Şimdi Ara

Su yerine Limonlu Su içmek kilo vermede daha mı iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün su yerine hep limonlu su içtim. 2 litrelik sürahiye 3 limon falan attım, şeker koymadım tabi

birde ekstra günde maden suyu+ayran, maden suyu içiyorum. hatta bu maden suyunu 3ede çıkarabilirim bilmiyorum. şekersiz tabiki doğal maden suyu

baya kilo fazlası var, sizce doğru mu yaptıklarım?

birde akşamları 1 tatlandırıcı atarak çay veya nescafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Messi10 -- 1 Mart 2018; 20:6:10 >

• Merhabalar,

Ben sabahları büyük bardak suya 1 limonu tamamen sıkıp içiyorum. Bunun haricinde yemeklerden önce 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Elma sirkesi doğal olursa içerisinde probiyotikler oluyor ve bu hem ruh haline iyi geliyor hem de kilo vermeye baya yardımcı oluyor. Kan şekerini de düşürüyor.

http://www.rayaorganik.com/organik-elma-sirkesi

http://online.sariyermarket.com/a-o-c-anadolu-ziraat-elma-sirkesi-500ml-

• hocam 7 gündür çok iyi kilo veriyordum, dün limonlu suyu çok abarttım girip çıkıp içince bugün yarım kilo almışım. abartmamak lazım sanırım dimi
    @exantrick
  • Fazla limonlu suyun limon suyu asitli olduğundan dolayı mideyede zararı olabilir mide ağrıları ile karşılaşılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Fazla limonlu suyun limon suyu asitli olduğundan dolayı mideyede zararı olabilir mide ağrıları ile karşılaşılabilir

bende birde ülser var :O mesela hamur falan biraz fazla yiyince kusuyorum

en iyisi büyük 1 bardak limonlu su yeterli olcak sanırım günde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Messi10 -- 3 Mart 2018; 10:14:33 >
  • Evet limon sağlıklı kilo vermeye yardımcı ama fazla kullanımda zararı var unutma içinde asit var
  • Sabahları 1 Bardak ılık suya 1 limonu sıkıp içmek yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yil 2018 bu bilgi ve teknoloji cahginda hala dogru beslenemiyorsunuz , bilmiyorsunuz ogrenmiyorsunuz

yahu sekeri hamuru birakin, limonlu su yardimci olur ama oyle ayda limonlu su ictin diye 5 kilo vermezssin 200-300 gram fark ettirir,

adam gibi saglikli seyler yeyin, nisasta, karbonhidrat, seker hamurdan uzaktdurun, turkiye bir meyve sebze ulkesi bol bol meyve sebze ye spor yap bitti gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyide sarkma olayı da var o nolcak? kimisi salona gidin diyor, kimisi yürüyüş diyet falan yeterli diyor
    @RichardB

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.