Şimdi Ara

Şu zımbırtıyı nerden bulurum ?[SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ucundaki kesici şey ve onu döndüren şey türk sitelerinde kaç paradır ? Pleksi kesicem ona göre.Mümkünse şarjlı olsun

• 20
  • dremel olarak arat her yerde bulursun
  • dostum koçtaş ibi erlerden temin edbilirsin matkap galiba dramel çok pahalı bişi degl
  • kalıpcı taslama veya spiral denir buna hocam ucundakı tası kendın alırsın ıcınde olmayabılır farklı taslar vardır ıcınde fişe takılır sarjlısı yoktur varsada alma :) fiyatı bılmıyorum
  •  Şu zımbırtıyı nerden bulurum ?[SS]

Şu şekilde 100 lira varmıdır
  • onu otopsilerde ve ameliyatlardada kullanıyorlar

kafatasını kesiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bit pazarında 40 tl komple seti

alıcam bi türlü alamıyorum, ne zaman gitsem adama kalmadı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

onu otopsilerde ve ameliyatlardada kullanıyorlar

kafatasını kesiyorlar

Zaten bende aynı amaçla kullanıcam

Bi pleksi kesicez yahu.Fan deliği açıcam Laptopa altlık yapıcam Yokmu pleksiyi kesecek daha ucuz bişey ?Laptop altlığı 20 lira demeyin 6 tane fan takıcam Neon ışık vs.

• Dremel 300 series al praktikere git var orda 100 lira civarı birşeydi yanlış hatırlamıyosam yakın zamanda bende alıcam zaten

quote:

Orijinalden alıntı: @ToniCipriani

quote:

kafatasını kesiyorlar

Bi pleksi kesicez yahu.Fan deliği açıcam Laptopa altlık yapıcam Yokmu pleksiyi kesecek daha ucuz bişey ?Laptop altlığı 20 lira demeyin 6 tane fan takıcam Neon ışık vs.

Eğer pleksi almadıysan aldığın yere ölçüleri ver onlar hemen kesiyor istanbuldaysan perşembe pazarının orada yer var sokak tamamen pleksici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başı -- 1 Mayıs 2011; 11:34:08 >

• çin malı dremel alma sakın, hayat tehlikesi var.. çok kalitesiz oluyor.. tavsiyem bu yöndedir
  • Zimbirticidann
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başı

Dremel 300 series al praktikere git var orda 100 lira civarı birşeydi yanlış hatırlamıyosam yakın zamanda bende alıcam zaten

quote:

Orijinalden alıntı: @ToniCipriani

quote:

kafatasını kesiyorlar

Eğer pleksi almadıysan aldığın yere ölçüleri ver onlar hemen kesiyor istanbuldaysan perşembe pazarının orada yer var sokak tamamen pleksici

6 tane ortaya delik açtırıcam Açmazlar herhalde Çin fark etmez yahu 6 dklık iş

• Sanayiye gidip birisinden rica edebilirsin. Çay parası bırakıp çıkarsın
  • eğer dikkali çalışabiliyorsan havya ile de kesebilirsin. ucu ince bi havya bul eski olsun çok rahat erite erite kesersin sonra havyanın işe yarar hali kalır mı bilmiyorum
  • bende arıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.