Bildirim
ŞU SAAT İTİBARİYLE 0.536 TURKCELL GÖÇTÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yaklaşık 1 saat önce de Konya Meram da Vodafone göçtü. Sanırım kandil nedeniyle. -
quote:
Orjinalden alıntı: SKELETER
Yaklaşık 1 saat önce de Konya Meram da Vodafone göçtü. Sanırım kandil nedeniyle.
Hocam sms konusunda oluyordu kandillerde ama arama yapmadığı olmamıştı.
Şu an itibariyle normale döndü. -
aveada bu akşam itibariyle göçmüş durumda...smslerde özellikle -
Bayramda kandilde böyle oluyorsa debrem olduğunda düşünmek bile istemiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
Bayramda kandilde böyle oluyorsa debrem olduğunda düşünmek bile istemiyorum
Ağustos depremini hatırlarsan bütün İstanbulda hiç kimse telefonunu kullanamamıştı -
quote:
Orjinalden alıntı: stingwormhole
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
Bayramda kandilde böyle oluyorsa debrem olduğunda düşünmek bile istemiyorum
Ağustos depremini hatırlarsan bütün İstanbulda hiç kimse telefonunu kullanamamıştı
Allah korusun öyle birşeyden, tekrarından.. Öyle bir durumda telefonun çalışmamasından daha kötü bişey yoktur herhalde :(
-
Daha önce defalarca yazdım, ama ya kabul edilmek istenmedi ya da bilmeden itiraz edildi. Turkcell faturasız hatlarla faturalı hatlar arasında büyük bir ayrım yapıyor. Örnek de vermiştim. İstanbul'daki bombalama olaylarında faturasız hatlar tamamen kapandı, ama faturalılar çalışıyordu. Gözümle görmesem ve yaşamasam niye ısrar edeyim bu konuda. Umarım zor durumda kaldığınız bir gün bizim o gün yaşadıklarımızı yaşamazsınız. Herkese saygılar. -
Depremden geçtim bir takım şampiyon olunca bile hatlar kitleniyor. Afet zamanı cep telefonuna kesinlikle güvenmemek lazım. Deprem konusunda bir de şu nokta var. Şiddetli bir deprem de muhtemelen bazların olduğu kuleler ya da binalar da yıkılacaktır ki bu durumda da zaten otomatik olarak şebeke çökecektir. -
quote:
Orjinalden alıntı: nebuzaradan
Daha önce defalarca yazdım, ama ya kabul edilmek istenmedi ya da bilmeden itiraz edildi. Turkcell faturasız hatlarla faturalı hatlar arasında büyük bir ayrım yapıyor. Örnek de vermiştim. İstanbul'daki bombalama olaylarında faturasız hatlar tamamen kapandı, ama faturalılar çalışıyordu. Gözümle görmesem ve yaşamasam niye ısrar edeyim bu konuda. Umarım zor durumda kaldığınız bir gün bizim o gün yaşadıklarımızı yaşamazsınız. Herkese saygılar.
Şebekelerde malesef ki böyle. Geçen kandilde de mobilöğrenci ile arama yapamaz ve msj gönderemediğim bir anda faturalı Aveamdan arama yaptım ve msj gönderdim. Faturalı hatlar her zaman daha güven verici müşteri olarak görüldüğü için daha öncelikli hizmet alıyor, şebeke farkı olmadan bu bir kural sanırım.
-
ben allahtan 535 im bende hiçbir sorun olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X