Şimdi Ara

su kamplumbağma bir şeyler oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar benim iki tane su kaplumbağ vardı son bir haftadan beri bizi elemanlar çoştu kaplarına sığamıyorlar 30 cm cam yüksekiliği tırmanıp evin içinde geziyorlar, bende kaçıp duracaklarına rahat gezsinler diye bizim balkonlardan birini onlara tahsis ettim ama etmez olaydım biri 3 kattan düşerek öldü diğeri hala kaçıp duruyor bir akıl verindiğer kaplumbağmında ölmesini istemiyorum

• Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helvasını ne zaman yapcan
  • kes ye
  • Em onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamplumbağ nasıl bir şey ss atsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseuser -- 11 Haziran 2013; 10:42:15 >
  • kardeş çabuk amerikaya götür sen kaplumbağaları.. senin kaplumbağalar özel bir tür. uçan kaplumbağa.. yalnız tabi bilmediğinizden uçmayı öğretememişsiniz balkondan atalmış yazık hayvan.. içgüdüsel olarak atlamıştır o ama uçmayı bilmiyor..sağlıklıysa kaplumbağalar en az 250bin dolar verirler sakın daha ucuza anlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 11 Haziran 2013; 10:43:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akvaryum al içini çok suyla doldurma oraya koy hem geniş hem de üstü kapalı olduğu için kaçamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

kamplumbağ nasıl bir şey ss atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

akvaryum al içini çok suyla doldurma oraya koy hem geniş hem de üstü kapalı olduğu için kaçamaz

kardeşim zati eleman akvaryumdan kaçıyor onu da zati çözemedim cam'a nasıl tırmanıyorda kaçıyor anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Em onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

kardeş çabuk amerikaya götür sen kaplumbağaları.. senin kaplumbağalar özel bir tür. uçan kaplumbağa.. yalnız tabi bilmediğinizden uçmayı öğretememişsiniz balkondan atalmış yazık hayvan.. içgüdüsel olarak atlamıştır o ama uçmayı bilmiyor..sağlıklıysa kaplumbağalar en az 250bin dolar verirler sakın daha ucuza anlaşma

adama bak win7nin resmini koymuş

• panpito onlar tırmanamaz sallama
  • sallama panpito onlar tırmanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

kardeş çabuk amerikaya götür sen kaplumbağaları.. senin kaplumbağalar özel bir tür. uçan kaplumbağa.. yalnız tabi bilmediğinizden uçmayı öğretememişsiniz balkondan atalmış yazık hayvan.. içgüdüsel olarak atlamıştır o ama uçmayı bilmiyor..sağlıklıysa kaplumbağalar en az 250bin dolar verirler sakın daha ucuza anlaşma

adama bak win7nin resmini koymuş

İnanasım geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

sallama panpito onlar tırmanamaz

hacım ozaman elemanlara area 51'de ışınlanma teknolojisi eğtimi verildi çünkü yanlız yaşıyorum ve genelde evde benden başka kimse olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersato

merhaba
    arkadaşlar benim iki tane su kaplumbağ vardı son bir haftadan beri bizi elemanlar çoştu kaplarına sığamıyorlar 30 cm cam yüksekiliği tırmanıp evin içinde geziyorlar, bende kaçıp duracaklarına rahat gezsinler diye bizim balkonlardan birini onlara tahsis ettim ama etmez olaydım biri 3 kattan düşerek öldü diğeri hala kaçıp duruyor bir akıl verindiğer kaplumbağmında ölmesini istemiyorum

kız istiyodur

dişi ise de erkek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersato

merhaba

Kap? Kaplumbağa başına en az 100 litre alacak, ısıtıcılı, uv lambalı, filtreli bir "akvaryum"da yaşamalılar. Ayrıca balkondan nasıl aşağı düşebiliyorlar ki?

Edit: Bir arkadaş tırmanamazlar demiş ama tırtıklı bir yüzeye duvar köşelerinden tırmanabilirler.

Ek olarak kaçma sebepleri suyun az olması veya/ve pis olması olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 11 Haziran 2013; 11:51:05 >

• akvaryumun üstüne cam koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

akvaryumun üstüne cam koy

sonrada gebersinler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.