Şimdi Ara

Subaru Impreza WRX STI almayı planlıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
17.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuda da belirtigım uzere impreza almayı planlıyorum.

Max 50.000 tl 2004-2005 model secenegi var 2.elde.

Amacım tabi ki bu aracın tadını cıkarmak. Alternatif arac onerisi istemiyorum bu arac uzun senelerdir hayalim.

Merak ettigim; malum zorlanan araclar bunlar. Alirsam pismanlık duyar mıyim ?

Eksileri ve artilarıyla bilenler bu aracı anlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckyPancamo -- 20 Ocak 2012; 3:01:39 >

• Arkadaşlar bende kısmetse yarın akşam mesai çıkışı (18:00) Subaru 2007 hb AWD'eme kavuşuyorum. Araç hakkında çok şeyler burada anlatmak isterim ama şuan bunu heyecanından yatamadığım ve sadece hayellerini kurduğum için bir şey yazamıyorum ama KESİNLİKLE ALIN BU VELETİİİİİİİİİİİ

Orijinalden alıntı: kartalaraz

benimde hayalim...artıları çok eksileride ülkemize göre çok...
    arabaya laf yok ama.... harbi araç...
    off ulan offf.

Artıları neler ?

Eksileri malesef benzin fiyatları ve vergi dilimi orası malum fakat ben gunluk kullanım ıcın degıl de hafta sonları keyıf amaclı kullanmayı planlıyorum ek olarak vergi evet her ne kadar sinir bozucu olsada bu keyfi yasamak ıcın en azından 1-2 sene hevesimi alana kadar katlanacagım sonrasına bakarız :)
    Araç sekil ve performans itibariyle hosuma gidiyor ama arac hakkında teknik detaya hakim degilim olası yasanan sorunlar vs... Ozellıkle kullanıcısı olmus birınden fıkır almayı ısterim.

Butcemın yetecegi model 2004-2005 ortalama 8 yasında arac demektir bu e maglum arac performans aracı ben bu aracla ılgılenırken "temiz" diyebilmem ıcın nelere dıkkat etmelıyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: H1N1

quote:

off ulan offf.

Artıları neler ?

Eksileri malesef benzin fiyatları ve vergi dilimi orası malum fakat ben gunluk kullanım ıcın degıl de hafta sonları keyıf amaclı kullanmayı planlıyorum ek olarak vergi evet her ne kadar sinir bozucu olsada bu keyfi yasamak ıcın en azından 1-2 sene hevesimi alana kadar katlanacagım sonrasına bakarız :)
    Araç sekil ve performans itibariyle hosuma gidiyor ama arac hakkında teknik detaya hakim degilim olası yasanan sorunlar vs... Ozellıkle kullanıcısı olmus birınden fıkır almayı ısterim.

Butcemın yetecegi model 2004-2005 ortalama 8 yasında arac demektir bu e maglum arac performans aracı ben bu aracla ılgılenırken "temiz" diyebilmem ıcın nelere dıkkat etmelıyim

bu araçla çok oynuyorlar. temizi bulmak lazım öncelikle...satarkende bu aracı genellikle meraklısı alır...performans açısından sorun yaşamazsın 2.0 dan aşağısını tavsiye etmem...rengide ralli mavisi tavsiye ederim...boxer motor....adı yeter...yoltutuşu...vs.. artıları çok:. en ufak bir örneği farklılık bu araç...dikkat çeken bir makina....
    http://www.izlesene.com/video/araba-kizi-yutuyor/435111/fbshare

• Almışken 2.0 sti alınır bence.2.5ler hem yakıt hem vergi açısından daha fena olur.2.5wrx yerine 2.0 wrx sti alınabilir.
    modifiyeli mazda mx5 miata
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mermi gibi makina...bence alınır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H1N1

quote:

off ulan offf.

Artıları neler ?

bu araçla çok oynuyorlar. temizi bulmak lazım öncelikle...satarkende bu aracı genellikle meraklısı alır...performans açısından sorun yaşamazsın 2.0 dan aşağısını tavsiye etmem...rengide ralli mavisi tavsiye ederim...boxer motor....adı yeter...yoltutuşu...vs.. artıları çok:. en ufak bir örneği farklılık bu araç...dikkat çeken bir makina....
    http://www.izlesene.com/video/araba-kizi-yutuyor/435111/fbshare

2.17 deki uzayışa bittim :)

• Kararına saygı duyuyorum fakat senin yerinde olsa Honda S2K'lara da bir bakardım.

Orijinalden alıntı: powermoon

Kararına saygı duyuyorum fakat senin yerinde olsa Honda S2K'lara da bir bakardım.

allah askina apaci arabasi oldu zaten...eksik kalsin...hem subarunun bir durusu var adam gibi araba basmadan kullansan bile...

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Kararına saygı duyuyorum fakat senin yerinde olsa Honda S2K'lara da bir bakardım.

allah askina apaci arabasi oldu zaten...eksik kalsin...hem subarunun bir durusu var adam gibi araba basmadan kullansan bile...

Tercih meselesi. 4 kapı sedan araç gözüme hiç spor görünmüyor. Coupe, hot-hatch veya roadster karoser tercih ederdim.

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Şu araç çok fena duruyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-siyah-subaru-wrx-71004228/detay/?source=promotion_chva

Hakikaten çok güzel duruyor.
    Gidişi de ayrı güzeldir...

• asırı beslemeyı cok rahat alabılen bır arac herseyıyle 4dortluk
  • Bende bi subaru impreza turbo kullanıcısıyım...Benim size öncelikli tavsiyem bilinçli kullanıcıdan almanız olacaktır..çünkü yıpranmış hor kullanılmış bi subaru size ilerde ciddi masraflara yol açabilir...Bende 97 model i var maaşallah diyelim :) motoru hala orjinal, ama fakat bakıyorum daha 90bini devirmemiş subaru'lara motor yapıyolar buda bana ne kadar bilinçsizce modifiye ve sert kullanım olduğunu gösterir...

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Şu araç çok fena duruyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-siyah-subaru-wrx-71004228/detay/?source=promotion_chva

Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 12,7 lt / 7,1 lt

• güzel araba neden alınmasın
  • pişman etmez merak etmeyin ilk defa otomobilden zevk aldığını anlayacaksınız hırpılanmamış güzel bi araç seni üzmez tek eksisi parça fiyatları dikkat cekici olması ... bunlarda uzun ömürlü uzun zamanda normal bir araç gibi amorti eder kışın palet mi takayım,lastik mi takayım, araçım kayıyor gibi sıkıntıların artık olmuyacak 05lere bakmanı tavsiye ederim onlar iyileştirilmiş hali 04lerde kullanıcı kontrollü aktif orta diferansiyel(dccd) yok..... 05lerinde bir kısımındada yok denk getirirsen iyi olur... artı 05 WRX'lerde STi amortisörleri, forged krank, önceki WRX modellerine göre elden geçti ve daha sağlam diff. vb. bir çok parça standart olarak geldi. İç aksesuar olarak da 2005 WRX'ler önceki kasalara göre epey farklı.

pek tavsiyede bulunulmasın demişsiniz ben bir iki bilgilendirme yapayım her wrx kullanıcısı keşke üçe beşe bakmayıp sti alsaydım der o paraya değer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.