Şimdi Ara

Şu lanet konuyu nereden çalıştınız youtubede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav optik konusunu sürekli ertelemekten bıktım , temelim var ama bu sene gram bakmadım . Erteleye erteleye sınavı görücez yakında. Allah aşkına biri şu konu için herhangi bir youtube kanalı önersin , pdfsi de bulunursa inanılmaz iyi olur. Ayt konuları neredeyse bitti ama şu konuyu hala bitiremedim ya D:

• fiziklebarış'tan hallettim hocam ama videolar biraz eski olduğu için gerekmeyen sayısal kısımlar vardı o videoları izledikten sonra limitin konu anlatım föylerini okuyup not alıp soru çözdüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeterli midir fizikle barış anlatım olarak ?
  • up , tavsiye lütfen ..
  • yeterli bence temelin varmış zaten

• Kanka ben mehmet karaağaçtan halletmiştim+ bir deftere kendi çizimlerimi yapmıştım kalıcı oldu

• bence pek bir olayı yok optiğin, çok abartıyorsunuz. vip fiziği öneririm, fiziklebarış çok hızlı geçiyor, işlemlere giriyor gereksiz yere. küresel aynalarda vs biraz takılırsın o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞU ANDA NE YAPIYORSUNUZ ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• Hocam sen ücretli uö var demiştin çalışsana ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Baya işlemli şeyler anlatmış.

• esşden çalışma
  • hocam ben 10um optikteyiz şu an konu olarak okulda pek anlamayınca esşden dinledim iyidi bence siz neden beğenmediniz?

• Ben de fiziklebaristan dinledim ama biraz ezbere gidiyor. Entropi fizik kanalı var ondan dinleyebilirsin mantığıyla anlatıyor.

• Yeterli midir entropi fizik kanalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bekareeksidörtace

hocam ben 10um optikteyiz şu an konu olarak okulda pek anlamayınca esşden dinledim iyidi bence siz neden beğenmediniz?
    Hocam siz olulda anlamayınca dinlemişsiniz benim 10.sınıfta dersime giren hoca o konuyu. Hiç anlatmayınca üzerine 12de girip konunun 12.sınıf kısmınıda anlatamayınca kafam allak bullak oldu esşde zor anlatınca...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38

Yeterli midir entropi fizik kanalı?
    hocam dinlediniz mi entropiden
  • hanınbirası kullanıcısına yanıt
    Umut Öncül'den hallettim .

• Hocam siz görüntü oluşumu için entropi kanalını önermiştiniz. Sağ olun işimi gördü. Renkler ve kırılma için de Umut Hocayı dinledim. Onu da hallettim. Bir tek mercekler sıkıcı geldi. Onu da bir ara hallederiz artık :)

• Beyler optiğin ayt de çıkma ihtimali varmı acaba ben tyt konusu ve uzun diye eledim onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.