Şimdi Ara

Şu Spartacus'ün olayı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Spartacus Blood and Sand in 1. sezonunu izledim 13 bölüm 2. sezonu çıkmadımı ocak 2011de çıkıyomuş diye haberler var internette fakat bulamadım şimdi blood and sand ve gods of arena diye 2 farklı dizimi yaptılar 2 side 1 sezon mu şimdilik nası bişey yaptılar anlamadım ölen bi karakteri başka bi dizide aynı karakter olarak görmek o kadarda güzel birşey değil bence ??

• gods of the arena blood and sand'in öncesini anlatıyor 6 bölümlük mini dizi gibi birşey mutlaka izle onuda karakter sorunu yaşamıyorsun merak etme
  • k.marx ın bıle ovgu ıle bahsettıgı romalı gladyator,kole orduları komutanı.gemeral kalıus(nasıl yazılır bılmem)tarafından yok edılene kadar guney ıtalya ondan sorulurmus
  • blood and sand 13 bölm gods of arena 6 bölüm ee yok mu başka izlicek
  • Başrol oyuncusu hasta idi . Son durum ne oldu beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Başrol oyuncusu hasta idi . Son durum ne oldu beyler ?

6. bölümde finaldemi yapmadılar yani oyuncusu hasta diye yarıda mı kestiler?
  • İyileşmiş tekrar devam edeceklermiş ama ne zaman başlayacak bilmiyorum çok beklettiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

İyileşmiş tekrar devam edeceklermiş ama ne zaman başlayacak bilmiyorum çok beklettiler

Ekim gibi hatırlıyorum hocam ama yanılıyor olabilirim. İkinci sezon için ek bilgi paylaştılar..

Gannicus karşımıza tekrardan 4-5 bölüm sonra tekrar gelecekmiş.

Oenomaus (eski Doctore) fragmanda görüldüğü gibi, kırbaçlanmayı hak edecek kadar başını derde sokuyor.

- Intikam peşinde olan sadece Spartacus değil. Lucretia da intikam peşinde olacak

- Bu sezonda daha fazla entrika olacak

- Daha fazla seks ve şiddet olacak

- Lucretia ve Ilithyia'nın ilişkisi tahmin bile edemeyeceğiniz yeni bir boyut kazanacak

- Ashur bu sezonda var ve her zamanki gibi muhteşem

- Gannicus bu sezonda var. Dustin Clare "Gannicus nerelerde?" diye soran bir hayrana "Berberlik eğitimi alıyor" şeklinde şaka yapıyor

- Crixus Naevia'yı arıyor ve buluyor olacak. Cynthia Addai-Robinson Naevia rolünü oynayacak yeni oyuncu.

- Liam McIntyre 2.sezonu Andy'den bu şekilde devraldığı için üzgün ama dizinin başarısı için elinden geleni yapacağını söylüyor.

- Dizi Yeni Zelanda'da çekildiği ve Steven S DeKnight Amerika'da olduğu için, Liam Steven'la ilk kez dün tanışmış.

- Lucy Lawless bu dizide rol almaktan büyük mutluluk duyduğunu ve devam edeceğini söylüyor. Lucretia karakteriyle oldukça farklılar ama Lucy olmasaymış Lucretia olurmuşJ)

- Lucretia'nın bu sezon evliliğe kadar gidebilecek bir ilişkisi olacak ancak kiminle olduğu söylenmiyor

- Tüm ekip sette çok iyi anlaşıyor ve bunda Liam'ın katkısı büyük.

- Steven S. DeKnight Gannicus karakteri için "başka sarhoş şarkıları olacak" diyor J)

- Steven bu sezon bir sürü insan öldürmeyi planlıyor J)

- Andy Whitfield iyi ancak sağlığı konusunu gizli tutmayı tercih ediyor.

• @bjerkely
    Bomba gibi bir sezon geliyor desene sabırsızlıkla bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.