Şimdi Ara

Şu kadro ne yapardı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu kadro ne yapardı?
    Adamlık dersi veren, kendi kulubunde oynamayan, prim kovalayan, gotu gobegi salmis topcular yerine şu kadroyla çıksak daha mi kötü olurdu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İş yapamazdı söyleyelim. Daha şuan hiçbir kadromuz gruptan 1. çıkacak seviyede değil. Çünkü en iyi sandığımız futbolcular bile oynamaktan kaçıyorlar.

    Bu kadro henüz çok genç yeterli kalitede yok. Ayrıca stoperler çok kırılgan. Bize sağlam, sadece rakibe oynayacak 1 stoper lazım. Stoperlerin birisi ayağını iyi kullanacak diğeri defanstaki kirli işleri yapacak. Top kesme, omuz omuza mücadele, rakibi sindirme tarzı. Ne Çağlar ne de Serdar bu işleri yapacak futbolcular değiller.

    Rakipler Dünya kupasında oynarken hazırlık maçı yapacak takımlar bulup devamlı futbolcu deneyip tecrübe kazandırmak şart. O arayı iyi kullanmalıyız. Yaz ayında yapılıyor diye futbolcuları zorla Milli Takım'a getirip maç yaptırtacaksın yatmak yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Ekim 2017; 1:10:52 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Hocam Serdar mukemmel demiyorum ama gs maclarini takip ediyorsaniz bu sezon gercekten iyi performans sergiliyor. Boyle bir adam varken stoperde cok kotu oldugu vardar maclarinda net sekilde gorulen topalı oynatmak nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Topal'ı oynatması zaten saçma ama en azından stoper oynayacak birini oynatabilirdi. Ömer Toprak yedek değil miydi? Neden oynamadı ne yaptı da oynamadı bu adam?

    Ama ilerisi için futbolcu yetiştirmek, deneyim kazandırmak şart. Yani şurda verdiğin 11 deki oyuncuların çoğu belki 10 maça çıkmamıştır Milli takım ile.
  • Valla ne yapardı bilmiyorum ama ilerisi için umut verici ve güzel bir kadro. Trabzon'daki Abdulkadir de olmalı mutlaka.
  • Bugün Serdar ya da Ömer oynasa 3 gol yemezdik. Şu hücum hattı da en az 1 gol atardı. Hiç istediğimiz tempoda oynayamadık. Kanatta Cenk Arda ikilisi ağır. Emre Nuri orta sahası ağır. Caner'in takma adı top kaybı zaten. Kaan da hücum yönü olan bir oyuncu değil. Emre girdi biraz karıştırdı. Oğuzhan şut felan çekti o kadar. Hiç düzgün pozisyonumuz yok. İzlanda zaten kusursuza yakın takım savunması yapan bir takım. Öyle ağır ağır pas yaparsan hiçbir şey yapamaman normal.
  • Ne yapardi bilememde ilk maglubiyette futboldan anlamayan ergenler arda be ,Barcelona da oynuyor be ,bakın istatistiğe be ,bu adam milli takıma alınmaz mı be,hoca kör mü be,dunya yıldızı be diye ciyak ciyak bagirirlardi.orasi kesin.



    Milli takım Avrupa şampiyonasına bile gittiğinde somurtup trip üstüne trip atan futbolcularımızı daha çok izleriz milli formayla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 7 Ekim 2017; 1:26:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Abdulkadiri çok aradık ama şöyle bir şey var zamanında yabancı sınırı varken Türk futbolcuları süper star sanıyorduk o yüzden hep kendimizi yukarlarda görüyoruz oyuncularımızın kalitesi bu işte. Arda Turan oynuyor Barcelona da onunda kalitesi belli şut çekmez sadece pas verir orta da açmaz sadece pas verir anca bu Arda kanatta oynuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.