Arkadaşlar zamanında kasamdaki oc lu 8500gt yi soğutmak için şöyle bi delik açmıştım ve şimdi kasamı modlamak için elleri sıvadım vede alttaki resimle olan yere ne yapayım o fanı kaldırcam ne önerirsiniz oraya ne gibi bir uygulama yapsam?
O deliği büyüt 120mm fan tak yanına bir 120mm lik delik daha aç orayada fan tak tek çözüm o bence hem iyi soğutur hem iyi gözükür fanlar ışıklı olursa ooooooo
HOCAM @2 Deki arkadaşın fikir güzel ama yok illa kapatıcam dersen bi reklamcıdam plexi kestir tam tabana göre plexinin üzerinede ister desen bastır istersen siyah yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: ByMuRaT25
HOCAM @2 Deki arkadaşın fikir güzel ama yok illa kapatıcam dersen bi reklamcıdam plexi kestir tam tabana göre plexinin üzerinede ister desen bastır istersen siyah yaparsın
o benimde aklıma geldi fakat kasayı modlamaya başladım ve şuan takılı olan fanların da ledlerini iptal edicem hiçbir led ışık olmayacak 2 tane uv lamba alcam firebal dan onları koycam fanları uv yapcam
dediğinize göre 2 seçeneğim var 2 fan takıp onları da uv boyucam yada siyah pileksi kestirip üstüne uv kalemle desen yaparım