Yani benim istediğim, amd işlemcili, ekran kartı ayrı olsun ve az biraz da güçlü olsun, işte radeon vega 3 gibi falan, işte orta güçlü bir pc dizmek. 8 veya 12 GB ram takabilmem lazım duruma göre en az ama. Şunları buldum mesela: Asus D509DA-EJ511 AMD Ryzen 3 3200U 4GB 256GB SSD Freedos Fiyatı Acer Aspire 3 A315-23 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Linux Fiyatı HP 15-DB1030NT AMD Ryzen 3 3200U 4GB 128GB SSD Windows 10 Fiyatı Ne düşünüyorsunuz? |
Şu laptoplar arasında kararsız kaldım sizce hangisi?

-
-
bunlar apu hocam ekran kartı yok onboarddan çalışıyor.Oyun oynayamazsın pek, uyarayım.
Ya kusura bakma ama bunlar ofis için bile zayıf 128 gb ne ya.
Aralarından en iyisi 3500U + 8 GB RAM + 256
11 yıllık laptop kullanıyorum gt520m ekran kartı var gittikçe laptoplar kötüleşiyor :D
-
Yok hocam baktım hep radeon vega 3 falan var, onboard değil. Yani Hepsiburada daki açıklama yanlış değilse.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Vega 3 ayrı bir ekran kartı değil ytden araştırmanızı tavsiye ederim -
Directx 12, vulkan ve opengl desteği varmış sonuçta hocam. Benim oynayacağım oyun en fazla civilization 6, ets 2 belki. Laptopta oyun sarmıyor çok.
Sen ne önerirsin mesela hangi gpu lu modellere bakmalıyım? Bir arkadaş mesela ta 4 sene önce gtx 960 lı laptop almıştı, 4 bine. Dolardan önceydi, şimdi o bile 8 bin olmuştur tahminen. 8 bin de harcayamam gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer oyun için düşünüyosan bunların yerine xbox series s öneririm yok illa bu üçlüden biri olacak diyosan acer'i al
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DD61D2951bunlar apu hocam ekran kartı yok onboarddan çalışıyor.Oyun oynayamazsın pek, uyarayım.
Ya kusura bakma ama bunlar ofis için bile zayıf 128 gb ne ya.
Aralarından en iyisi 3500U + 8 GB RAM + 256
11 yıllık laptop kullanıyorum gt520m ekran kartı var gittikçe laptoplar kötüleşiyor :D
Gt520'yi amd'nin ryzen apuları tokat manyağı yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
net acer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanıGt520'yi amd'nin ryzen apuları tokat manyağı yapar.
Alıntıları Gösteraynen hocam orada anlatım bozukluğu olmuş haklısınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam
Directx 12, vulkan ve opengl desteği varmış sonuçta hocam. Benim oynayacağım oyun en fazla civilization 6, ets 2 belki. Laptopta oyun sarmıyor çok.
Sen ne önerirsin mesela hangi gpu lu modellere bakmalıyım? Bir arkadaş mesela ta 4 sene önce gtx 960 lı laptop almıştı, 4 bine. Dolardan önceydi, şimdi o bile 8 bin olmuştur tahminen. 8 bin de harcayamam gibi.Paran varsa: 1650Ti olan laptop
Paran yoksa:2.el GTX960M/GTX1050/GTX860M/GTX850M olan bir laptop veya 0 AMD apu 3500U falan
mozambikde şu an pc almak çok zor hocam Allah yardımcın olsun
Benzer içerikler
- açılmayan kumbaradan kağıt para nasıl çıkarılır
- beyaz tenli siyah saçlılara ne denir
- hızlı giden atın boku seyrek düşer atasözünün anlamı
- sigarayı bıraktıktan sonra cinsellik ne zaman düzelir
- terramycin uçuğa iyi gelir mi
- deprem güvenlik bilgileri
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- havadan su üreten cihaz
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X