Şimdi Ara

Subaru impreza WRX STİ 2.5 yakıt ve vergi masrafları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
8.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bir yerde tam olarak bir bilgi bulamadım ama birde burda denemek istedim.
    Aslında bir sorum daha var Sizce neden SUBARU İMPREZA ?

• takip...
  • Bir ara bakıyordum oyle zevkine

Sedanlari 15-16
    Yeni kasalar 13 falan yakıyor diyorlardı tabi ne derece dogru bilememm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 wrx 2010 yılında arkadaşımda vardı gerçi pert oldu toplandı satıldı ama kmde bastığı zaman 1 lira 20 kuruş yaktığını söylerdi perfonmanslı kullandığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocaa

Hiç bir yerde tam olarak bir bilgi bulamadım ama birde burda denemek istedim.
    Aslında bir sorum daha var Sizce neden SUBARU İMPREZA ?

Neden Subaru... O fiyata o performans için tek alternatif Mitsubishi Lancer Evo serisi gibi Tabi 1986 model bir BMW 5000cc lik m5'i daha uygun fiyata bulabilsiniz belki ama yıl ve km faktörü var . Simetrik AWD farkı sadece kullanan değil binen biri bile anlar. Kışın millet karda "" aaaaa kar yağdı yarın işe nasıl gidecez, ne halt yiyecez" derken Subaru sahipleri "Allo kar yağıyor, kap gel kemerayı çıkıp bi iki drift atalım..." (olay gerçektir Youtuba Subaru Snow drift yazın görün) Boxer motor Avantajı motorun merkeze ağırlığı yere yakın olduğu daha iyi bir yoltuşu ki 4 çeker konusunda liste başı araçlardandır. rally efsanesi İmajı, farklı görünümü, liste uzar gider.
    http://www.subaruclubtr.com/ Bu web sitesi Subarucuların mekanı burada pek kullanan yok gibi, @ramazanyurt nickli biri geçen gün almıştı belki yardımcı olur...
    başlıkburdahttp://forum.donanimhaber.com/m_68500592/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68880147

• Şehir içi 14,3 lt/100km
    Şehir dışı 8,2 lt/100km
    Ortalama 10,4 lt/100km
    Depo: 60 Litre

Şehir içi full depoyla 419 km şehir dışı full depoyla 731 km gidersin.(Üstdeki değerlere göre hesapladım)

Yıllık Vergi 3.443,00 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Ok

Şehir içi 14,3 lt/100km
    Şehir dışı 8,2 lt/100km
    Ortalama 10,4 lt/100km

Şehir içi full depoyla 419 km şehir dışı full depoyla 731 km gidersin.(Üstdeki değerlere göre hesapladım)

Yıllık Vergi 3.443,00 TL

STI kullanan adam şehir dışında 8lt yaktıracak hızlarda gidemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Şehir içi 14,3 lt/100km
    Şehir dışı 8,2 lt/100km
    Ortalama 10,4 lt/100km

Yıllık Vergi 3.443,00 TL

Tüketim değerleri, tüketim kasılarak yapılabilecek en iyi değerlerdir zaten. Günlük yaşamda 1-2lt eklenerek optimum seviyeye erişilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

quote:

Şehir içi 14,3 lt/100km
    Şehir dışı 8,2 lt/100km
    Ortalama 10,4 lt/100km

Yıllık Vergi 3.443,00 TL

Tüketim değerleri, tüketim kasılarak yapılabilecek en iyi değerlerdir zaten. Günlük yaşamda 1-2lt eklenerek optimum seviyeye erişilir.

Haklısınız hocam yalnız bir STI ile bu değerlere 1-2 lt ekleyerek günlük yaşam tüketimini bulamazsınız.
    Aracın sahibi hep dip gaz gidecek değil tabi ki ama o dediğiniz ancak sıradan araçlarda olur.
    Böyle bir araca meraklı birisi zaten tüketim değerlerini sormaz bile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

quote:

Şehir içi 14,3 lt/100km
    Şehir dışı 8,2 lt/100km
    Ortalama 10,4 lt/100km

Yıllık Vergi 3.443,00 TL

Haklısınız hocam yalnız bir STI ile bu değerlere 1-2 lt ekleyerek günlük yaşam tüketimini bulamazsınız.
    Aracın sahibi hep dip gaz gidecek değil tabi ki ama o dediğiniz ancak sıradan araçlarda olur.
    Böyle bir araca meraklı birisi zaten tüketim değerlerini sormaz bile.

Oda doğru hocam 2.000 devirde vites değiştircek hali yok boyna

• mtv ve yakıtla baş etmek çok zor. yoksa ülkemizde en çok tutulan araba olurdu.
  • Aslanı besleyen yemine katlanır. STİ alan adamda üçün beşin hesabını yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.