Şimdi Ara

Şu saatten sonra integral?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türeve kadar gayet iyi durumdayım;gelgelelim integralde ciddi anlamda sıfırım..Yani çalışsam bile köşetaşları+çözümlü sorulara çalışabilirim şu saatten sonra..Sizce kafa karıştırmaya değer mi?Yoksa 4-5 soruyu feda edip türevin üstüne ayrı bir karışıklık çıkarmamak daha mı mantıklı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde aynı fakat boş bırakmaya niyetim yok en azından yorumumuz olucak kadar öğrensek 2-3 soru yapsak yine yeter geçen sene baya bi soru çıkmıştı çünkü türevden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin dediğine bakma ,kismi integral bolumunu belki anlamazsin onun dişinda diğer bas kisimlar sadece kurallara calis 2-3 sorudan 1-2 sini yapsan kar,baktin kolay geliyo hacim ve alaninda formülüne bak pratiğe gerek yok kolay gelirse yaparsin ,zorda yapmazsin .hem kafan karismamis olur

Birde yazinin en basinda dediğim gibi ben dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseyemidi -- 29 Mayıs 2014; 10:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=uAwHXOQ0KR4 kısmi integrali buradan çalış anlamaman mümkün değil burdaki yöntemle tüm kısmi integral sorularını çözebiliyorsun, belirli belirsiz integrali körfezvideo'dan dinle toplam 13 video 2 saat 54 dakika youtube'da bulabilirsin yine kısmi integrali körfezdede dinle yukardaki mesut mutludanda dinle bir defter aç özellikleri dinledikten sonra çıkan örnek soruları kendin çözmeye çalış çözemezsen neden çözemediğini anla ve çözememene neden olan bilgi eksikliğini bir başka deftere not et tüm bu integral notlarını bir yerde topla sık sık tekrar et boş zamanında 2 günde integrali yalayıp yutarsın benim 1 günümü aldı soru kaçırmıyorum şuan fakat ben çok soru çözdüm 1 gün sadece konuyu anlamakla uğraştım öteki gün 800 civarı soru çözdüm integralle ilgili buda kıyağım olsun sana gerçekten yukarıda bahsettiğim videolar integrali pert etmiş yani baya iyi. kolay gelsin buralardada dolanma bu mesajımı oku cevap vermeden git başla çalışmaya 7-8 saat sonra konu anlatımını bitirince cevap verirsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.