Şimdi Ara

Şu sıralar hayatı berbat giden kaç kişiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://resim.donanimhaber.com/m_55520970/mpage_1//tm.htm#55530055

Özel hayatımı açmayayım, olur da açan-dinleyen- olursa açarım. Evet, kaç kişi var şu sıralar dikiş tutturamayan?

• ben varim.

edit: ozel hayattaki problemlerinide dinlemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 12 Aralık 2011; 23:10:07 >
  • Dinliyorum ağam
  • Ben varım
  • efendim?
  • Bende varım.. Bi düzene girmedi şu hayat
  • Bi yandan iyi olduğunu düşürken yada öyle sanarken bi taraftan batırıyorum Batmaya devam ediyor ama bi yandan iyi mi oluyo acaba? İyi mi? Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum...Ya her şey iyiye gidecek yada her şey allak bullak olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 12 Aralık 2011; 23:24:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız o parmağandaki yaranın daha büyüğü bana her hafta oluyor .
  • ünv. kazanamadım, dersane ve ev arasında dönüp duruyorum. Hayatımda herşey monoton. Örneğin her akşam aynı arkadaşlar akşamları çıkarız bi kafeye oturur çay içeriz haftanın 2 günü de bi bara gideriz yine aynı kişilerle içeriz... Onun dışında mezun (işsiz) öğrenci olmak canımı çok sıkıyo, sınavlar iyi değil. Şuan girsem yine kazanamam istediğim yeri. Artık çok bunaldım. Kübaya gitmek istiyorum...
  • yaz benide.
  • iyi iyi çeker kötü kötüyü senin arpacık felan onlara bağlıda neyse konumuza gelelim benimde pek parlak gittiği söylenemez
  • serefsiz babam annemi aldatti. 20 yillik evliler. okul hayati alt ust oldu onun yaninda kalmak istemedigim icin.anlicagin cok cnm sıkkın benimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

ünv. kazanamadım, dersane ve ev arasında dönüp duruyorum. Hayatımda herşey monoton. Örneğin her akşam aynı arkadaşlar akşamları çıkarız bi kafeye oturur çay içeriz haftanın 2 günü de bi bara gideriz yine aynı kişilerle içeriz... Onun dışında mezun (işsiz) öğrenci olmak canımı çok sıkıyo, sınavlar iyi değil. Şuan girsem yine kazanamam istediğim yeri. Artık çok bunaldım. Kübaya gitmek istiyorum...

smdi bile agirlik versen derslere yaparsin. mat haric.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4RR3LL

quote:

ünv. kazanamadım, dersane ve ev arasında dönüp duruyorum. Hayatımda herşey monoton. Örneğin her akşam aynı arkadaşlar akşamları çıkarız bi kafeye oturur çay içeriz haftanın 2 günü de bi bara gideriz yine aynı kişilerle içeriz... Onun dışında mezun (işsiz) öğrenci olmak canımı çok sıkıyo, sınavlar iyi değil. Şuan girsem yine kazanamam istediğim yeri. Artık çok bunaldım. Kübaya gitmek istiyorum...

Sözelim hocam zaten uçuk puanlar da istemiyorum. Bu arada annen ve babanın arasındaki olaya kafanı takma boşuna çünkü bişeyi değiştirmez. Sen kendi yolunu çizmeye bak.

• Konu çekti geldim.
  • benim hayatım berbatlıkta sınır tanımıyo bu aralar üstüme tanımam yani eğer forumda böyle bi liste çıkıcaksa ilk 5 te benim adım olmalı kesin
  • Bende varim

Arkadasim arabanin koltunu 2.kez muz etti
    Kara liste programi cakildi evde sorun cikti (babama yuklemistim numararda benim tanidiklarim)
    Dersane denemesi kotu gecti
    Kardesim oluyor (torun buyutecek yasta cocuk yaptilar benim yas 18)
    Gecen yil eve davet eden kizlar, bu yil bakmiyor selam bile vermiyor ( mezuna kalinca siradan kizlar kaldik)!
    Abazalik tavan yapti
    Ders calisamiyorum
    Hoslandigim kiz kanka dedi (olmaz yani)
    Diger hoslandigim 1.78cm boyunda 16 yasindaki kizi 2haftadir goremiyorum kursa gelmiyor
    Sarilip aglicak birini bulamiyorum
    dedem is icin para vermiyor
    Araba alma isini yaza ertelediler
    Her cuma ayni bara gidiyoruz
    Her gun ayni adamlarla takiliyorum
    Bi haftamla diger haftam kopyala yapistir resmen

Hepsi 1ayda oldu, intihar sebebi bunlar be yasanmaz kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 12 Aralık 2011; 23:35:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F4RR3LL

quote:

Sözelim hocam zaten uçuk puanlar da istemiyorum. Bu arada annen ve babanın arasındaki olaya kafanı takma boşuna çünkü bişeyi değiştirmez. Sen kendi yolunu çizmeye bak.

hocam bende senin gibiydim. dersane ev arasi ayni kisiler.2. girisim bu sene. sozelim. senin durum daha iyi benden. annemle koye tasindik. dersaneyi biraktim ne guzel tempoda tutturmustum.serefsizlik yapti iste naparsin. artik sil.bastan. sozel oldugumiuz icin ezber ve bol test cozmekten baska yapcak bisi yok. koyde ne yapacan baska araba sesi bile yok.

• ben varım berbat gidiyor hayatım
    not:Dinlemek isterim kardeşim bende anlatırım dertleşiriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.