Şimdi Ara

Şu Hatayı Nasıl Düzelteceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında kasamdaki oc lu 8500gt yi soğutmak için şöyle bi delik açmıştım ve şimdi kasamı modlamak için elleri sıvadım vede alttaki resimle olan yere ne yapayım o fanı kaldırcam ne önerirsiniz oraya ne gibi bir uygulama yapsam?

Şu Hatayı Nasıl Düzelteceğim?

• O deliği büyüt 120mm fan tak yanına bir 120mm lik delik daha aç orayada fan tak tek çözüm o bence hem iyi soğutur hem iyi gözükür fanlar ışıklı olursa ooooooo
  • HOCAM @2 Deki arkadaşın fikir güzel ama yok illa kapatıcam dersen bi reklamcıdam plexi kestir tam tabana göre plexinin üzerinede ister desen bastır istersen siyah yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

HOCAM @2 Deki arkadaşın fikir güzel ama yok illa kapatıcam dersen bi reklamcıdam plexi kestir tam tabana göre plexinin üzerinede ister desen bastır istersen siyah yaparsın

o benimde aklıma geldi fakat kasayı modlamaya başladım ve şuan takılı olan fanların da ledlerini iptal edicem hiçbir led ışık olmayacak 2 tane uv lamba alcam firebal dan onları koycam fanları uv yapcam

dediğinize göre 2 seçeneğim var 2 fan takıp onları da uv boyucam yada siyah pileksi kestirip üstüne uv kalemle desen yaparım

başka fikriniz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.