buldum fakat ölçüleri 215/50/17 . 50 yanak olması uygunmudur sizce. Bu lastiği sıfır olarak 1100 TL ye alıyorum. Bunun yerine 800 TL civarında bilindik bir markanın ikinci el çıkma lastiğimi uygun olur. Sizce hangisini almalıyım.
    https://www.hepsiburada.com/roadstone-215-50-r17-95t-xl-winguard-winspike-oto-lastik-pm-HB000007S8T9
  • Dostum verdiğiniz linkteki lastik resimde çivili görünüyor. Çivili lastik konusu ayrı bir mevzu.
    İkinci ele gelince gerçekten yüzde yüz kendiniz görerek nasıl ve ne kadar kullanıldığını bildiğiniz lastik ise alabilirsiniz. Şahsen durumunu bilmediğiniz 2.el lastiğe bence güvenmeyin (ki aşırı uygun bir rakam değil 300 tl güvenliğinizi tehlikeye atmaya yakın bir rakam bile değil)

    50 Yanak konusunu atlamışım, ekliyorum. Yaratacağı tek teknik sorun lastik çapı azalacağı için devir ve hız saati bir miktar yanıltır. Ne kadar derseniz hesaplamak lazım. Orijinal lastik çevresinden 50 yanak hangi oranda düşük kalıyor ise aynı oranda hız ve km sayacı yanılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 5 Aralık 2019; 15:3:59 >
  • matgon M kullanıcısına yanıt
    Daha uygun lastikler var sıfır orjinal ebatlarda onlara bak derim. Ben hankook i cept ewo2 w320 kullaniyorum kotu lastik değil kolay otoda ü.yili 2017 546.15 tl 4 adrt kalmis. Koctas da 800 tl ama üretim yilini goremedim. Ben euromasterdan almıştım 3.sezon oldu. 2. El alacağına kullanilmamis lastik alman daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende aranıza katıldım , araçtan beklentilerim belli uçup kaçmasını beklemiyorum az da yakmayacak onuda biliyorum benim için önemli olan sürüş konforu ve güvenlikli umarım çok severim...
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.