Şimdi Ara

şu üründen kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosu olup olmadığını anlayamadım,tv ve uydu alıcı için almak istiyorum.Bilgisi olan?

• sipariş vereceğim hadi bi yardım
  • ısrarcıyım ama
  • bizim komşu kullanıyordu , geçen priz kaçak yapmış ertesi gün helvasını yedik.
  • bu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

Kablosu olup olmadığını anlayamadım,tv ve uydu alıcı için almak istiyorum.Bilgisi olan?

Ben kullanıyorum aynısından Kablosu yok resim üst görünümü alt görünümü olarak erkek priz var ani gerilimlerde falan koruma olarak kullanılıyor fazla bi artısı yok diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat00

quote:

Kablosu olup olmadığını anlayamadım,tv ve uydu alıcı için almak istiyorum.Bilgisi olan?

Ben kullanıyorum aynısından Kablosu yok resim üst görünümü alt görünümü olarak erkek priz var ani gerilimlerde falan koruma olarak kullanılıyor fazla bi artısı yok diyebilirim

yüksek voltaj koruması işe yaramıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat00

quote:

yüksek voltaj koruması işe yaramıyor mu?

İşe yarar hocam ancak ben çok çok özülecek bir cihaz göremiyorum. Standart ev kullanıcısınız ne kadar işinize yarayabilir ki benim görüşüm olarak Tvyi buna takmışsın ya da direk normal prrize fazla farkı yok ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.