Şimdi Ara

Su Saç Stilini Nasıl Yapabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben aslında uzun saç yapmayı düşünüyordum ama bana yakışacağını düşünmüyorum artık o yüzden bu saç stiline benzer bir saç yapmak istiyorum. http://galeri3.uludagsozluk.com/156/italyan-sac-kesimi_243613.jpg özellikle bu resimdeki gibi:(bir tanıdığın arkadaşı resimden pek güzel gözükmüyor belki ama saçları gerçekte çok güzel. tanısam kendisini soracağım nasıl yaptığını da..):http://p1306.hizliresim.com/1b/h/p63f3.jpg

bu arada uzatmayı düşündüğüm için saçıma 2 haziranda ara makas attırmıştım hatta konu dışına konu da açmıştım. saçım resmen berbat olmuştu hiç şekil verilemiyordu böyle bir hafta berbat bir saçla dolaştım. bir de saçımda gül var o daha da zorlaştırıyor işleri. sonradan gülün olduğu tarafa doğru fön yaptım ve herkesten olumlu tepkiler geldi güzel oldu. ama saçlarım çok uzamaya bşaladı ve yavaş yavaş artık fön yakışmıyor.

saçımın 2 hazirandaki hali :

saçımın şu anki hali:(özellikle bile bile fön çekmedenki halini koydum):

kısacası sorum şu arkadaşlar berbere gittiğimde nasıl anlatacağım bu saç stilini yapması için. sadece makasla keserek bu saçı yapabilir mi ? makine izi olsun istemiyorum. bir de EN ÖNEMLİ SORUM bu saç stilini yapabilir miyim ? saçımda gül olduğu için malum her şekil verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E32D1212 -- 15 Haziran 2013; 16:20:20 >

• yukarı
  •  Su Saç Stilini Nasıl Yapabilirim ?

bu da fön çektikten sonraki halim. aslında 1 hafta öncesine kadar fön çektikten sonra daha iyi oluyordu uzayınca böyle kötü oldu. acaba hiç fotoğraftaki gibi yaptırmayıp önleri de biraz daha kısaltıp yanları ona göre daha kısa mı yapsam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.