Şimdi Ara

SU SİNAMA MESELESİ VARYA(Turkcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Sinama meselesi hakkında bi bilgi verecek varmı ?

• gnctrkcll.turkcell.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::problemchild::

Turkcell Sinama meselesi hakkında bi bilgi verecek varmı ?

Ne öğrenmek istiyosun
  • Ben sevmedim bu olayı.Ablamın GNCTRKCLL si vardı perşembe günü kullanalm dedik.Denizli Belediyesi Sanat Merkezi Sinemasında kadın tutturmuş illaki SFR yazıp 2222 e yollayıp o msjı kadına gösterecekmişiz.Ya parasını sn vermiyon ya..Ne var yani öğrenciyiz illaki 3 ümüzden 7 er kağıt kaptı uyuz kadın..İzmir'de bile AFM falan msj gösterme olayı yapmıo sana noluo..Neyse
  • direk şifreni söylüyon oyle oluyo. kadeın mesaj istediyse yanlış yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Ben sevmedim bu olayı.Ablamın GNCTRKCLL si vardı perşembe günü kullanalm dedik.Denizli Belediyesi Sanat Merkezi Sinemasında kadın tutturmuş illaki SFR yazıp 2222 e yollayıp o msjı kadına gösterecekmişiz.Ya parasını sn vermiyon ya..Ne var yani öğrenciyiz illaki 3 ümüzden 7 er kağıt kaptı uyuz kadın..İzmir'de bile AFM falan msj gösterme olayı yapmıo sana noluo..Neyse

Böyle gerizekalılarda var işte. Siz iyi sabretmişsiniz. Keşke turkcell müşteri hizmetlerine şikayet etseydiniz oracıkta..
  • Şahsen bana biri böyle davransa ondan acısını çıkarırdım.Harbiden sanki oparasını o akdın vericek ya bune ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyle konularda tavız vermıyecksınız arkadasım sankı cebınden cıkıyor para o kadının sen numaranla sıfrenı soylıyeceksın ona noluyokı senden msj yollada onu goster dıyor... boyle seyler hıc bana denk gelmezkı orda bır curcuna cıkarıp o kadını orda rezıl edeyım ısınnden bıle ederım valla...
  • şimdi kadın bizden Şifremi isteyecek Numaramı ?

Nasıl Gircez ?
  • quote:

şimdi kadın bizden Şifremi isteyecek Numaramı ?

Nasıl Gircez ?

up
  • hiç belli olmaz bu kadın sağlam birine benzemiyo ikisini bile isteyebilir
    pazartesi gitmeyi planlıyorum sinemaya bakalım ne isticekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal971 -- 18 Ocak 2008; 19:17:14 >
  • quote:

şimdi kadın bizden Şifremi isteyecek Numaramı ?

Nasıl Gircez ?

tel no ve şifre isticek. Tel kimin derse ilk önce sanane de. Artislik yaparsa benim de. baktın yine vermiyo 2. bileti okkalı bi yumruk at ve tabana kuvvet deyip kaç.

Kıl oldum bu kadına.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.