Şimdi Ara

şuan ki durumum hakkinda(2 ay sonra edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bugüne kadar 4 YGS denemesi olduk 1 lys. YGS denemelerinde ilk 3 denemem hep 50-55 net arasindaydi. son yani 4.deneme öncesinde bayagi calistim ve kendimi daha hazir hissediyordum çünkü düzenli program yapmistim , meyvesini alirim diyodum ki öylede oldu 62 net yaptim, dershane siralamam 90 lardan 70 e ilerledi. 1. denemede 40 a yakin yanlisim varken son denemede 20 civarlarinda olmasida benim için arti bisey.
    simdi arkadaşlar geometri,mat,coğrafya,tarih,turkce,edebiyat calisiyorum. daha doğrusu düzenli olarak test cozuyorum. amacim netleri 70-80 arasina çekmek. haftada 1000 den fazla soru cozuyorum,çoğu soru bankam yarilandi nerdeyse.
    öneri ve tavsiyelerinize acigim.
    bu arada benim için en büyük sorun mesleki acik öğretim ogrencisiyim. yani hic temel ders görmedim ben. keşke 9.sinifta salaklik edip kalmasaydim. tabi o zamanlar farkında değildim. temel zayif anlayacaginiz arkadaşlar. ama bende kararliyim,calisiyorum.

24.12.2013 gelen edit ;

arkadaşlar coğrafya dershane birincisi oldum :) 450 kişi arasından. türkiye genelinde ilk 100 e girerim galiba coğrafyadan :)

sıralamam yukarda da belirttiğim gibi 70 iken bir önceki sınavda 57. olmuştum. bu sınavda net artışı yaşadım ve tarih işlemediğim konularıda işaretlememe rağmen (yanlış çıktı çoğu :) ) sonucum iyi geldi. 40-50 arası bi sıralama bekliyorum bu sınavda .

tarih eksiğim osmanlı, onuda çalışıp girseydim kesin tarih çok iyi yapardım bir önceki sınavda 2 yanlısım var tarih ten :)

şuan çok iyi gidiyorum şans dileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Software Developer -- 24 Aralık 2013; 11:48:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Devam et. Cografyaya nerden hazırlanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Devam et. Cografyaya nerden hazırlanıyorsun?

coğrafya sinav dan hazirlaniyorum. sinav dershanesine gidiyorum ama tek kaynak üzerinden gitmiyorum fem,guvender, final,eksen ve türev yayinlarinida kullanıyorum diğer dersler için.

up

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

coğrafya sinav dan hazirlaniyorum. sinav dershanesine gidiyorum ama tek kaynak üzerinden gitmiyorum fem,guvender, final,eksen ve türev yayinlarinida kullanıyorum diğer dersler için.

up

Netlerin kaç ders ders?

• quote:

quote:

quote:

up

Netlerin kaç ders ders?

türkçe 28 30 civari, sosyal 26 29 arasi , matematik 5 10 arasi
    edit :
    tarih 16
    coğrafya hatirlamiyorum ama 5 yanlis falandi
    türkçe 28 falan
    felsefe bazen full bazen 3 4 yanlis
    matematik kotu ama gelistiriyorum bi daha ki denemede ilerleticem simdilik 5 6 seviyesinde
    geometride ayni 3 4 civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Software Developer -- 3 Aralık 2013; 11:12:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netler dahil aynı durumdayız ygs de matematik en az 15-16 net yapmam gerekiyor. umarım hedefimize ulaşırız dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

netler dahil aynı durumdayız ygs de matematik en az 15-16 net yapmam gerekiyor. umarım hedefimize ulaşırız dostum

7 tane matematik kaynagim var. daha kisa bir sure önce sıkı calismaya basladim mat :) umarim ulasiriz dostum. geometride 10 net cikarsam yeter bakalim :))

• arkadaşlar coğrafya dershane birincisi oldum :) 450 kişi arasından. türkiye genelinde ilk 100 e girerim galiba coğrafyadan :)

sıralamam yukarda da belirttiğim gibi 70 iken bir önceki sınavda 57. olmuştum. bu sınavda net artışı yaşadım ve tarih işlemediğim konularıda işaretlememe rağmen (yanlış çıktı çoğu :) ) sonucum iyi geldi. 40-50 arası bi sıralama bekliyorum bu sınavda .

tarih eksiğim osmanlı, onuda çalışıp girseydim kesin tarih çok iyi yapardım bir önceki sınavda 2 yanlısım var tarih ten :)
  • quote:

quote:

up

dergidenmi çalısıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

quote:

up

dergidenmi çalısıyorsun ?

dergiyi hic acmadim, dersi iyi dinliyorum, notta almiyorum. soru bankasından da pekistiriyorum. sinav cog. soru bankasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.