700 liraya kvk garantili s4 satıyorlarmış, facebook üyelerine özelmiş, gece 12 ye kadarmış, müşteri hizmetleri bile çalışıyor, telefonu hemen açıyorlar, adres olarakta maslak dünya ticaret merkezi gösterilmiş, tıpkı gerçek gibi kapıda ödemeniz varmı dedim, yok deyince size güvenemiyorum, kusura bakmayın deyip kapattım ama öyle bir tezgahki sanki gerrçek sanarsın. yani fiyatı yarıya indirmeyipte , 1400 e falan çekseler neredeyse inanacağız, kendilerini ele veren tek şey fiyatın inandırıcılıktan çok aşağıda olması, dolandırılmamak elde değil, hala şoktayım bu mesajı yazarken bile acaba adamları boşunamı karalıyorum diye düşünerek yazıyorum, yoksa gerçekmi? acil yorum istiyorum arkadaşlar. evet arkadaşlar linkini vereceğim siteden bahsediyorum, bir bakarmısınız, yorumları alalım. http://www.samsungreklam.org/index.html
slm yorumlarının hepsine katılıyorum bende aynı şekilde siteyi görünce şok oldum ve fiyatlar güvenilebilirlik vermiyor bende aynen denemk dahi istedim şansımı deniyim ama belkide gidicek para güvensem hiç durmiycam ne yapmalıyız bende anlam veremedim
arkadaş internetten simdi gördüm sana linkini veriyorum sahte bir alışveriş sitesiymiş
s3 muadili garantılı telefon arıyosan sana GENERAL MOBILE DISCOVERY onerıyorum onu suan ben ıncelıyorum pıyasada garantılı 650 satıyorlar youtubede s3 ve onun karşılaştırmasını ıncemenı tavsiye ederim
işin garip tarafı facebookta ekranın sağ tarafında her gün yeni adres vererek reklamlar devam ediyor, şikayet ,şikayet, şikayet; adamlar kene gibi ip adreslerini web adreslerini değiştirip tekrar tekrar reklamları farklı adlarla sürdürüyorlar, bu forumlardan habersiz olan binlerce facebook kullanıcısı masum vatandaş mutlaka dolandırılıyordur.