Şimdi Ara

Şu kısa cümleyi İngilizceye çevirir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Dokular çok yüksek ayarlarda aynı kare saniyeyi vermesine rağmen ekran kartının yükünü azaltmak için yüksek ayarlarda tutuyorum."

Lenovo z510 ile GTA V testlerine yaptığım yeni bir video ekliyorum. Bu sefer online için. Bir zahmet çevirin de videonun altına koyayım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi George of Kagen -- 21 Nisan 2015; 11:44:40 >

• Emir cümlesi kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica etsen cevirirdim

• "Hele" kelimesi samimiyetten kaynaklanan bir kelimedir. Yıllarca burada takılan birisi için çok önemsenmemesi gereken bir cümledir. Neyse değiştirdim ama dışarıdan hoş durmuyor gerçekten.
  • Edit: tamamen çöp çevirmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 21 Nisan 2015; 12:01:06 >
  • Though the textures in very high settings gives the same fps ratio i keep it in high to lower the load on graphics card.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 21 Nisan 2015; 11:58:45 >
  • Despite the textures with high settings brings same FPS values, i keep them in low for reducing the load on GPU.

Bişeyler yapmaya çalıştım, tam emin değilim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcoyuncy -- 21 Nisan 2015; 12:06:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Though the textures in very high settings gives the same fps ratio i keep it in high to lower the load on graphics card.

Allah razı olsun ilgilenen herkesden. Turist55 nickli bir arkadaşın gönderdiği yazıyı ekledim. FreeRunner arkadaşın çevirisinden ultra düzeyde bildiği anlaşılıyor bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.