Şimdi Ara

ŞUANA KADAR ALDIĞINIZ EN İYİ TTNET İKNA KAMPANYALARI (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.041
Cevap
81
Favori
212.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mertheper M kullanıcısına yanıt
    Çok iyi sizin teklif.

    Adamlar bana dalga geçer gibi 100 K teklif ettiler 24 ay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiber yalın 50mbit/200GB 91.50₺ ye kullanıyordum, tt il merkezine gittim istersen 24 mbit dediler 50 istedim 180₺ dedi 420₺ normal fiyatı diyerek :)

    İptal ettirdim ikna için arayacaklar dediler, ikna için arayan arkadaş 24mbit sınırsız 104₺ dedi 50mbit için teklif verin dedim, biraz bekleteceğim dedi bir süre beklemeden sonra 192₺ fiyat verdi :)

    İnternette fiyat listenizde bile daha ucuz bu nasıl teklif dedim bu fiyata kullanan var dedi arkadaş :)

    3 ay donduralım dedi istemedim kapat dedim kapattırdım, binaya tt fiber hat çektiği için başka bir iss bağlantı yapamıyor. Düne kadar 50mbit e 91 öderken bugün 24 e 104 ödeyecek kadar çıldırmadım. Kapadım kafam rahat.

    Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu işte arkadaşlar, 91 için çok pahalı derken 100₺ deseler hemen alacak duruma geldik ne yazık ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 3 Mart 2019; 22:4:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mbit 72 lira oh mis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt
    Binanızda TTNET fiber varsa; Netspeed ya da Millenicom gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mark Selby

    50 mbit 72 lira oh mis
    ikna kampanyası mı ?
  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt
    Tt fiber üzerinden netspeed kullanıyorum gayet memnunum.
    Bağlantı ücretinin biraz pahalı olması dışında gayet güzel. O da bir kere verilen bir şey. Taahhüt yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Tt fiber üzerinden netspeed kullanıyorum gayet memnunum.
    Bağlantı ücretinin biraz pahalı olması dışında gayet güzel. O da bir kere verilen bir şey. Taahhüt yok.
    Taahhüt verince kurulum ücreti almıyormuş ADSL ve VDSL hizmetinde.
    TTNetin Hipernet'ini kullanıyordum Ocak ayında taahhütüm bitmiş haber vermediler. 150 TL Fatura gelince anladık. netspeed e telefon numarası bıraktım az önce sabah ararlarsa geçiş yaparım yoksa öğleden sonra TTNete gidip kapatacağım iknadan bişey çıkarsa devam ederim çıkmazsa, internetsiz yaşarız
  • 2 ay önce arandım 24 mbps 104 tl teklif ettiler kabul etmedim.. 5 gün önce aradılar gene aynı teklif beni tekrar arayın düşünüceğimi söyledim..

    Bugun aradılar gene kabul etmedim.. 5 yıllık değerli müşterimizsiniz diyorsunuz yeni üye olan abonelerinize sunduğunuz teklifi bana neden sunuyorsunuz ozaman deyince.. direk kafa karıştırıcı manipüle edici yöntemlere başvuruyorlar..

    Ne alakysa tahhüt ve yeni ücret hakkında konusurken: ee efendim işte yalın internet kullanıyosunuz bıdı bıdı bıdı...oysaki alo paket telefon hattım var.. ee efendim yeni müşterilerimiz kurulum ve aktivasyon bedeli de ödüyor siz ödemeyeceksiniz bıdı bıdı bıdı...ben zaten 6 yıl önce ödediğimi söyledim bu kurulum bedelini..

    Neyse ki abone birdaha yeni kampanya ve teklifler hakkında aranmak istemiyor diye not düşüyormuş..Bende ister arayın ister aramayın he araycak olursanızda diğer eski müşterilerinize sunduguğunuz cazip teklifleri banada sunun dedim kapattım..




  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt
    https://www.fix.net.tr/eviniz
    Fixnet FTTH dahildir.

    FixNET Internet, mevcut Türk Telekom bakır ve fiber altyapısı üzerinden yüksek veri, ses ve görüntü iletişimini aynı anda sağlayan, hızlı ve güvenli, sabit dsl teknolojisidir.
    Telefon hattınız yok diye üzülmeyin telefonsuz İnternet için paketinize ek vergiler dahil 10 TL /24 Ay olarak ücretlendirilmektedir. Yalın internet ile telefon hattından bağımsız bir şekilde ADSL, VDSL2 ve Fiber internet teknolojisi ile sabit telefon ücreti ödemeden internet hizmeti alırsınız.
    Dilerseniz Sabit ip adresi de tahsis edilebilmektedir. (Vergiler Dahil 10 TL olarak ücretlendirilir.)
    4 Mbps'e Kadar Upload Hızı ile daha yüksek hızlarda veri gönderebilirsiniz. (50 Mbps ve 100 Mbps paketlerimizde 4Mb, 24 Mbps ve 35 Mbps paketlerimizde 3Mb dir.)
    Evde KURULUM hizmetimiz ile evinize kadar kablo çekilip, modem ayarlarınız yapılmaktadır. Anında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. (Opsiyonel)
    24 Mbps ve üzeri paketlerimiz sadece VDSL2 ve Fiber İnternet uyumlu modemler ile çalışmaktadır. Dilerseniz kampanya kapsamında 24 ay taahhüte ek Ayda 15 TL'ye VDSL/Fiber modem talep edebilirsiniz.(Stoklarla Sınırlı)
    Telefonsuz İnternet hizmeti TÜM TÜRKİYE'de kendi altyapımız üzerinden hizmet verilmeye başlanmıştır.
    ŞUANA KADAR ALDIĞINIZ EN İYİ TTNET İKNA KAMPANYALARI

    ŞUANA KADAR ALDIĞINIZ EN İYİ TTNET İKNA KAMPANYALARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 14 Mart 2019; 19:2:5 >




  • Bunlar işi iyice çığırından çıkarmışlar. 49 TL ödüyorum şu an bulunduğum pakete 8Mbit falan filan bir şeyler. Yok adil kullanım kotası, yok hız düşürme falan filan beni çok fazla etkilemiyor. Zaten bölgenin alabildiği hız miktarı ortalama düzeyde.

    Dün arandım şaka gibi 69 TL'lik tarifeye geçmek zorundasınız alternatifiniz yok dediler. Diyorum ben bir anda 20 TL'lik fiyat artışına nasıl evet diyeyim? Kabul etmezseniz 109 TL gibi bir rakam olacak dediler. Taahhüt 4 ay sonra bitiyor ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. En son karşı tarafa şu an ödediğim faturaya bakar mısınız ne kadar dedim. Bir dakika bakıyorum dedikten sonra kapadı telefonu.

    Var mı bana bir tarife önerisi olan? Telefon + internet paketi şeklinde de olabilir. Ev telefonuna sabit 25 TL ödüyorum.
  • Valla bugun gittim 24 mbit kullanıyordum 100 küsür lira dediler kabul etmedim kotalısı 85 dediler kota bitince net kesiliyormuş onada yok dedim 16 mbit sınırsız 85e anlastım konustukca öde ile beraber. Hiç memnun kalmadım tekrar aradım dedim cayma süremiz varmı bu anlasmadan 84 lirada ona para cıkardılar olmazsa direk taşıma yapacağım netspeed yada turknete.
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    NetSpeed tavsiye ederim
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    Şimdi taşırsanız eğer ücret alamazlar. Kullandığınız gün kadar ekstra ücret çıkar sadece. O da toplam 30-40₺ gibi bir rakam çıkar. Daha çok geç kalmadan değiştirin derim. 85₺'ye Milleni 100Mbps sınırsız veriyor..
  • Taşıdım bile hocam müsteri temsileri cayma hakkınız yok dedi. 90 lira bedel cıkardı. Yinede taşıdım bakalım nasıl fatura gelicek. Zaten türknet 120 tlye kadar ödüyor. Ha sonradan tüketici heyetine vereceğim. Bakalım ordanda ne sonuc cıkarsa.
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorlar ancak genelde çıkmıyor hocam. Çok cüzi bir miktar çıkıyor. Genelde abonelikten çıkmamanız için fiyatları hep abartı söylüyorlar.
  • Benimde taahutum bitme üzere 16mb 85tl teklif ettiler. Iptal etme dilekçesi verip atanmayı düşünüyorum ama bu aralar bu şekilde ikna teklifi alan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 da AKN/AKK olmaması gereken ülkede Türk Telekom 4 mbps İnternetin AKK sını 20 GB dan 40 GB a çıkaralım 43 TL ödeyin teklifinde bulunmuştur. Bu fırsat kimsenin ayağına gelmez. Netspeed full sınırsız 8 mbps İnterneti 48 tlye sağladığını not düşeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 27 Mart 2019; 22:9:4 >
  • Türk Telekom kendi alt yapısı üzerinden hizmet veren sağlayıcılar üzerinden abone başına daha çok para kazanıyormuş.

    O yüzden yüksek fiyat veriyorlar. Ya yüksek fiyatla bağlan ya da netspeed, milenicom, Türknet birini seç onlara geç zaten ben onlardan paramı kazanıyorum diyor. Gidin türk Telekom un Facebook sayfası üzerinden, milenicom, netspeed kullanın fiyatları çok uygun diye yorum atın. Türk Telekom mesajı silmiyor bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar var mi iptal dilekçesiyle uygun fiyat alan ikna için aramıyorlar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet şuan kullandığım pakete 120 lira fiyat çekti. Nisan 29'da taahhüt bitiyor. Hangi firmaya geçmeliyim ? Netspeed ? Millenicom ?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.