Şimdi Ara

Su İtici Cam Kaplaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü yeni aracımı teslim alıyorum inş.
    Arac aldıktan sonra şu yağmur kaydırıcı - su itici kaplamadan da yaptırayım dedim.
    Yaptıran, kullanan var mıdır? Bu uygulama da cam filmi gibi bir uygulamamıdır?
    Yağmur kaydırmanın dışında camları çizilmelere karşı koruma gibi bir özelliği de varmıdır?
    Son olarak da hangi markayı önerirsiniz? Şu an için Ziebart veya Sonax'ın bu uygulamayı yaptığını biliyorum. Meguiar's yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa onlara da yaptırabilirim.
    Yani sizce bu uygulamayı yaptırayım mı? Yaptıracaksam hangi firmaya yaptırmalıyım?

• Hocan merhaba..

Bu uygulama cam filmi gibi değil. Cama dıştan sürülen özel kimyasallar ile uygulanıyor ve gerçekten çok faydalı..

Eğer bulabilirseniz Gtechniq C1 öneririm. Gerçekten bence bu işte son nokta..

Bunun dışında Glass Guard diye bir üründe var yan camlarda bir yıl ön camda ise 6ay kadar dayanıyor.

Eğer Ankara'daysanız yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.berkay

Hocan merhaba..

Bu uygulama cam filmi gibi değil. Cama dıştan sürülen özel kimyasallar ile uygulanıyor ve gerçekten çok faydalı..

Eğer bulabilirseniz Gtechniq C1 öneririm. Gerçekten bence bu işte son nokta..

Bunun dışında Glass Guard diye bir üründe var yan camlarda bir yıl ön camda ise 6ay kadar dayanıyor.

Eğer Ankara'daysanız yardımcı olabilirim..

Teşekkür ederim. Aracı İzmir'den aldım. O nedenle uygulamayı İzmir'de yaptırmam gerekiyor.
    Aracı aldığım yer aynı zamanda Meugiar's bayisi. Uyguluyorlarsa sanırım onlara yaptıracağım.
    Ya da hem aldığım yere yakın olduğu için, hem de sıfır araç alanlara ücretsiz koltuk koruma kampanyası olduğu için Ziebart tercih edeceğim.

@CyberKnight ve @yastık döşek araç zaten alındı. (Hyundai i30) Bence Golf'ü bu kadar da ti ye almaya gerek yok. Malum Golf sürekli kendi segmentinin başını çeken araçlardan birisi.
    Doğrusu tercih yaparken Golf sürekli aklımı çelen bir model oldu ama i30'un hem donanım açısından zengin olması, hem de üst donanım dizel fiyatının Golf'ün en dolu benzinli aracından ucuz olması, üstüne üstlük benzinli Golf için Ocak sonu gibi tarih vermelerinden dolayı seçimi i30'dan yana kullandım.
    Fakat dediğim gibi Golf'ün bir adı var ve pahalı olmasının etmenlerinden biri de bu. Muhasebe "Şerefiye" diye bir kavram vardır. Yani marka değeri, işte Golf için bu değer diğer modellere göre oldukça yüksek.

• Hocam o zaman kendiniz yapmanızı öneririm..
    Aşağıdaki linkten bahsettiğim ürünü temin edip uygulayın. En yüksek performansı elde edersiniz emin olun.. Piyasada kullanılan malzemeler pek iyi değil...

http://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/exterior-coatings/g1-clearvision-smart-glass/
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.berkay

Hocam o zaman kendiniz yapmanızı öneririm..
    Aşağıdaki linkten bahsettiğim ürünü temin edip uygulayın. En yüksek performansı elde edersiniz emin olun.. Piyasada kullanılan malzemeler pek iyi değil...

http://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/exterior-coatings/g1-clearvision-smart-glass/

Tekrar teşekkür ederim. Sizin öneriniz üzerine, tavsiye ettiğiniz ürünü kendim uygulamaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 14 Aralık 2012; 22:35:23 >

• Emin olun en doğru kararı verdiniz. Hiç pişman olmayacaksınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.