Bildirim
SU VE ELEKTRİK FATURASINI NASIL ÜZERİME ALABİLİRİM ? ACİL!!A
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cep telefonumu alacaksın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Godolphin
Cep telefonumu alacaksın ?
Hayır,su ve elektrik faturaları başka birinin adına.Ve bu yüzden 1 hafta içerisinde kendi üzerime almazsam su ve elektrik kesilecekmiş.Binanın panosuna asmış bina yöneticisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LM10yusuf -- 2 Temmuz 2014; 13:11:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LM10yusuf
quote:
Hayır,su ve elektrik faturaları başka birinin adına.Ve bu yüzden 1 hafta içerisinde kendi üzerime almazsam su ve elektrik kesilecekmiş.Binanın panosuna asmış bina yöneticisi.
bu durumdan çok panik olmana gerek yok hocam bizde de aynı olay vardı 6 ay önce kesiliyordu biz önemsemedik , bir şeyde olmuyor. Faturalarını falan düzenli ödediğin sürece hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum senin adına olmamasının ben kesileceğine falan inanmıyorum açıkçası.
Yinede değiştireceğim dersen elektrik için bedas a gideceksin su için iski ye gideceksin ama depozito , abonman bedeli gibi çeşitli ücretler istiyorlarmış toplam 200 300 tl lazım olur yani.
Ayrıca ev senin ise deprem sigortası yapman gerekir elektrik faturasını üzerine alırken buda ayrı bir külfet
-
1-eski borç ödenecek
2-kimin üzerineyse o aboneliği sonlandıracak
3-ancak o zaman üzerine alabilirsin
böyle bir yazı geldiyse eski abone aboneliğini kapatmış da olabilir.
bağlı bulunduğun tedaş vs neresiyse abone numarası ile başvur
esit: arkadaş hatırlattı depren sigortası olmadan işlem yapmıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuş Lastiği -- 2 Temmuz 2014; 13:23:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: muratcangm
quote:
quote:
bu durumdan çok panik olmana gerek yok hocam bizde de aynı olay vardı 6 ay önce kesiliyordu biz önemsemedik , bir şeyde olmuyor. Faturalarını falan düzenli ödediğin sürece hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum senin adına olmamasının ben kesileceğine falan inanmıyorum açıkçası.
Yinede değiştireceğim dersen elektrik için bedas a gideceksin su için iski ye gideceksin ama depozito , abonman bedeli gibi çeşitli ücretler istiyorlarmış toplam 200 300 tl lazım olur yani.
Ayrıca ev senin ise deprem sigortası yapman gerekir elektrik faturasını üzerine alırken buda ayrı bir külfet
Yorum için teşekkür ederim dostum. Ev dayımın.Ama kira ödemiyoruz. Ve faturaları düzenli olarak her ay öderiz. Bina yöneticisi panoya ACİL başlığı ile yazdığı için biraz huzursuz oldum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kuş Lastiği
1-eski borç ödenecek
Sağol dostum. Biraz daha bilgi toplayayım yarın öbür gün başvururum. Oruçlu oruçlu bu sıcak havalarda adamın başına iş açıyorlar. -
Ne geregi varmış para tırtıklamak için uğraştırıyorlar işte özelleşince böyle oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Yorum için teşekkür ederim dostum. Ev dayımın.Ama kira ödemiyoruz. Ve faturaları düzenli olarak her ay öderiz. Bina yöneticisi panoya ACİL başlığı ile yazdığı için biraz huzursuz oldum.
rica ederim dostum anlıyorum bende huzursuz olmuştum ama dediğim gibi bir şey olmamıştı ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eğer eski abone kapattıysa tabi keserler ancak dayının evi ise büyük ihtimal onun üzerinedir yani kapatacağını sanmam.Yani almak istiyorsan al tabi ama 10 gün sonra gelip keseceklerini falan sanmam acele etmene gerek olmadığını düşünüyorum.
Ev dayının ise deprem sigortasını ya siz yada dayın yapması gerekiyor normalde ev sahibi yapar bu sigortayı ancak aile ilişkisi olduğu için ona aileniz karar verir tabi kim yapacak edecek diye. Ayrıca bildiğim kadarıyla deprem sigortasında tapu göstermek gerekiyor yani tapu sizde değil dayında ise onuda almanız gerekiyor bu sigortayı yapmadan önce
-
üzerine alırsan daha çok borca girersin, en iyisi öyle devam et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
rica ederim dostum anlıyorum bende huzursuz olmuştum ama dediğim gibi bir şey olmamıştı ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eğer eski abone kapattıysa tabi keserler ancak dayının evi ise büyük ihtimal onun üzerinedir yani kapatacağını sanmam.Yani almak istiyorsan al tabi ama 10 gün sonra gelip keseceklerini falan sanmam acele etmene gerek olmadığını düşünüyorum.
Ev dayının ise deprem sigortasını ya siz yada dayın yapması gerekiyor normalde ev sahibi yapar bu sigortayı ancak aile ilişkisi olduğu için ona aileniz karar verir tabi kim yapacak edecek diye. Ayrıca bildiğim kadarıyla deprem sigortasında tapu göstermek gerekiyor yani tapu sizde değil dayında ise onuda almanız gerekiyor bu sigortayı yapmadan önce
Tekrar teşekkür ederim. Birkaç gün geçsin tekrar cevap yazarım.
-
quote:
1-eski borç ödenecek
eski borcu ödemeye gerek yok eğer kişi yeni kiraya geldiyse ondan önceki abonenin borcu 1000 lirada olsa o iş artık şu şirketinin derdi
örnek vereyim benden önceki kiracının 1900lira doğalgaz 280 lira su 130 lira elektrik borcu vardı ama ben hiç birini ellemedim
-
hocam almanıza gerek yok sizin üzerinize değil diye kesmezler 3 yıldır fatura ödüyorum başka birinin adına hatta arada bir acelem oluyor bakkala bırakıyorum parayı da veriyorum o yatırıyor. Ben bakkala alışverişe girdiğimde bana faturadaki isimle sesleniyor bende bozuntuya vermiyorum he abi he diyorum.
Eğer kirada oturuyorsanız ev sahibi yöneticiyi uyarmıştır, ev sahibinin size küçük oyunudur. Ben daha görmedim başkasının üzerineyken sen almalısın deyip kestiklerini. Eğer kesilirse söyle haberimiz olsun. -
yazılanları okumadım ama yeni üzerime aldım
1-kira sözleşmesi yada tapu
2-Dask
3-Kimlik fotokopisi
Eski borçları ödersin, form doldurursun, toplamda 300e yakın depozito ödeyip işlemi bitirirsin. -
Su ve elektrik toplam 300 mü tutuyor?
quote:
Orijinalden alıntı: kafkafkafsinsinsin
yazılanları okumadım ama yeni üzerime aldım
1-kira sözleşmesi yada tapu
2-Dask
3-Kimlik fotokopisi
Eski borçları ödersin, form doldurursun, toplamda 300e yakın depozito ödeyip işlemi bitirirsin.
Su ve elektrik toplam 300 mü tutuyor?
quote:
Orijinalden alıntı: tunewiki
üzerine alırsan daha çok borca girersin, en iyisi öyle devam et
Neden öyle dedin ? Bir bildiğin mi var arkadaşım ? Başına böyle bir olay mı geldi ?h -
Ekteki yazida guncel tutarlar belirtilmis faydali olabilir.
http://www.kucukpara.com/gundem/evimi-tasirken-faturalarimi-uzerime-alirken-ne-kadar-odemem-gerekiyor/
Merhaba,
Yeni binada kiracı olarak oturmaya başladık. İskan çıkmadığı için elektrik ve su ortaktı. İskan çıkınca faturaları üzerimize almaya başladık.
Su ve elektriği aldık üzerimize ancak yönetici bir yazı asmış. Apartman elektriği ve asansör içinde üzerine alma işlemi yapılmış ve 12 dairelik binada herkesten 37 TL para isteniyor.
Sorum şu ; bu parayı kiracı ödemeli mi? Yöneticinin yazdığından kiracılarında ödeyeceği anlaşılıyor ancak bina için yapıldığından bu ücretin ev sahibi tarafından ödenmesi gerekmiyor mu=
Araştırdım ancak bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Sizden bilgisi olan var mı yada yönlendireceğiniz bir site/konu var mı?
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
quote:
1-eski borç ödenecek
eski borcu ödemeye gerek yok eğer kişi yeni kiraya geldiyse ondan önceki abonenin borcu 1000 lirada olsa o iş artık şu şirketinin derdi
örnek vereyim benden önceki kiracının 1900lira doğalgaz 280 lira su 130 lira elektrik borcu vardı ama ben hiç birini ellemedim
hocam borç olmadan nası kullandınız peki ? kapatırlar saati borç ödemeden de açmazlar nası oldu o iş te kullandınız ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: condemned890
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
quote:
1-eski borç ödenecek
hocam borç olmadan nası kullandınız peki ? kapatırlar saati borç ödemeden de açmazlar nası oldu o iş te kullandınız ?
Eski borç seni ilgilendirmez, o kurumun problemi. diyip aboneliği başlatacaksınız, sayaç vs yoksa ne olur bilemem
Benzer içerikler
- 101.1 alt hesap nedir
- kpss forum
- acilde hiv testi yapılır mi
- sahte rapor nasıl anlaşılır
- youtube kasıyor
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- ets 2 türkiye haritası
- büyük indirim günleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X