Şimdi Ara

şu kardashian ailesine ayar olanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar antipatik bu kadar itici bir aile olamaz, orasını burasını göstererek milyon dolarlar kazanan kim kardashian denen bu ezik kadına milliyetin haberine göre öyle bir protesto yapmışlarki son zamanlarda hiç bu kadar sevinmemiştim!!!! Harbiden çok iyi olmuş!!!!

"Kimliği açıklanmayan bir kadın Kardashian’ın üzerine beyaz bir madde attı. Baştan aşağıya beyaza bürünen Kardashian güvenlik görevlileri tarafından bir odaya götürüldü, daha sonra bu maddenin un olduğu anlaşıldı."

Milliyet

• 40 yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim sen ne diyon be
  • beyaz bir madde
    beyaz bir madde
    beyaz bir madde
    beyaz bir madde
    beyaz bir madde
    beyaz bir madde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumurtalık

40 yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim sen ne diyon be

zaten bit kadar beyin ve kaskocaman bir kaseden başka bir cacık yok.

• Komple aileye değil sadece Kim'e karşı nefretim var.Cahil paragöz şişmanın teki.Para için böbreğini bile satar.

Lamar Odom BJK ile sözleşme imzalamadan önce İstanbul'da yalı bakmış kendisi oturmak için, lokavt bittiği zaman da çıkıp açıklama yaptı gündeme gelmek için.Neymiş Khloe'ye baskı uygulamış Türkler düşmanımızmış bilmem ne.Lan sen kimsin Lamar Odom ile Khloe arasına giriceksin.

Yıl sonunda da bir haber vardı ünlü bir derginin Türk baskısı için röportaj yapmışlardı.1 sayfalık yazıda sürekli ben Türkiye'de doğdum, işte bizim bir kolumuz Türklere dayanıyor, sürekli görüştüğümüz Türk dostlarımız var, sizler ile hiçbir problemimiz yok Türkleri çok severim bilmem ne.

S... git oradan böyle insan mı olur lan ? İnsan diyebilecek kadar değer vermediğim nadir insansılardan biridir.Kendi bokunda eğlensin işte, maksimum 10 yıl daha konuşulur.Sonra değil Playboy'a Eiffel'in tepesinde soyunsa kimse ismini hatırlamaz.

• Ailecek rezillier, ayrıca poposuda miğde bulandıracak kadar abartılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 24 Mart 2012; 18:26:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Ailecek rezillier, ayrıca poposuda miğde bulandıracak kadar abartılı

Yoksa sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 24 Mart 2012; 18:41:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Komple aileye değil sadece Kim'e karşı nefretim var.Cahil paragöz şişmanın teki.Para için böbreğini bile satar.

Lamar Odom BJK ile sözleşme imzalamadan önce İstanbul'da yalı bakmış kendisi oturmak için, lokavt bittiği zaman da çıkıp açıklama yaptı gündeme gelmek için.Neymiş Khloe'ye baskı uygulamış Türkler düşmanımızmış bilmem ne.Lan sen kimsin Lamar Odom ile Khloe arasına giriceksin.

Yıl sonunda da bir haber vardı ünlü bir derginin Türk baskısı için röportaj yapmışlardı.1 sayfalık yazıda sürekli ben Türkiye'de doğdum, işte bizim bir kolumuz Türklere dayanıyor, sürekli görüştüğümüz Türk dostlarımız var, sizler ile hiçbir problemimiz yok Türkleri çok severim bilmem ne.

S... git oradan böyle insan mı olur lan ? İnsan diyebilecek kadar değer vermediğim nadir insansılardan biridir.Kendi bokunda eğlensin işte, maksimum 10 yıl daha konuşulur.Sonra değil Playboy'a Eiffel'in tepesinde soyunsa kimse ismini hatırlamaz.

İşte benim benim insanım böyle olmalı!!!! Böyle duyarlı olmalı kendi milletine karşı!!! HELAL OLSUN SANA SEVGİLİ DOSTUM!!!!! CİNSEL ORGANINLA DEĞİL BEYNİNLE DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN!!!

• quote:

Aynen öyle ailecek reziller!!! Analarıyla birlikte bütün kızlar orasını burasını açarak para kazanan, insanları beğenmeyen, milletleri aşağılayan ezik bir aileden ne beklersinki ayrıca o topuklu ayakkabıyı çıkarıp üstünden yüzündeki bir kilo makyajı sil tekrar bak yüzüne bi boka benzemez emin ol!!

Katılıyorum sana sevgili dostum!!!

• kardashian ? auuuuu
  • Hakkını yemeyin kadının işini iyi yapıyor ve yeterince de seksi... Sırf ermeni soykırımını destekliyor diye işini kötü yapıyor diyemessiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwing

quote:

Aynen öyle ailecek reziller!!! Analarıyla birlikte bütün kızlar orasını burasını açarak para kazanan, insanları beğenmeyen, milletleri aşağılayan ezik bir aileden ne beklersinki ayrıca o topuklu ayakkabıyı çıkarıp üstünden yüzündeki bir kilo makyajı sil tekrar bak yüzüne bi boka benzemez emin ol!!

Katılıyorum sana sevgili dostum!!!

eyvallah canım dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Hakkını yemeyin kadının işini iyi yapıyor ve yeterince de seksi... Sırf ermeni soykırımını destekliyor diye işini kötü yapıyor diyemessiniz...

Evet işini hakkıyla yapıyor çok doğru zaten ne iş yaptığıda belli!!!!!!!!

Sözüm ona işi varmışta birde iş yapıyormuş güzellik abidesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolGS -- 24 Mart 2012; 18:52:21 >

• South Park'ın The Whore Off bölümünde Paris Hilton'la sağlam dalga geçmişlerdi. Paris'in yerine bunları da koyabilirlermiş aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

South Park'ın The Whore Off bölümünde Paris Hilton'la sağlam dalga geçmişlerdi. Paris'in yerine bunları da koyabilirlermiş aslında.

Ya arkadaş ben anlamıyorum yani g*tünün büyüklüğüyle övünen ve g*tünü göstererek para kazanan ve bunu her fırsatta arkasını insanlara dönerek belli etmeye çalışan bir insan nasıl olurda bu kadar meşhur olur abi anlayamıyorum mantığım el vermiyor kardeşim!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolGS -- 24 Mart 2012; 19:03:02 >
  • Kadın tipsiz olabilir ama allahı var fena totosu var yerim onu ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

South Park'ın The Whore Off bölümünde Paris Hilton'la sağlam dalga geçmişlerdi. Paris'in yerine bunları da koyabilirlermiş aslında.

Çok iyiydi o bölüm.

Bunlarla da dalga geçmişlerdi ama bölüm bunların üzerine değildi. Arada çıkıyorlardı falan.
  • Tüm derdimiz kardashian olsa

:)

işimiz gücümüz yok ya, ona ayar olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumurtalık

quote:

Yoksa sen ?

OF

• quote:

Orijinalden alıntı: Muptela

Tüm derdimiz kardashian olsa

:)

işimiz gücümüz yok ya, ona ayar olalım

Ah be kardeşim bizimde tüm derdimiz bu değil, gözümüze soktukları için bu karıyı hergün, konuyu açmak zorunda kaldım, kimdir yani bu? bunu bu kadar gözümüze sokuyorlar 3 kuruşluk birini! sadece bunu dile getirmeye çalıştım! Madem senin farklı dertlerin var sende o dertlere göre konu aç kardeşim!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.