Bildirim
Şu saat nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çöp+leş -
Aliexpress'te aynısı 3$ -
Link alabilir miyim? Merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk saat hoşuma gitti. Fiyatı iyiymiş, sipariş ederim belki. -
Varsa bir linkini alırım. -
O zaman biraz acele etmeniz lazım hocam 1 gün 8 saat sonra bitiyor kampanya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
Varsa bir linkini alırım.
Çok fazla ürün var arayacak kadar zamanım yok maalesef.Geçen ay bende saat almıştım buna benzer çok fazla ürün var. -
Hocam bende o sitede aradıklarımı bulamıyorum hiç. Alt tarafı replike g-shock alıcaktım yok yok yok. Diğerlerine bakıyorum oyuncak saat gibi markaları zaten yok. Bu hoşuma gitti fiyatıda fazla değil uzun zamandır saatimde yok ihtiyacım var. Değmez mi dersiniz? -
2. saatin aynısını ali den almıştım 9a -
-
Hocam 2. saat 12 dolar. 3.5 tan alsak 42 lira birde bunun 15-30 gün kargosu var. Birde alabileceğim bir kart yok elimde. Yani kredi kartı var ama güvenli olması için ininal gibi birşey ile alınıyor diye biliyorum? İninal kalktı başka bir yolu vardı onuda yapmak zor geldi derken dolar fırladı gitti kalmıştı yurt dışı işi. Ah eskisi gibi olacak 1,5 .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X