Şimdi Ara

ŞU GÜZEL STADA BU TARAFTAR YAKIŞMIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerede o eski ortalığı yıkan taraftar nerede bu ıslıkçı tezahüratlara katılmayan dakikalarca suspus olan taraftar dalga geçtiğimiz ezeli rakiplerin taraftarlarından daha beter olduk ateşli hırçın taraftarın yerini çitlembikçi ıslıkçı sahaya inen taraftarlar aldı.

vodafone arena gibi bir stada bu taraftar yakışmıyor acilen organize olması lazım taraftarın.

belli bir grup tüm tribünleri yönetmeli bunun için profösyonel kişilerle çalışılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 8 Şubat 2017; 13:31:9 >

• Maçın 10. Dakikasinda durup duruken haydi 3lü beyler yüklenin diyen yeni açıktaki keko antipati grubunun keko lideri mustafa ya anlat bunu. Eski inönü yok artik kapali ağırlığını koydugu zaman iyi tezahürat oluyor.

Ayrica her tribün o kadar dik ki alt üst birbini göremiyor koordine olamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz soyledik yeni stada gecince tribun bitecek diye. Artik stadlar bagiran taraftar icin degil musteri taraftar icin yapiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli değil miydi zaten ? Ali Sami Yen örneği var daha 5-6 sene oldu yeni sayılır.Eskiden Ali Sami Yen'e çıkan rakiplerin dizleri tutmazdı bir de TT Arenadakilerle kiyasla.Biz stadı kullanırken parça parça yenilediğimiz için çok fazla etkilenmedik ama Aziz kendisine muhalif taraftarları küstürdüğü için 2000-2008 arası taraftardan eser yok

• Futbol endüstriyel, Olcay'ı beğenmiyorsun 200K'ya satınca ucuza gitti diyorsun. Mandjukic gelsin, Torres gelsin diyorsun ama halen bedava bilet peşindesin. Maalesef durum budur. Kabullenmek lazım. Ben zamanla tribün kültürünün oturacağı, geç de olsa ritm bulacağına inanıyorum.
  • millet tezahürattan nefret ediyor. Çünkü tezahürat yapınca saha izlenmiyor ve saçma sapan tezahüratlar yapılıyor sürekli. Ulan Konyaspor maçında 4:0 falan öndeyiz işte biz kötü günde omuz omuzayız. Kafanız mı güzel geliyonuz maçlara anlamıyorum.
  • Fener maçinda birlikte gittigim arkadas vardi cocuk sporcuydu, sponsorluk mu ne ona numaralidan bilet vermis mac sonu eve donerken konusuyorduk, bizim arkadasin stada ilk gelisi çoşkulu bir tip numarıladan habersiz daha, maç başlamadan ayakta dururken bu arkadasindaki amca mac baslayinca oturcaksin dimi kardesim demis numaralida boyle seyler normal ama eski acikta amigo olmamasina da versem de, yeni acik bazi yerler haric, altlar falan sifir ses yazik ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önümüzdeki senede aynı olur ondan sonraki yıl düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Büyük çoğunluğu içip geliyor evet
  • herkes maçtan önce kazanın orda bağırıp boğazını yırtıyor maça gelince ses mes kalmıyor. önce bu cehaletten kurtulmamız gerekiyor.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    yok artık tribün konusunda bile olcay'ı sokmasanız laf arasına olmuyor değil mi. olcay bir kamburdu bizim için ve kurtulduk olcay'ı beğenen gitsin körling izlesin!!!
  • Rahmanbey kullanıcısına yanıt
    Easy man.. :) Sakin ol, örnek olsun diye söyledim kardeşim. Niye alevlendin hemen?
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    pardon hocam içinde olcay kelimesi geçen bir cümle okuduğum zaman heyheylerim tepeme çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun tt arenada da vardı zamanla düzelir simdi zengin kesim hevesini alıyor zamanla bunlar baska spor dallarına kayarlar stad kalır asıl olan taraftar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

millet tezahürattan nefret ediyor. Çünkü tezahürat yapınca saha izlenmiyor ve saçma sapan tezahüratlar yapılıyor sürekli. Ulan Konyaspor maçında 4:0 falan öndeyiz işte biz kötü günde omuz omuzayız. Kafanız mı güzel geliyonuz maçlara anlamıyorum.

Hocam kafaları güzel geliyorlar. Şafak Malatya adam her maçtan önce twitterden bas bas bağırıyor. Maçtan önce alkolü kaçırmayın maçta uyuyosunuz Köy içinden maçtan 1kaç saat önce alkol satışı durdurulmalı insanlar ayılsın diyor ki haklıda.
  • Tribünde maçlar ayakta, çoşkulu, hiç susmadan izlenilir. 2000 kişilik deplasman taraftarının sesinin hiç duyulmaması gerekir. Mağlup durumda olsan bile
  • Taraftar holigan olmamalı, adamlar saha içerisinde tartışıyor. Milyonları alıyor, taraftar para verip izliyor yetmiyor gidip birbirlerini dövüyor öldürüyor kavga küfür ediyorlar. Beyin bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

Tribünde maçlar ayakta, çoşkulu, hiç susmadan izlenilir. 2000 kişilik deplasman taraftarının sesinin hiç duyulmaması gerekir. Mağlup durumda olsan bile

Ne alakası var niye duyulmasın. Tam kameraların olduğu yerde deplasman tribünü. Kim gelse duyuluyor sesi. Fenerbahçe mesela diğer köşeye koymuş stat full dolu olsa bile boş gözüküyor bu yüzden.
  • Misal ben pek tezahürat sevmem, ne yani maça gitmeyeyim mi? Enteresan bir yaklaşım. Taraftarlık artık bir meslek değil, eskiden bu işten nemalanan bir grup vardı, ciddi kazançlar sağlıyorlardı. Şimdi artık o kazançların tamamını kulüp kendine saklıyor. Dolayısı ile artık işi taraftarlık ve tezahürat olan kişiler gelmiyor tribüne, parası olup da hafta sonu eğlencesi arayanlar geliyor. Bu insanlardan kapalı daki gürültüyü çıkarmalarını bekleyemezsiniz. Ben kapalıda da maç izledim inanın dakikalarca maçı izleyemediğim oldu, bir daha da kapalıya girmedim zaten. Bu iş böyle, hep diyorum. Bu bir şov, pahalı da bir şov. Biletlerin ucuz olmasını bekleyemezsiniz. Ucuz bilet istiyorsanız ucuz şova gideceksiniz. Kasımpaşa maçı gibi mesela. Bu kadar basit bu iş.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    40 Bin kişilik stad'ta sadece 2 bin kişinin sesi baskın geliyorsa bunda bi gariplik vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.