Şimdi Ara

SUBARU 1.5AWD mi? CHEVROLET CRUZE 1.6LS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık aynı fiyata SUBARU 1.5AWD manual vites 2008 model mi yoksa CHEV. CRUZE 1.6LS manual vites 2010 model mi tercih edilmelidir? Lütfen cevap verirken şu kriterleri göze alın benim için 1. öncelik görüntü o sebeple bu 2 arabayı beğendiğim için karşılaştırıyorum (zevkleri tartışmayalım) bunun ardından sorunsuz araba olması, kalite, sağlamlık, servis, yedek parça vb konular geliyor. Genel olarak Subaru'nun gitmeyişi, çok yakışı ve Cruze'un çok yakışı, kasasının sağlam olmaması gibi herkesin malumu konulardan ben de haberdarım yılda 10000km geçmiyorum ve çoğunlukla şehir içi, bu doğrultuda görüşlerinizi duymak benim için önemli. Şimdiden teşekkürler

• Subaru beklentilerini karşılamaz bence. Hem yakıt fazla hemde performans beklentilerin altında.
    Chevrolete karşılamasa bile fazla zarar etmeden satar farklı modellere yönelirsin ancak Subaru için aynı şey söylenemez. Heleki Subaru masraf çıkartmaya başlarsa iyice canınızı sıkar.

Bu yüzden bence Chevrolet çok çok daha mantıklı bir seçim.
    "Kün Fe Yekun"
  • ya arkadaslar cok kararsiz kaldim bi yardimci olun hangisini almaliyim???
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoLdFiRe82 -- 25 Temmuz 2012; 15:53:34 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.