Şimdi Ara

şu uyku düzenini bi yerleştiremedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden ne güzel gece 2de 3de yatardım şimdi sabah 8 de yatıp akşam 3 4 gibi uyanıyorum. geçen hiç yatmayıp gece 12ye kadar bekleyip öyle yatayım diyorum yok ulan olmuyor. illa bi aksilik çıkacak bütün gün niye yatayımki boş yere vakit kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen kardeşim 2 gündür uyuyamıyorum bende sadece öyle dinleniyorum yatakta dönüp duruyorum yaz boyu boyle gitmez İnşAllah.

• işsiziz ondan oluyo böyle
  • aynen düzelmedi 3 yıldır sürekli bozuk son çare uyku haplarıyla düzeltecem ramazan 19-3 normal 4-9 uyku saatlerim bile az leyla leyla dolaşıyorum
  • İse gidiyorum mecbur 11 de yatiyorum valla

Metrobusten yaziyorum

• Uyumak istiyorum arkadaşlar. Hep iş iş mecbur, 6 saat uyku yatıyorum. 6 saat yetmiyor

• Cuma cumartesi gunleri sahura kadar takiliyorum pazar günü erken uyumaya calisiyorum olmuyor caliatigim icin erken kalkmam gerekiyor sacma sapan bi halde bünye düzen kalmadı,dün gece yine 1 de yatip 3 gibi kalktim yedim yattim aimdi uyandım 6 saat uyku ile 15. İş günümdeyim şuan bile yataktan kalkamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku getiren şeyler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı senin gibiyim, bugün hiç uyumamayı planlıyorum eğer başarabilirsem ki geçen yıl başardım yine böyle yapıp düzelteceğim.
  • Bugun ben de uyuyamadim ya. Hani gozlerim falan yorgun ama uyuyasim yok.

• Geçen sene yazın ne güzel sabah 5 de yatıp 15.00 da kalkiyorum stajdan dolayı bu sene fena bozuldu duzenim gece 2.30 da yatıp sabah 7.45 de kalkıp staj bitince tekrar 17.00 da yatıyorum iftara kadar uyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Aynı senin gibiyim, bugün hiç uyumamayı planlıyorum eğer başarabilirsem ki geçen yıl başardım yine böyle yapıp düzelteceğim.

Hocam oglen 12 gibi 2 ye kadar yat eger kalkabilirsen.cunku bi sure sonra vakit gecmiyo biliyosun ilaç gibi geliyo 2 o saatlik uyku.sonra 12den once uykun geliyo zaten.Dün yaptim.15dakka once uyandim.Mutluyum resmen

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Valla şu anda fena durumdayım, dün biraz uyuyayım dedim saati 2 saat sonraya kurdum bi bakmışım iftar vakti gelmiş. O yüzden güvenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 1 Temmuz 2015; 10:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Valla şu anda fena durumdayım, dün biraz uyuyayım dedim saati 2 saat sonraya kurdum bi bakmışım iftar vakti gelmiş. O yüzden güvenemiyorum.

Ozaman yataktan uzak dur hocam mumkunse disari cik.Saat daha 12ye gelmedi baksana yav

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Vallahi doğru söylüyorsun, soğuk duşa falan gireyim bari uykum açılsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.