Şimdi Ara

Şuan PS3 almak hata mı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. PC'ye yatırım yapmak yerine konsol alayım diyorum ve aklımda da gönlümde de PS3 var. Bir yandan da yeni jenerasyon mu yoksa bir önceki jenerasyon mu ikilemine düşüyorum. PS3'ü alma sebebim hem GT6 hem de diğer exclusive'ları oynamak. PS3 almanın ekstra bir sebebi de DFGT ile GT6 keyfini çıkarmak istemem.

Konunun özüne dönecek olursak şuan PS3 almak hata mı olur? PS4'e GT serisi gelene ve fiyatı biraz daha aşşağıya inene kadar bulaşmak istemiyorum. Ama yeni jenerasyon, grafik falan filan aklımı çelmiyor değil. O kadar parayı PC'ye de yatırmak istemiyorum. Zira PC'den sıkılmış durumdayım. PS3 almam şuan için mantıklı bir seçim gibi duruyor ama yine de bir sorayım dedim.

Sizce ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdesign55 -- 12 Ekim 2014; 21:40:47 >

• Çok fazla grafik takıntınız yoksa ps3 hiçte kötü bir seçim olmaz heleki özel oyunlarını oynamamışsanız kesinlikle kötü bir seçim olmaz ama grafiklerinin artık çağın gerisinde kaldığı da bir gerçek yinede öyle oyunları varki yer yer zamane oyunlarını aratmıyor teknik olarak...Ama ps4 almak çok daha mantıklı neden derseniz yakında Playstation Now diye bir uygulama sayesinde ps3 oyunlarını ps4 üzerinden oynama şansınız olacak ayrıca ps3 e özel oyunların belliki bir çoğu zaman içerisinde remastered olarak ps4 e de gelecek örnekleri var tabi gt6 için bunu söyleyemem ama o bile mümkün çünkü yapımcısı buna benzer birşeyler geveliyordu zamanında...
  • paran varsa ikisinide al yoksa hangisindeki oyunlar ilgini cekiyorsa onu al.

ps now geliyo diyenleri takma burası Türkiye herkesin 50~100mibt neti yok olsa bile KOTA denen bişe var, + senin ps now ile oyun oynayabilmen için oyun sunucusunun bırak avrupayı Türkiye içinde olması lazım lag olmadan oyun oynayabilesin yoksa sen tuşa basan 5sn sonra işler, o cloud sunucular gelecekte bizde görecekte muhabbetti varken ps now günümüzde gerçekten çalısacagına inanlara şasıyorum daha geçen psn store acılmıyor diye isyan ediyolardı. Store düzgün çalışmaz oyunmu oyniyacan sen bide.
  • tmk20 kullanıcısına yanıt
    Doğru konuş adamın interneti belki hızlı ya da ps now uygulaması zamanla çok daha iyileşecek ne biliyorsun seni takacağına beni takar merak etme adama alternatif sunuyoruz bildiklerimizi söylüyoruz varsayımlarla konuşma burda.
  • suan ps4 te dogru duzgun oyun yok, ps4 un oturmasina assagi yukari 1 yil var. ben ps4 ciktigi ay ps3 aldim. bir suru oyun edindim burdan onlari oynuyorum. bir yila anca bitiririm ps3 oyunlarini ondan sonra da ps4 e gecerim. arkadasin dedigi gibi grafik takintiniz yoksa ps3 almak hic mantiksiz degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik takıntım yok. Oynanıştan yanayımdır. Kaldı ki oyun sıkıntısı da PS4'den biraz uzak durmam için + bir sebep. Bir de yarış ağırlıklı bir oyuncu yapım var. Project CARS ile The Crew PS4'de bir nebze toplayabilir belki ama bilemiyorum.
  • Ben hem ps3 hemde ps4u ayni anda kullaniyorum. Suan ps4te pek fazla secenek yok oyun acisindan. Ama kasim ayinda oyun bollugu olacak diye dusunuyorum. Gta 5, Cod vs..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    DEMO cihaz almak hata mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acdesign55 A kullanıcısına yanıt
    evet ps4 icin oyun fiyatlari da malum. dostum sen al ps3 u. kardeslik yapacak adam lazim

• Ps3 alman yararına olur oynamadığın bir çok oyun var onları bitirmeye kalksan 1 yıldan fazla sürer, sıkıldığın zaman onu satar yeni nesile geçiş yaparsın
  • Benim de düşüncem PS4'ün oyunları artış gösterene kadar PS3 ile devam etmek ama yeni nesil insanın aklını çeliyor. Almışken yeni nesil almak vs tamam iyi şeyler ama beni cezbeden bir oyun listesi yok. Kaldı ki bir önceki nesilde oynamadığım exclusive oyunlar var. PS3 mantıklı gibi duruyor ama yine de insan tereddüt ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

... ya da ps now uygulaması zamanla çok daha iyileşecek ne biliyorsun ...

kendin bile iyi bir biçimde geleceğine inanmadığın bişeyi savunuyor ve tavsiye ediyor olman ... iyi valla, kolay gelsin.

Şuan PS3 almak hata mı olur?
  • Yaklaşık 2 hafta önce ps3 aldım ben. Hem ps4ün oturmasını beklemek icin yani daha fazla oyun cıksın birilsin hemde misal seneye aldıgımda suanki oyunların fiyatı hep düşmüş olacak ps3e gelecek olursak grafikleri olaganüstü 2/3 oyun var ama digerleride çöp degil sonucta gow3 bile 4 yıllık oyun grafikleri aırıtmıyo bence ps3 seni 1 sene oyalar bence.

• tmk20 kullanıcısına yanıt
    Bu çocuk gibi gif koyma huyunuz da sıktı artık neye inanıp inanmadığımı bildiğini zannediyor olman....asıl sana kolay gelsin...
  • PS4.
  • Yarın Sony Center'da son kararımı vericem. Bu arada hâlâ yorumlara "-" basarak ego tatmini yapanlar var mı? O kitleye de yazık.
  • Grafik takıntınız yoksa cok ki zaten ps3 gayet akıcıda calışıyor oyunlarında öyle cok ahım şahım bi farkda yok ben ps3 derim ps4 şuanda tam olarak oturmadı henüz yeni yeni oyunlar cıkıyor cıkıyor ama fiyatlarıda bi o kadar yüksek rakama cıkıyor ps3 oyunlarını bayağı artık uygun fiyata bulunabiliyor forumun 2 el bölümüne bi göz atın 20 tl başlıyor oyun fiyatları en kral oyun gta 5 70 tl satan var ki ben sattım 3 adet geçenlerde ps4 olsa 150 tl aşşagı biraz zor bulursunuz bence şuanda ps3 devam
  • Lafi fazla uzatmicam ps4 al kesinlikle pisman olursun.
  • mantık yürütürsek ps3 alman daha iyi hem grafik açısından fark yok ps4 ile varsada aman aman fark yoktur belkide hiç yoktur mayıs gibi alırsın ps4 şuanda çok zararlı çıkarsın ps4 almanı tavsiye etmem ps3 al keyfine bak
  • SportikAdam S kullanıcısına yanıt
    grafik olarak fark yok mu ? size tavsiyem bir mgs ground zeroes oynayin belki farki gorebilirsiniz

• PS3 fiyatı ne zaman 400TL seviyelerine inecek acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.