|
Subaru bu motoru, 90'larda üretilen EJ16 kodlu motor yenilenerek 2010 yılına FB16 koduyla kullanıma başlamış. Kazanımları, # Aynı 1.6lt hacimde 98HP den 114HP ye güç artışı. # uzun strok ile artan tork 138NM den 150NMye # daha verimli hava giriş kanalları atmosferik motor emiş performansı artışı # eğimli biyel kolu kullanımı artan stroka rağmen genişliği aynı kalan motor ... Motor 2017 de tekrar güncellendi ve aynı Torku daha düşük devirde 150NM vermeye başladı. 1.6 XV Japonya'da da satılan bir model ve ben atikliğinin yeterli olduğunu düşünüyorum. Takmış millet 14s'ye sanki sabah akşam kalkış kapışması yapıyor. Ama arabayla uçucam kaçıcam, milleti tokatlıyacam diyen kimselerinin arabası değil, aman olmasın zaten. Bozulmasın bu arabanın da ismi. O uçan kaçan arkadaşların arabaları zaten belli. Alıyorlar, ucup kaçıp, sağa sola bir yer hop patlayorlar yada motoru bırakıyorlar. Saçma sapan aksesuarlar ile arabayı rezil ediyorlar. Sonrada bakıyorsunuz, takla atmış aracı kapıda az boya yazıp, ben de uçucarım neyim eksik diye özenen millete satıyorlar. Millet korkuyor o arabaların 2.eline yaklaşırken, acaba motor mu bitmiş, şase mi kaymış neresini patlattıda satıyor diye bakıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt