Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.171
Cevap
204
Favori
1.066.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araç için, hele de 700-800 km yol için yorucu diyecek kimse olacağını sanmıyorum.

Daha yukarı kilometreler için ise BMW olsa farketmek, zaten sadece aynı pozisyonda oturduğunuz için yorulmaya başlıyorsunuz.
    Tabii masajlı koltuk falan gibi opsiyonları (varsa) hariç tutuyorum.
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • ilgilendiginiz ve cevapladıgınız için tesekkur ederim. bu tecrube paylasımları, bugulanan on camdaki bugunun cozulmesi gibi yolumu(zu) aydınlatıyor..
    Yaklaşık 900 km'lik bir Yunanistan seyehatim oldu. Genellikle tüm sürüşlerimde hız sabitleyici kullanırım. Şunu da peşinen belirteyim o eski araçlar ile yapılan yolculuklar sonunda sanki aracı sırtınızda taşımışsınız hissi asla oluşmuyor ama bu tür uzun yolculuklarda ( mola vermiyorsanız ) muhakkak yoruluyorsunuz. ( 35 yaş 190 boy 105 kg için geçerlidir. ) 40000 km yi devirdim çok memnunum iyi ki de almışım diyorum ama beni çok kızdıran noktaları da yok değil. Örneğin yurtdışı gezilerimde yedek lastiğin olmaması beni deli ediyor. Dağ taş yol alıyorum elalemin memleketlerinde tamir kitine güvenemiyorum. Orjinal stepne bulamadım en sonunda küçük bisiklet lastiğine benzer cücük stepne olarak adlandırdığım saçma sapan birşey aldım servisten, 30.000 bakımda Balata değişimi yaptılar bence bir 30 daha gidebilirdi :) kasislerde arka taraftan ses geliyor kafamız tavana vurdu diye zıplatıyor biraz. Gaza bastığımda sürekli bir çınlama-sürtünme sesi gibi garip çözümü bulunamayan bir ses çıkıyor mesela. Yoğun eşyalı bir aile iseniz port bagaj şart mesela. Daha önce de yazdığım gibi bu fiyata bu özelliklerde daha sorunsuz daha az yakan araç bulursanız haber verin ama benzinli binek sedanlardan 1-1.5 litre daha fazla yakacak diye bu güvenlik ve yol tutuştan asla vazgeçmem.Küçük bir oğlum var 2. Xv mizi eşime almak istiyorum bu güvenlik hissinden dolayı ama şuan satıştaki makyajlılar 2015 model olarak geçiyor mart sonu bakacağım araca 2016 model yıllı olanlar gelince. Zam yeme ihtimali de var kısmet artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam,
    2016 yılı için çıkacak modeller çıktı beklemenize gerek yok.
    2016 sonuna kadar başka değişiklik beklenmiyor.
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

selam,
    2016 yılı için çıkacak modeller çıktı beklemenize gerek yok.
    2016 sonuna kadar başka değişiklik beklenmiyor.

Değişklik olmayabilir doğru ama şimdi alınan araç ruhsatta 2015 model olacak, Mart gibi alınan 2016 olacak. Artık ülkemizde model olarak aracın üretildiği tarih baz alınıyor.

Bana biraz saçma geldi, ülkemizdeki birçok uygulama gibi. Ya mart ayında alınan araç 2015 te üretildiyse ne olacak
    Alırken aracın şasi numarasından sorgulamamı yapmak zorunda alıcılar ??
  • Merhaba, Ankara Subaru bayine mail attım, özellikle mirrorlink uygulamasını sordum. Mart 2016 Subaru xv'de mirrorlink uyg olacakmış. Mart ayı itibariyle de herkese bu yazılım serviste yükleyebilecekmiş. Ayrıca Alpine ve Subaru işbirliği ile ses sistemi kampanyaları devam ediyor. Bu ses sistemlerinden taktıran varsa geri bildirimlerini bekliyorum. İyi günler xv ekibi

Anladım, yani aynı araç ama ruhsata 2016 yazdırmak için Mart 2016 yı (ve sanırım yüksek vergileri) beklemek gerekiyor.

Bana biraz saçma geldi, ülkemizdeki birçok uygulama gibi. Ya mart ayında alınan araç 2015 te üretildiyse ne olacak

Aracın teknik şartnamesinde ne zaman ithal edildiği, şasi numarası ve bir çok başka bilgi yazar. Yeni yasaya göre aracın üretildiği yıl 2015 ise, model yılı da 2015'dir. Siz aracı 2017'de trafiğe çıkarsanız dahi 2015 model olarak ruhsata işlenir. Aslında bunda saçma bir durum yok. Gayet makul bir uygulama.

Orijinalden alıntı: drattilaaydin

Merhaba, Ankara Subaru bayine mail attım, özellikle mirrorlink uygulamasını sordum. Mart 2016 Subaru xv'de mirrorlink uyg olacakmış. Mart ayı itibariyle de herkese bu yazılım serviste yükleyebilecekmiş. Ayrıca Alpine ve Subaru işbirliği ile ses sistemi kampanyaları devam ediyor. Bu ses sistemlerinden taktıran varsa geri bildirimlerini bekliyorum. İyi günler xv ekibi

Bu çok iyi haber. Navigasyonla ilgili bilgin varmi peki. Türkçe haritalı navi. yide serviste yukleye bileceklermi? Benimki 2016. Ama mirrirlink ve navi butonu aktif deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siminoye77 -- 16 Ocak 2016; 18:13:35 >

Orijinalden alıntı: firpir

quote:

Anladım, yani aynı araç ama ruhsata 2016 yazdırmak için Mart 2016 yı (ve sanırım yüksek vergileri) beklemek gerekiyor.

Aracın teknik şartnamesinde ne zaman ithal edildiği, şasi numarası ve bir çok başka bilgi yazar. Yeni yasaya göre aracın üretildiği yıl 2015 ise, model yılı da 2015'dir. Siz aracı 2017'de trafiğe çıkarsanız dahi 2015 model olarak ruhsata işlenir. Aslında bunda saçma bir durum yok. Gayet makul bir uygulama.

Selamlar, aracın üretildiği yılın ruhsata işlenip model yılı olarak baz alınmasında mantıksız bir şey yok.
    Benim kast ettiğim şey 2. satırdaydı sonuna kadar okumamışsınız sanırım.

Bayiden alınan aracı 2016 model diye alıyor olsa bile alıcılar 2015 üretimli model olacak demek.
    SUBARU ürettiği araçları 2016 yılı için yaptığı değişiklikler için 2015 te fabrikadan çıkarsa bile araç üzerindeki bilgilere 2016 da üretildi yazmıyordur sanırım.

Burada 2 husus var;
    1. SUBARU nun araç üzerine kaydettiği bilgilere göre 2015 te fabrikadan çıkan ama 2016 güncellemeleri içeren araca 2015 üretimi mi yazacak.
    2. Şu anda araç satın alacak olan ve 2016 model aldığını zanneden kişiler ruhsatlarına 2015 yazıldığında ne düşünecekler 0 ama model yılı eski araç almış olacaklar.

Birde şu an bayilerde satılan araçların 2016 da fabrikadan çıkmış olma ihtimali var mı acaba merak ediyorum 16 gün içinde Türkiye ye gelmiş olabilirler mi ?

• Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Verilen araç siparişini 3 ayda getirebilen Subaru Türkiye'nin, 16 günde 2016 model araç getirmesi bu dünuada mümkün değil.

2016 model Subaru'lar ancak Mart ayında Türkiyede olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Verilen araç siparişini 3 ayda getirebilen Subaru Türkiye'nin, 16 günde 2016 model araç getirmesi bu dünuada mümkün değil.

2016 model Subaru'lar ancak Mart ayında Türkiyede olur.

Çin'den buraya gemi nakliyesi yaklaşık 4-6 hafta sürüyor; Japonya'dan buraya herhalde bir hafta daha eklenir... Seri üretimlerde bugün verdiğiniz siparişin imalat hattına girebilmesi için öncelikle sıraya girmesi gerekir; bu da son derece normal bir durum... Kaldı ki Japonya'dan Türkiye'ye her an tek tük nakliye yapılmayacağını ve partinin tamamının hazır olmasının bekleneceğini hatırlamak lazım...
    Subaru Türkiye'nin eleştirilecek bir çok yönü olabilir ancak bu konuda 3 aylık sürenin oldukça iyi olduğunu düşünmekteyim..
    Avrupa markasında bile hiç bir şeklide ön sipariş edilenlerle uyuşmayan bir renk+model+aksesuar kombinasyonunu daha kısa sürede getirtemezsiniz; en azından benim muhtelif markalardaki tecrübem bu güne kadar böyle....

• Tabii bir de şu var ki Japonya nın yıllık takvimi bize göre farklı.
    SUBARU da malum pazar önceliği olarak aman Avrupa ve Türkiye modellerini 2016 başında olacak şekilde yetiştireyim demediği için

biz 2016 fabrika çıkışlı modelleri ancak 2016 Q2 (Quarter yıl çeryeği) gibi alabiliyoruz
  • Bugün biraz detaylı temizlik yapayım dedim. Benim deyişimle yalama
    Arabanın bijonları siyah değil metal renkliymiş yavu..
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Özellikle park halindeyken garip bir şekilde "Güvenliğiniz için vitesi P konumuna getirip arabayı tekrar çalıştırın" şeklinde bir uyarı çıkıyor, bunun sebebi ne olabilir, bu sorunla karşılaşan var mı acaba, sebebi ne olabilir

Tsk

Bu şekilde hata vermemesi gerek. Buna rağmen ve her defasında yapıyorsa servise bir görünmekte yarar olabilir.
  • serdarcell,
    Daha önceki paylaşımlarınız da yanlış hatırlamıyorsam,yazılım la ilgili paylaşım yapmıştınız
    Bununla ilgili bilgi paylaşımı yaparmısınız ?
    Ben chip tuning lere sorduğum da Subaru marka araçlara yazılım atılmadığı yönünde bilgi verilmişti bana,
    kaç hp artış oldu acaba ve tork değişimi nasıl oldu ?
    yaptırdıktan sonra memnunmusunuz ve de yakıt sarfiyatı konusunda ne değişti,ne kadar bir ücret karşılığı yaptırdınız ?
    Bunu yaptırmanın araca bir zararı vs oluyormu,bilgilendirirseniz çok memnun olurum..
    Ben chip tuning lere sorduğum da Subaru marka araçlara yazılım atılmadığı yönünde bilgi verilmişti bana,
    kaç hp artış oldu acaba ve tork değişimi nasıl oldu ?
    yaptırdıktan sonra memnunmusunuz ve de yakıt sarfiyatı konusunda ne değişti,ne kadar bir ücret karşılığı yaptırdınız ?
    Bunu yaptırmanın araca bir zararı vs oluyormu,bilgilendirirseniz çok memnun olurum..
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.