Şimdi Ara

Şu resimdeki parça hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım son günlerde kendiliğinden kapanıyordu, çok anlamama rağmen kasayı açtım ve garip garip sesler çıkaran ve aşırı derecede ısınan parçayı buldum. Bu hangi parça diye sormak istiyorum utanarak

Bilgisayarım ise şöyle

İşlemci: i5-2400 3.10 ghz
    Ram: 8gb
    Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4600 Series.

Bilgisayarımı kendi biriktirdiğim paradan geliştirip çok üst düzey bir bilgisayar yapmak istiyorum. Parça tavsiyelerine açığım.
     Şu resimdeki parça hangisi? Şu resimdeki parça hangisi?

• Belitmiş olduğunuz bileşen ; ekran kartıdır.
  • Hocam o parça ekran kartı. Ramin iyi işlemci 1.5 sene daha iyi denilebilîr ekran kartını değiş sen heö ses hem ısınma yapıyor ve iyi bir ekran kartı değil bugün için kullanılmayacak kadarda kötü değil bende r9 290x vapor-x sapphire ekran katrı var onu öneririm 4 gb 512 bît fiyatı ise 1.5-2 milyar arasında
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

1.5-2 milyar eğer sadece ekran kartı alacaksam olur, ama işlemciyi de değiştirmek gerek gibi geliyor bana. Başka tavsiyelere de açığım önerebileceğin üst seviye ekran kartları/işlemciler nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uŋicaja

Teşekkür ederim arkadaşlar.

1.5-2 milyar eğer sadece ekran kartı alacaksam olur, ama işlemciyi de değiştirmek gerek gibi geliyor bana. Başka tavsiyelere de açığım önerebileceğin üst seviye ekran kartları/işlemciler nelerdir?

Ekran kartı vapor x r9 290x yada gtx780ti
    İşlemci yeterli şuanda sanırım anakartınız lga1150 eğer değişmek istiyorsanız i7 4770 overclock yapacaksanız 4770 k. 4790 ve 4790k gereksiz bende 4790 k var ama gereksiz dediğim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o parça soğutucu bloğu ısıyı kendi üzerine alarak ekran kartının aşırı ısınmasını engeller ısınması çok normal
  • @Technoyun Hocam malesef overclock falan yapmayı bilmiyorum.

@axelfoly Vantilatörü çalıştırmadan çalışmıyo bilgisayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@Technoyun Hocam malesef overclock falan yapmayı bilmiyorum.

@axelfoly Vantilatörü çalıştırmadan çalışmıyo bilgisayar

hocam ozaman intel core i7 4770 alın dikkat edin 4770k olmasın olsa birşey olmazda overclock yapılan versiyondur "k"lı versiyonu 4770 4770k ya göre daha ucuzdur 2 bin lirala r9 290 vapor x ve i7 4770 alabilirsiniz

EDİT:2000 DEĞİL 2250 YE ALABİLİRSİNİZ BU İKİSİNİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 20 Temmuz 2014; 19:54:49 >
  • SSD Almanı Tavsıye Ederım
  • Dediğin ikiliyi alırsam pc nin kaldıramayacağı oyun olur mu?
  • quote:

Dediğin ikiliyi alırsam pc nin kaldıramayacağı oyun olur mu?

Tabiiki olmaz anakartın destekliyor mu ona bak bakmadan alma. Kaldırmadığı oyun olmaz çünkü biri en iyi e.kartlarından biri diğeride en iyi 3. İşlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bu arkadaşlar çok abartmış benim pc şu sekilde ve çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum [[amd fx6300 işlemci @4.5 ghz, Amd hd 7850 ekran kartı]]

r9 290x çok abartı bi ekran kartı üst düzeyinde üst düzeyi bi ekran kartı bence senin o sisteme r9 280x alman gayet ideal olur bu kartlada her oyunu full ayarlarda oynarsın((r9 280x=======> 880 tl))
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-dual-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-13044.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magatan -- 20 Temmuz 2014; 21:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magatan

kardeş bu arkadaşlar çok abartmış benim pc şu sekilde ve çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum [[amd fx6300 işlemci @4.5 ghz, Amd hd 7850 ekran kartı]]

r9 290x çok abartı bi ekran kartı üst düzeyinde üst düzeyi bi ekran kartı bence senin o sisteme r9 280x alman gayet ideal olur bu kartlada her oyunu full ayarlarda oynarsın((r9 280x=======> 880 tl))
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-dual-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-13044.html

@Magatan Hocam ben en iyi pc hissini yaşamak istiyorum açıkçası ve uzun süre de götürsün istiyorum. Toplamda 2-2.5 limitim var çok sağlam bir ekran kartı ve çok sağlam bir işlemci arıyorum ama önceliğim ekran kartı.

@Technoyun Siz ne düşünüyorsunuz @Magatan 'ın dediği hakkında? Sizin tavsiye ettikleriniz kaç yıl götürür? Ve uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?

• Cahil cuhela konusmayin arkadas tobe tobe... adama 1,5-2 milyarlik ekran karti mi aldirilir cart diye. Adamdaki makina casper E6500 dual core islemcili kasa.. el insaf. 250w psu var ustunde. 800w psu gereken ekran karti aldirmak nedir hele ki sigmayacagi bi kasaya??? ben sizlerdeki mantigi cozemedim. Adam ust duzey olsun istemis ama neler almasi gerektigini tam olarak soylemiyorsunuz yazik adama. Ayrıca burasi tavsiye alani degil. Sistem tavsiyelerine yapin bu yorumlari ve istek isteyenleri buraya yonlendirin.

Konu sahibi arkadasim sende forumda yanlis alandasin oraya ac. Makina istiyorsani disk ve cd-rom disinda herseyin degisecegini o ekran kartininda o kasaya sigmayacagindan kasayida degistirmek zorunda kalacagini unutma
  • o bilgisayara max 400tl lik ekran kartı takılır gerisi darboğaz yapar
    @exeter +++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.