Kablosu olup olmadığını anlayamadım,tv ve uydu alıcı için almak istiyorum.Bilgisi olan?
sipariş vereceğim hadi bi yardım
ısrarcıyım ama
bizim komşu kullanıyordu , geçen priz kaçak yapmış ertesi gün helvasını yedik.
bu ne
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkee
Kablosu olup olmadığını anlayamadım,tv ve uydu alıcı için almak istiyorum.Bilgisi olan?
Ben kullanıyorum aynısından Kablosu yok resim üst görünümü alt görünümü olarak erkek priz var ani gerilimlerde falan koruma olarak kullanılıyor fazla bi artısı yok diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Ferhat00
quote:
Orijinalden alıntı: tashunkee
Ben kullanıyorum aynısından Kablosu yok resim üst görünümü alt görünümü olarak erkek priz var ani gerilimlerde falan koruma olarak kullanılıyor fazla bi artısı yok diyebilirim
yüksek voltaj koruması işe yaramıyor mu?
İşe yarar hocam ancak ben çok çok özülecek bir cihaz göremiyorum. Standart ev kullanıcısınız ne kadar işinize yarayabilir ki benim görüşüm olarak Tvyi buna takmışsın ya da direk normal prrize fazla farkı yok ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme